A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanígy egy autóbalesetnél ott fekszik valaki kitekeredve, nincs magánál, arrébb húzod egy kicsit, vagy más helyzetbe fekteted és máris egy életre nyomorék lehet ettõl az apró kis mûvelettõl (vagy rosszabb), pl. ha gerinc/csigolya sérülése volt (és ez gyakori). Csak profi orvos tudja megmondani, hogy egyáltalán mozdítható-e. Néha az sem. Sorolhatnám.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dunsztom sincs mit csinálnék..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(mellesleg miért is nincs általános iskola vége felé - középiskola elején kötelezõ elsõsegély-ismeret?)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
utálom a focit de vb-t nézem, mert valahogy sodor az ár, tippmixre is raktunk:-) nem is rosszakat....hangulata van!
nem minden meccset de igyekszem nézni:-)
pred
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ezt nyugodtan használhatjátok az összes következõ verziótokra, mert mindegyikre válasz.
Egy kis csapatban megfoghatja az embert az, hogy nagyon akarnak küzdeni, átlagos srácok alkotják a csapatot...meg a franc tudja.
A mindent túlgondoló embereket egyébként sem szívlelem, ne hari.
Dum spiro, spero.
ehhez mondjuk a logódra kellett kattintanom és meglátnom, hogy te is futballfag vagy, mert csak ekkor értettem meg a sértõdött dühöd okát
na, milyen szikológus vagyok?
Dum spiro, spero.
tessék, kapsz egy pluszt, hogy te is olyan boldog legyél, mint én!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
és egész egyszerûen azt szoktam választani, amelyikben ránézésre szimpatikusabb emberek vannak
pl a madridnak nem drukkolnék, mert spanyolok, és a spanyolok cigányok
szóval azt mondod, hogy egy gyengén játszó csapatnak nem tudnál a fanatikusa lenni, mert a szép játék kritérium volt nálad? hogy lehet az akkor, hogy c kategóriás csapatoknak is vannak olyan szurkolóik, akiknek pedig nincs hozzájuk személyes kötõdése?
Real Madrid - Celta Vigo mérkõzés volt.
Szimpatikusan játszott a Madrid és Raul góljával végül 1-1 lett az eredmény.
A forduló után az állás (nem néztem utána, lehet tévedek 1-2 pontot) a tabellán ilyesmi volt:
Sociedad 73p
Real 72p
és már csak 2 meccs volt hátra. (Az tuti, hogy 1 pont volt a különbség.)
Kíváncsi voltam, hogy ki nyeri meg a bajnokságot ezért a következõ meccset már a kezdõsípszótól néztem.
Városi rangadón nyert a Real 4 vagy 5-0ra az Atletico ellen. Másik ágon pedig a Sociedad kikapott a Celta Vigotól.
Ezzel a tabella élére ugrott a Madrid és 2 ponttal vezetett is.
Az utolsó fordulót pedig a Bilbao ellen játszotta a csapat. Le is gyõzték õket simán. Bajnokok lettek. Láttam rajtuk a küzdeni akarást és a szép játékot is.
Arra emlékszem, hogy ezen a 3 meccsen 7-8 gólt rúgtak összesen ami soknak számít.
A következõ szezonban elkezdtem nézni a meccseiket és tetszett a focijuk amit játszottak. "Rúgjunk többet, mint amennyit kapunk." Ez volt a mottójuk.
Olyan focisták játszottak ott akiknek minden mozdulata egy álom volt.
Ahogy teltek a meccsek egyre jobban érdekelt a csapat a meccseken kívül is. Sajnos akkor még nem volt zinternetem így csak a sport csatornáról és az újságokból sikerült információkat nyernem.
Sajnos trófeákat egy ideig nem nyertek, de a csapat játéka az nagyon tetszett.
Ahogy teltek a meccsek és a szezonok egyre jobban közel került a Madridizmus a szívemhez és azóta is megvan ez.
Tehát igen, kellett valami ami megfogott bennük. A szép játék, a küzdés, a bajnoki cím (ki tudja, ha nem nyerik meg, akkor lehet most nem érdekelnének)...
pl. a kapus a legjófejebb ember a világon, vagy az egyik középpályás hasonlít a kedvenc nagybácsimra, vagy voltunk liverpoolban kirándulni az osztállyal és ott csókolóztam elõször
vagy nincs hozzá szükség ilyenekre, elég csak kimondanom egyet és onnantól tartanom magam hozzá?
teljesen hasraütésszerûen megy, hogy kijelölök egy csapatot és mostantól annak szurkolok életem végéig?
"egy szív, egy csapat"
ha a juventus megnyer egy meccset a bayern münchen ellen, akkor a juventus fanok úgy érzik, hogy õk jobbak a bayern münchen fanoknál, "legyõzték" õket.
én ismerem annak a taktikáját, hogy hogyan lehet mindig a legjobbak között lenni, mindig a gyõztes mesterfaj tagjaként élni, és ha jó leszel, elmondom!
drukkolj mindig annak, aki éppen vezet
vajon egy elkötelezett focidrukker hogyan élné meg azt, ha soha nem tud legyõzni, mert mindig annak szurkolok, aki nyerésre áll? összeakadnának az agyvezetékei az abszurditástól?
Próbáljátok ki ezt a nagyon király böngészõs MMORPG játékot! Én csak ajánlani tudom, megéri megnézni! :)
http://spartaiakgladiatus.lapunk.hu/
Az megint más kérdés, hogy anyagi érdeked fûzõdik hozzá :)
Általában meccsenként változó melyik csapatot tartom szimpatikusabbnak, de többnyire csak reménykedem egy izgalmasabb összecsapásban.
Kivétel persze most a vb, mert itt annak szurkolok, akinek teljesítenie kéne, hogy bejöjjön a tippem :D
Ugyanannyi értelme van racionálisan, mint amikor egy UTE-FTC meccsen vagy akár választásokon "mi" nyerünk és "õk" vesztenek - nyelvében elhatárol egy közösséget egy másik közösségtõl (pedig a beszélõ nem csapattag, nem párttag). A rajongás, szurkolás viszont nem racionális cselekvés, hanem érzelemvezérelt.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de nem ígérek semmit
ezeknél a nagy sporteseménynél mindig azt veszem észre, hogy már x hete mindenki beszél róla, úgyhogy ráveszem magam hogy ránézzek mirõl van szó
de addigra meg már vége
bár emiatt még sosem voltam szomorú