A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos mostanság apámnak nem köszönök, de van, h. Õ se nekem, akkor meg minek? :D
De 95%ban elejtek egy "Reggelt" szócskát!
muternak faternak mindig, bátyámnak soha :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Koleszban lakom. De egyébként igen, általában.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ez evente 3-4 alkalom, senki nem orulne neki, ha akkor koszonnek neki, mikor altalaban ebredek (hajnal 4-5 korul).
http://gaborszantai.co.uk/
DFTBA ಠ_ಠ
kinõttem már ebbõl, ha lehet így fogalmazni
de magát a locsolást örömmel:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
de kapok ám. :D
bár jövõre már csak nem fogok, mert az már lehet kezdene lassan ciki lenni. de ez most így jól jött x)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
szóval. örülök hogy látom õket, hogy ehetek finomat, 1x egy évben érezhetem azokat az ízeket :)
u dont have to listen anybody else but me
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
amúgy : Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
http://gaborszantai.co.uk/
mi haverokkal általában bevásárolunk szódavízbõl (szifonos üveggel természetesen), magunkra öltjük a locsolóruhát és körbejárjuk a várost hölgyismerõsök után.
egyikünk kihívja a csajt, többi meg lesben áll, és ha már nem tud menekülni, körbezárjuk és hadd menjen.
a kölni meg baromság, mindenki utálja.
Pszt.
Én is voltam, de csak a szûk családi körben. (nagymamák, keresztanyám.)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de nem voltam sok helyen, 4-5. :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amúgy csak anyám, nagymamám meg apám húgát locsoltam meg szal a számomra legfontosabbakat
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na meg szórakozásból 3 csajszit fel öntöttünk vödörrel:D Hatásosabb mint kölnivel:P Barátnõm még mára maradt..
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ismerõsöket, de csak a pénz miatt.
kiskoromban mindig rámkényszerítették, sokszor többversszakos! versikemondással :(
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]