A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gyurcsány lemondott, hivatalos új meg még nincs...
Hehe...fincsi mi?
Þór vígi þessi rúnar
Mostanában már újságot sem elovasok csak annyira, hogy a fõcímeket áltapozom, vagy még azt sem. Minek? Jó hír max. a sportoldalon van...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
u dont have to listen anybody else but me
remélem így már világos annak a 80%-nak aki a 2.ra szavazott<#wilting>#wilting>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Sajnos egy vicc, ami ebben az országban folyik...
Ale Alonso! poppe fan club™
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
amikor több lehetõség van kicsit fárasztó összeadogatni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
soha.
attól a ponttól kezdve szar.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
mivel jobban belegondolva ez lehetetlen, ezért: igen, inkább szabjuk meg etikai/vallási alapon.
ehhez képest elég meglepõ az eredmény
vallásnak semmit sem szabad engedni így egybõl 2. :D
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
de erre nyomtam:
Nem lehet korlátozni. Csak a tudás számít, és az, hogy mire használjuk fel.
talán azért nyomtam erre mert ha az elsõ lenne akkor sztem még a mai napig is az átlag életkor 25-30 év lenne...
ಠ_ಠ
El is várnám, hogy betartsa, mert elvégre õk ITT a kisebbség...Vagy lassan mi vagyunk?
Nem vagyok se jobb, se bal oldali! Független.
ez volt a kérdés? nem!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És leszarom, õk tehetnek róla, hogy milyenek...
szép
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most nézzen bele mindenki a szívébe, alkalmaznál-e cigányt, ha nem ismered és "furán áll a szeme".
PSP user n\' soon ps3 user too :)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nemtom mit kell konspirálni.
Plö ha a tamponokról lenne egy szavazás (mert kábé az utóbbi pár szavazás ilyen szinvonalú volt) akkor sem tudnék választani, mert leszarom, de érdekelne, hogy mi az eredmény.
Ehhh...nehézfelfogású banda...
Minek gondolkozzak, ha hidegen hagy, leszarom, nem érdekel?
Þór vígi þessi rúnar
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol