127612
-
"A herevízsérv egyetlen tünete az egyik vagy mindkét herezacskó feszes, fájdalmatlan duzzanata, mely nagyra növekedve mérete és súlya miatt akár a mozgást is akadályozhatja. Kisebb térfogatú folyadék esetén a herezacskó ráncainak elsimulása utalhat vízsérvre, azonban ökölnyire, sőt akár a mozgást akadályozó mértékűre is duzzadhat a herezacskó.
Fontos, hogy bármiféle hereduzzanat észlelésekor azonnal fordulj urológus szakorvoshoz! Csak így lehet az esetleges rákos megbetegedést kizárni!" -
Fbn Lx #120200 miről lehet tudni azt, hogy herevízsérve van az embernek? -
Blum #120199 Egyaltalan letezik olyan vagott seb amit altatasban varrnak ossze?
Engem ketszer varrtak (terdemen es vadlimon) de soha nem altattak vagy erzestelenitettek. 7 es 18 olteses sebek voltak. -
ayurnara #120198 volt altatást igénylő műtétem, de nem kértem altatást helyi érzéstelenítés elég volt
élményeim:
- jó érzés volt érezni, hogy nem fáj, de rostog a bőröm, ahogy vágják
- kutyaharapásom volt a bal kezemen, és azt sem altatással varták össze - végignéztem, ahogy a sárga fertőtlenített kötőszövetet visszacsomagolják és alá egy gumicsíkot varrnak be
- csípett a fertőtlenítő szer és érdekes érzés volt, amikor a gyógyuló sebből kirángatták ezt a gumicsíkot, nehezen ment az orvosnak, mert féligmeddig már be volt forrva a sebem, ami kb 15 cm és a mai napig látszik
Utoljára szerkesztette: ayurnara, 2014.09.01. 21:31:31 -
Eddig nem. -
Téged átvertek barátom :D -
Altatást igénylő csak egy, plusz volt egy, amin ha jól rémlik, nem altattak el (4 éves koromban vették ki a manduláimat, alig emlékszem rá). -
Blum #120194 4 is volt.
2 urologia - herevízsérv ( de nem egyszerre hanem egymas utan :S ) tavaly
1 sebészet - lágyéksérv még 4 évesen
1 traumatologia - keresztszalag beültetés idén -
káttű, és az ébredés utáni hányinger nagyon nem tetszik -
Még olyan 4-5 éves koromban vették ki a mandulámat.
Szerencsére semmi komoly műtétem nem volt eddig (kop kop kop). -
Fbn Lx #120191 agyátültetésem volt, de nem kértem az aneszteziológust, végignéztem -
Hiányzik a leszarom opció. -
karajjj #120189 volt, nem emlékszek rá, 6 hónapos voltam -
Freeda Krueger #120188 De egyesek az értelmes dolgokat,érveket is csak primitíven tudják előadni,és akkor már nem is folytatódhat értelmesen legtöbbször.
Van aki egyszerűen csak azért bunkó mert az akar lenni,és eszébe sem jut hosszú távon értelmesen vitázni,alig várja hogy ... -
A "nem mer hülye vagy" nem vita. :D Ha valaki segghülye, azzal én se állok le, mert nem szórakoztató. -
Ezzel az a baj, hogy sokak számára a "vita" a másik legyőzését jelenti, vagy azt, hogy "nem, mert te hülye vagy". Sajnos kevés a lehetőség értelmes, érvekkel támogatott véleménycserére. -
Egyetértek. Én néha csak a vita kedvéért is szoktam itt vitatkozni, akkor is ha igazából egyetértek.. :D -
Különc üdvözöl ! -
o az igen, de amig nem buta, maradhat -
Fbn Lx #120182 dehát visszajött...
ayurnara #120125
más átsiklott fölötte ?! -
Ez ötletes. 10-ből 8 pontot adok. -
Részben egyetértek, másrészt viszont ki dönti el azt, hogy valaki buta-e? Én butának tartom azokat a hozzászólásokat amiket megeresztettél tegnap, ettől még máskor értelmeseket írsz, akkor most hogy is van ez? -
hugopareiros #120178 Én kérem vissza cliot, mert /bár néha teljesen ellenkező véleményen voltam/ voltak teljesen jó meglátásai amivel könnyen tudtam azonosulni, illetve én is egy cliot hajtok.
Több olyan ember kellene aki leírja amit gondol, még ha trollkodás is. Abból nem élünk meg, ha ráhagyjuk a hülyékre a hülyeséget. Basztatni kell a népet, mert kezd /vagy már teljesen az/ afelé menni a világ, hogy védjük meg a butákat, mert ők nem tehetnek róla, hogy buták. -
Mintha egy kitiltott reg távol tartaná... -
Tegyetek be arról kérdést, hogy ki kéri vissza cliot az ezsgére, indoklás kötelező :D -
lord nihilus #120175 nem hordok karórát -
nemár, végre van valami, ne állítsuk le mindig az offot, mert on meg nincs :D -
hát nemvagytok egy clio de megfogja tenni -
Now kiss, és folytassátok priviben. -
hugopareiros #120171 te hoztad fel a személyes dolgokat így ezért reagáltam erre -
Amit leírtál, megértettem, és elfogadom. Ami engem illet, a személyes életem nem veled és nem itt fogom megbeszélni, így erre nem reagálnák. -
hugopareiros #120169 stílusra stílussal reagálok
az adatlapomon szereplő adatokról pedig már elárultam hogy nem valósak (hisz 1 anonym oldalra miért adjak meg valós adatot) és a valós életkort is beírtam már ide (24)
Halk és nem bántó megjegyzés, de a zárójeles mondatod talán a gyökere annak is, hogy nincs olyan munkád ami számodra jó lenne.
