A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg nem igazán érdekel, pár száz éven belül úgysem fogunk más fajokkal kapcsolatba lépni, úgy érzem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha olyan fejlettek ezek az idegenek így is úgy is ránk találnak.
anno 1987
Mire olyan csillagokhoz is eljutna a jel, ahol lehetséges az élet(földhöz hasonló bolygó), addigra rég kiég a napunk 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jó látni, hogy a többség általában véve illedelmes.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként nem azt mondom hogy jó reggelt, hanem azt h csõ 😄D
ಠ_ಠ
#35395: Bocsi, hibáztam.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
DFTBA ಠ_ಠ
Nem értem, hogy ha sikerült azt helyesen leírni, hogy „igen, mindig”, akkor miért kell hosszú í-vel írni azt, hogy „nem mindíg”??
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Attól függ h otthon vannak -e szülök mert általában már hajnalban elmennekdolgozni de hétvégén amikor otthon vannak akkor igen ha nemvolt tegnap este valmi balhé
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
muternak, öcsi nagyban alszik még.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(