A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
az egy dolog, hogy mire a következõ csillagig elér már csak zaj lesz belõle akármilyen tiszta hangot is küldtünk, de vajon meddig tud elérni?

mellesleg nem igazán érdekel, pár száz éven belül úgysem fogunk más fajokkal kapcsolatba lépni, úgy érzem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME
engem aztán nem érdekel...max vmikor megjelennek az ufók azt vagy jó lesz vagy nem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fery02
Engem aztán nem érdekel.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

jhetedikj
100 éve rádiózunk, már úgyis tudnak rólunk.
Ha olyan fejlettek ezek az idegenek így is úgy is ránk találnak.

anno 1987

Esplanade
akit érdekel, itt egy beszélgetés a témáról

videó többi része itt

Treblakos
egyéb:
Mire olyan csillagokhoz is eljutna a jel, ahol lehetséges az élet(földhöz hasonló bolygó), addigra rég kiég a napunk 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Carlos
Engem aztán nem érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

poppe
közben már rájöttem mire begépeltem 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Ja, küljdünk.

Szabi84
ez nem hang, rádióhullám, az pedig terjed legüres térben

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
úgy tudom már régóta küldözgetnek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Molnibalage
Már küldtünk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
na most ha felfedném valódi énemet, és kiderülne, hogy nem is vagyok igazi kozmológus, akkor halkan megkérdezném, hogy hogy a faszba terjed a hang légüres térben?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Rockynhooo
Engem aztán nem érdekel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

igen általában, feltéve ha nem vagyok olyan álmos hogy csak ennyit tudjak mondani hogy höööööhhmmm😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Scottt
Igen, mindig.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Motoroj
Látom más is megjegyezte, de jól van, így már teljes.

Jó látni, hogy a többség általában véve illedelmes.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

oliwwer
Mindig szoktunk köszönni egymásnak.
Benny04
nem.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

van hogy délután 2kor kelek, de attól még köszönök 😄
egyébként nem azt mondom hogy jó reggelt, hanem azt h csõ 😄D
Shifter
csak itt az a baj hogy nekem arra nincs erõm hogy felkeljek nem hogy még ennél megterhelõbbet csináljak 😄

ಠ_ಠ

ha nincs ez a szavazás észre sem veszem, hogy szoktam
Shifter
na ezt kipróbálom 😄

ಠ_ಠ

Dick Riddick
Igen, mindig.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Javítva

fery02
Eléggé alap szerintem is. Azért érdekelt a kérdés, hogy lássam, milyen szinten változnak még az alapvetõ dolgok is a mai világban. 😊
#35395: Bocsi, hibáztam.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Kicsikiraly
az eredetileg beküldött változatban az igennél is hosszú í volt, azt is úgy javították ki, a nemnél gondolom nem ették észre.

DFTBA ಠ_ಠ

Motoroj
Igen, mindig.

Nem értem, hogy ha sikerült azt helyesen leírni, hogy „igen, mindig”, akkor miért kell hosszú í-vel írni azt, hogy „nem mindíg”??

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Mindig.

tommygear
igen, alap dolog sztem
poppe
jaj hát aki macskákkal lakik... 😄D

Sickness
Hétköznap nem, mert még mindenki alszik mikor én elmegyek. Hétvégén csak.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

DJKonya
Igen ha összefutok velük reggel akkor mindig. De most azért nem megyek át húgomhoz felébreszteni hogy szia,csõ stb... Amúgy ha asszonykámmal találkozok reggel például ott alszom náluk akkor reggel nem maradhat el egy kis reggeli huncutkodás😛 Persze itt most ne arra gondoljatok csak így jobban indul a nap😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

ChuckyHUN
igen, sokszor még puszi puszi is va

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

chhaya
Igen, mindig, és olyankor körbe is ölelgetek mindenkit. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Littlepig13
Nem mindíg.
Attól függ h otthon vannak -e szülök mert általában már hajnalban elmennekdolgozni de hétvégén amikor otthon vannak akkor igen ha nemvolt tegnap este valmi balhé

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

mocskapok
Igen, mindig. Eléggé alap szerintem :-)

DE HA... !

Igen, általában.

Shifter
Igen, mindig.

még a kutyának is meg a macskának is 😄

ಠ_ಠ

kas123
Apumnak, anyumnak mindig, ha látom õket 😊

Igen, általában.

muternak, öcsi nagyban alszik még.

somdav95
Lehet hogy csak írni tud.. 😄

bogyoka
Igen, mindig.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Én azon is csodálkozom, hogy te tudsz beszélni 😄

NEOreg3
eddig még nem jöttél rá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
kocka e vagy? 😄
NEOreg3
hát kurvaritkán, akkor is inkább morgok, amikor meg nincs suli, akkor javarészt délután kelek fel, szóval ilyenkor elég nehézkes lenne reggel köszönni<#idiota>

Mindig szoktam, el is várják, és én is elvárom saját magamtól, bár nem szeretem. Egy hello-t ki szoktam préselni magamból mindenkinek. Bátyámnak néha csak egy morgás jut. Viszont utálok beszélni bárkivel is reggel, pedig nem vagyok rossz alvó és nem ébredek kialvatlanul, csak szeretem a reggeli csendet. Az a legjobb, amikor nincs itthon senki, és szép nyugiban egymagamban megreggelizek.

Mike at home
néha

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]