A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem lehessen mindent kutatni, s ne a tudatlan tömegek döntsenek e felett populista politikusokkal az élen; de ne használják az emberiség ellen.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Gyökérség kihagyni. Mertha én nem akarok szavazni, de látni akarom a véleményt, akkor nyomok valamire. És lehet, hogy többen vannak igy vele és máris nem "valid" a szavazás...
Þór vígi þessi rúnar
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
vallási alapon fõleg.Az amerikai indiánok bizonyos esetekben megakadályozták emberi maradványok vizsgálatát, régen élt emberek településének feltárását. ezt teljesen megértem.
\"You are fucking crazy people!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Esetleg a klónozásnál vannak bökkenõk, mert ott akkor a klónt teljes személynek lehet-e nevezni vagy sem? Vagy az abortuszt, hogy mikortól számít az embrió embernek?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
JÉ ESGÉ, HÁT ILYEN IS VAN???😮
szerintem ez ma már nem így van, sõt! minél több mindent tudunk, bizonyítunk be a tudomány segítségével annál kevesebb jut a "vallásnak"
az etikai rész...hát nemtudom, most erre konkrét példa kellene.
Etikai alapon sok esetben kell(ene) korlátozni.
Vallási alapon már nem. Ennyi erõvel a Grimm mesék is alapjai lehetnének a korlátozásoknak.
\"Heroes never die. They just reload.\"
más alapon nem tudom elképzelni a korlátozást.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
normális kérdést esetleg?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Kicsit behalt az sg 😄
Teljesen új életet kezdenék, akár más ország, más külsõ, stb.
64
30.77%
Nagyjából úgy élnék, mint most, de néhány dolgot megváltoztatnék.
92
44.23%
Pont ugyanígy csinálnék mindent, jó életem van.
12
5.77%
Nem akarok újraszületni, elég egyszer is végigcsinálni.
30
14.42%
Egyéb.
10
4.81%
7%
Nem akarok újraszületni, elég egyszer is végigcsinálni.
30
14.42%
Egyéb.
10
4.81%
Meglehet nézni hogy mindenkinek megvan a szenvedélye és azokat nem akarja feladni pont ezért a rossz dolgokat nem csinálná ez elég egyértelmü <#taps>#taps>
Itt a forumon meg a sok szerencsétlen lelkiszegény éli ki magát.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Fasznak van kedve még egyszer végig szenvedni a világot amiben most élünk:/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
amúgy ilyen heves kalapálás már nekem sincsen szerencsére, viszont alkalmanként egyet-egyet bedobban, fõleg futásnál, vagy ha lehajolok hirtelen stb.
nem szeret senki.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!