Nekem ha valami nem tetszik, akkor próbálok tenni ellene. Te pedig úgy látszik, hogy beletörődsz a dolgokba.
Igen az esgé egy topikja nem nagy kaliber, de én az élet minden területén maximalista vagyok. Így bármilyen jelentéktelen is a dolog, de zavar engem, akkor teszek ellene. -
Ez a stílus, amit megeresztesz, akkor sem kívánatos itt. Ha nem tetszik a téma, vagy a topik egyáltalán, akkor ne írj ide! Csinálj TE egy topikot, és dobj bele szerinted baromi érdekes témákat. (Halk megjegyzés, h 33 évesen fura, h ez a legfőbb gondod, h az esgé egyik topikja unalmas...) -
hugopareiros #120167 Mert az hogy ki melyik kezén hordja a karórát tényleg érdekes :DDD
Érdekes megfigyelni, hogy mely kérdéseknél vannak érdemleges kommentek (pl bicajos) és melyeknél nincsenek (pl a karórás).
Legtöbben itt a topikban fiúk/férifiak. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy annyira elnőiesedett a réteg aki ide jár, hogy tényleg szívesen beszélne más férfiakkal arról, hogy "héé figyuzka te melyik kezeden hordod az órát?:)))))".
btw akit nem érdekel az látja, hogy OFF-ra érkezett 1 válasz, amire szintén érkezett 1 válasz és így tovább
az eredeti OFF-os hozzászólásban látja, hogy miről megy az OFF így ha nem érdekli tovább görget
Vicces, hogy megy a panaszkodás arról, hogy a nagy szavazó topic már nem olyan mint régen, nincs sok hozzászólás, nincs sok szavazás...az indok az, hogy a normális témák 1-2 ember miatt el vannak nyomva (lásd a bicajos pl) és hoznak helyette ilyen nonszensz 0 tartalommal rendelkező kérdést. Legalább ha az okosórákról lenne szó, hogy mit gondolunk róluk... -
hugopareiros #120166 Bejelentés van, ki kell menni. Ez a kötelező. Ez minden rendőr dolga. Tehát ez alapján nem lehet megítélni a munkájukat (kivéve ha nem tesznek ennek eleget).
A helyszínen mutatott cselekedeteik alapján lehet megítélni őket. https://www.youtube.com/watch?v=Nz8yLIOb2pU
Swatting témakörben maradva itt szerinted jól tették, hogy
bementek úgy ahogy kell, a csávó 0 ellenállást mutatva szépen feltartott kezekkel megtette amit mondtak
aztán az egyik rálépett a hátára és úgy bilincselték meg, majd pedig leültették egy székre és elkezdtek beszélgetni? -
Állj le. Valakit baromira nem érdekel ez a téma, legkevésbé sem az, h az USA-ban éppen hogy tolják. -
hugopareiros #120164 Tehát te nem tudod megítélni, hogy ha bejelentés van és kiküld a rendőrség 3-4 full-armored zsarut és látják, hogy egy kis srác ül a gép előtt aki éppen CS-zik, akkor megfelelő lépés leteperni + megbilincselni az illetőt?
Nincs véleményed az egész swattingról?
Ennyire tudatlan vagy a világ dolgait illetően és fingod sincs, hogy az új kontinens északi részén hogy mennek a dolgok a magyar igazságszolgáltatáshoz képest?
Ez esetben te tényleg k*rvára nem tudod megítélni a dolgot, viszont aki nem olyan korlátolt (érdekes hogy programozó vagy, mert azok nem szoktak ennyire szűk-látókörűek lenni...bár lehet csak egy low-level-php-kiddie) az láthatja a rendőrségi közvetítéseket és lehet véleménye. -
A vonulási költség alap, de még szabálysértési eljárás is indulhat ellenük attól függően, hogy milyen jellegű volt az álbejelentés. -
szerintem ki kell fizetniük a kivonulás költségeit, azthiszem magyarországon így van a tűzoltó/mentő stbknél -
Hát ja...
A rendőrségnek nincs mérlegelési jogköre elvielg a bejelentéseknél tudtommal...
Még nem nézem utána, de elvielg kibaszott keményen büntetni kellene az ilyen scrácokat, ez kb. olyan súlyún, mint poénból mentőt hívi. Oszt, ha éppen máshol kellene...? Én alapból letöltendőd adnék ilyen "vicceskedőnek". Talán megjön a humorérzékük...