A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Akkor most ki a miniszterelnök?
A gyurcsány lemondott, hivatalos új meg még nincs...
Hehe...fincsi mi?

Þór vígi þessi rúnar

Éppen csak annyira érdekel, hogy legyen valami fogalmam arról, hogy kik vannak a Parlamentben...

Molnibalage
17% nem tudta asszem pár hónapja, ennyi nyögte be, hogy szerinte OV a miniszterelnök és x százalék is volt a nem tudom alatt. Durva mi?

Mostanában már újságot sem elovasok csak annyira, hogy a fõcímeket áltapozom, vagy még azt sem. Minek? Jó hír max. a sportoldalon van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

VRSDM
teljes mértékben leszarom, de ha van valami nagy balhé, annak utánanézek. ennyi. leszarom hogy mit bohóckodnak

u dont have to listen anybody else but me

Egyéb

qtab986
Szerintem aki nem tudja ki a miniszterelnök + a köztársasági elnök annak szavaznia se lenne szabad.

89
gondolom hallottál már Mengelérõl...vagy a szovjetek majom+ember keresztezésérõl vagy #34447, vagy például nem mehetsz be egy temetõbe és ásod fel a sírokat azért, hogy te ott régészeti munkálatokat folytass, ezek olyan dolgok amiket korlátozni kell vallási/etikai alapon és korlátozva is vannak (mégjóhogy)...különben semmivel sem lennénk különbek az állatoknál
remélem így már világos annak a 80%-nak aki a 2.ra szavazott<#wilting>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

bulba
Nukleáris technológia.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

zsutyesz
Nem igazán érdekel, de a nagy horderejû dolgokat követem én is.

Sajnos egy vicc, ami ebben az országban folyik...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

pyrohun
dettó

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Carlos
Nem igazán érdekel, de a nagy horderejû dolgokat követem én is.

Þór vígi þessi rúnar

qtab986
Példa?

qtab986
De mi lenne az? Mit nem szabad kutatni?

bulba
Egyértelmû, hogy az elsõ, hiszen azt hogy mire használjuk föl a tudást, az etika dönti el. A második válaszlehetõség már itt elbukott.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

immovable
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel.

Simaji
A kettõ közötti lenne az igazi szerintem...

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

ezt mi a fasznak írtad be?

Rettenthetõ
Valahol a kettõ között, de mivel ilyen lehetõség nincs, ezért az elsõ (de nem vallási, hanem etikai alapon). Különösen a példában szereplõ indiánok szemszögébõl tekintve.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Eddig max 6 lehetõség volt szerintem, erõltesd meg magad :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

miért nincs kiírva a szavazók száma?
amikor több lehetõség van kicsit fárasztó összeadogatni.
És az olyan rossz lenne ? Tartsuk életben a sok öreget a nyugdíjat meg nincs aki fizesse neki ? Najóez gonosz volt :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#eplus2>
miért, a sötét középkor elõtti idõkben mikor volt 25-30 az átlagéletkor?
soha.
attól a ponttól kezdve szar.
Rockynhooo
alkalmaznék én bárkit ha meg van a szakmai rátermettsége és érti a dolgát , ez elõtte interjunk ugyis kiderül meg beszélgetsz vele stb referenciák...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azt kutattok amit akartok, csak jó célra használjátok.
mivel jobban belegondolva ez lehetetlen, ezért: igen, inkább szabjuk meg etikai/vallási alapon.
snowkid16
Vagy megeszitek, minta Gálvölgyiben xD

lele
etikai alapba beletartozik az is hogy anyátokat élve felvágják-e vagy sem.
ehhez képest elég meglepõ az eredmény

Sickness
csak vicceltem, mi az msn címed?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

snowkid16
Keress egyet a sarkon.

Sickness
mert ha lány vagy megdugnálak

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

BlackShadow
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel...

vallásnak semmit sem szabad engedni így egybõl 2. :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Kicsikiraly
ennek köze nincs a kérdéshez :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

snowkid16
Miért?

Shifter
hát ez elég érdekes kérdés :D igazából leszarom XD

de erre nyomtam:

talán azért nyomtam erre mert ha az elsõ lenne akkor sztem még a mai napig is az átlag életkor 25-30 év lenne...

&#3232;_&#3232;

Darukezelõ
Hány éves vagy?

snowkid16
Én a vallásra értettem, mindegy.

snowkid16
Nagy része, és azt is oda írtam, hogy a zsidókkal semmi bajom.
El is várnám, hogy betartsa, mert elvégre õk ITT a kisebbség...Vagy lassan mi vagyunk?

Nem vagyok se jobb, se bal oldali! Független.

Mike at home
egyébként is ki a faszt érdekel ebben a topikban, hogy mit gondolsz a cigányokról?
ez volt a kérdés? nem!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

snowkid16
Ha cigány elkezd magyarozni, hogy magyar volt Õ nem rasszista?
És leszarom, õk tehetnek róla, hogy milyenek...

Mike at home
nem alkalamaznál cigányt, mert a szeme sem áll jól, de elvárnád hogy betartsa a te normáidat
szép

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rasszista

snowkid16
Lehet, de NEM vallási alapon. Egy cigány (ez a becsületes nevük, cigányönkormánytat stb) akármilyen képzett, egyszer õ belõle is elõjön a vére. Zsidókkal semmi bajom. Csak a cigányokkal.
Most nézzen bele mindenki a szívébe, alkalmaznál-e cigányt, ha nem ismered és "furán áll a szeme".

wordsworth
2. oszinten szolva xarok az idióta vallásra, ha az a fejlõdést gátolja

PSP user n\' soon ps3 user too :)

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Carlos
Igen a véleményem az, hogy leszarom, el sem olvastam. Viszont érdekel, hogy mi az állás. Ennyi.
Nemtom mit kell konspirálni.
Plö ha a tamponokról lenne egy szavazás (mert kábé az utóbbi pár szavazás ilyen szinvonalú volt) akkor sem tudnék választani, mert leszarom, de érdekelne, hogy mi az eredmény.

Ehhh...nehézfelfogású banda...
Minek gondolkozzak, ha hidegen hagy, leszarom, nem érdekel?

Þór vígi þessi rúnar

tigeroo
jaja...máris érdekli :P ergó ezt nem értem..most olyan nehéz 1-2percig gondolkozni a kérdésen és álláspontra jutni?:S
Nemsokára visszakerül. Aki tartózkodik, az pedig nyomjon az egyébre. Ebben a kérdésben most pont nincs ilyen opció, de igyekszünk figyelni rá.

89
jaja...nemrég még volt egy "archív szavazások" fül, ahol meg lehetett nézni az állást...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol