A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amugy nem hittem volna, hogy ilyen nagy százalék szarja le az egészet, elvégre tudomásom szt mindenki törõdik a politikával annyit hogy gyurcsány takarodj..
Pszt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ezt csak a mostani koalíció szavazta le...
lássatok is bazdmeg necsak nézzetek!
ezért van az hogy 4 évente amelyik párt többet ígér arra húzzák az ikszet és miattuk szopik az egész ország.
ez a baj a féktelen demokráciával: 2 segélyen élõ szavazata többet ér mint mondjuk a Magyar Tudományos Akadémia elnökéé...
Amikor lehetõség van rá, el kell menni és észérvek alapján odarakni az "X"-et ahova jónak látod.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
bár... ahol a legfelsõ bíróságnak elnöke sincs már jóideje...ott meglehet ezt tenni
amíg az van Magyarországon, hogy 200ezer ember vonul ki tüntetni és magasról szarnak arra is, szerinted tehet bármit is az egyszerû ember ilyen módon? Ha az egész ország a parlament elõtt sorakozna fel akkor is tojnának a fejetekre.
A politikával meg foglalkozni civilként nem tudsz, csak azzal az 5%-nyi infót jelentõ kis csücsökkel. szart sem tud senki az egészrõl, ez az igazság.
Amúgy, mindenütt csak a pénzre megy az egész, csak valahol jobban elpanamázzák, és jobban feltûnik az egész (Pl. most kaptak a francia bankok amcsi és francia segélyt, a fejesek egybõl elis osztották maguk között a pénzt. Obama meg Sárközi meg anyázott egy nagyot mikor kiderült)
ez azért van, mert leszarom a politikát
de nyilván a fontosabb dolgokról tudok én is.
amíg ezen a Földön van politika, addig béke nem lesz. :é
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
az a baj aki ilyen módon passzív, az végülis "jóváhagyja" a rendszert...többet között ezért is tartunk ott, ahol
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Általában az a baj hogy aki nem követi annak is van véleménye és fogalma sincs hogy mekkora hülyeség.Akiket nem érdekel azok el vannak egy álomvilágban,mert a politika nem kevesebbet befolyásol mint egy egész állam jövöjét és ami fontosabb az ott élõ emberekét,ha emberek hülyék és leszarják magukkal basznak ki,persze utánna mennek tüntetni hogy szar meg minden...amikor választani lehet akkor meg nem megy mert szerinte mindenki ugyanolyan hm...hát jól van.én szeretnék is politikával foglalkozni....
gordon monnyon le
Amit híradóból hallok , meg néha utána olvasok , pl tegnap elolvastam pontosan ki is ez a Bajnai de am annyira nem bojgat.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Muszáj, mert a civilizált ember életét ma Magyarországon NAGYMÉRTÉKBEN BEFOLYÁSOLJA a politika. A ki nem elég tájékozott/jól informált az könnyen hátrányba kerülhet, hülye marad, könnyen átverhetik. És a végén csak magát hibáztathatja. A politika hatásait lehetetlen elkerülni, esetleg a civilizált életmód feladásával. Akkor meg már inkább kiismerem.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
kell a pénz, minden áron
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ale Alonso! poppe fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
gyerünk, akkor tegyél érte hogy jobb legyen... ne csak a pofádat jártasd, csinálj egyesületet, pártot, szimpatizálj a többi kaptárlakóval akkor! mindent lehet csak akarni kell, ehhez jogod van!
Az 5%-os alsó küszöböt és kopogtató cédulát meg ki kell irtani. Talán erre is mehetne egy aláírásgyûrjtés.
De egyébként a f@szom ki van az egésszel. Az fix, hogy én nem megyek el jövõre szavazni és mindenkit erre buzdítok. Elegem van, hogy azt mérlegeljem, hogy melyik a kisebbik szar! Mindegyik egyformán szar! A képviselõink közül az én érdekeimet EGYIK SEM képviseli. Szóval miért szavazzak olyanokra akik nem képviselnek?!
Én úgy érzem két különbözõ Magyarország van. Van egy ahol élünk pár millió Magyarral együtt, és van egy másik amelyikrõl a politikusok beszélnek. Egyszer szívesen átlátogatnék a másikba is, megnézni hogy milyen, hogy is megy ott az élet.
Egyébként a politikát naponta követni olyan, mintha az FBI aktáiba szeretnél belepillantani. Mivel semmiféle belelátásunk nincs a háttérben folyó dolgokra, csak a média megkérdõjelezhetõ információiból nyerhetünk ki valamennyit, ami a semminél alig több. Nagyjából tisztában van vele az ember hogy kik a minisztereink, de hogy milyen döntéseket hoznak és pontosan miért, az már nem ránk tartozik. Kivéve néhány nagy port felkavaró esetet.
Ismerõsök, barátok társaságában pedig hanyagoljuk is a politikát (mostanában egyre nehezebb), mert csak az emberek kedvét rontja el.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...