A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
errõl eszembe jutott, egyszer húsvég hétfõt a barátnõméknél töltöttem,ottaludtam. na apja gondolta reggel meglocsol minket. aludtunk,lerántotta a takarót rólunk, aztán kaptunk a szódásszifonnal:DDDD az volt a legviccesebb locsolásom eddig:DDD meg a legmegrázóbb is:-)

pred

MR ME
egyéb, szarok az egészre, de 2 lányt(h legyenek büdösek) meg a családomat(illembõl) meglocsoltam...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Azért azt nézzed meg, hogy 7 lány szavazott és abból 6 utálja. Nos ehhez képest a summa 1/3 férfiarány még laza. Persze kicsi a minta, de azért sejtet valamit....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJ RX7
Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.

:3

Kicsikiraly
ez azért elég gáz szerintem hogy az emberek egyharmada szerint marhaság az egész. szerintem a legszebb szokásunk.

DFTBA ಠ_ಠ

Nem locsoltam meg senkit, szerintem marhaság.

Dick Riddick
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg.

\"Heroes never die. They just reload.\"

tigeroo
egyéb: nagyanyámat meglocsoltam, "elvbõl". de se anyámat se tesómékat..
BaliBoy
Csak a számomra legfontosabbakat locsoltam meg

Anyum, húgom és a nagyim lett általam meglocsolva.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

predator1982
lány vagyok, és utálom , ha meglocsolnak (zárójelben hozzáteszem, szerintem szép gesztus a dolog, csak bûzleni utálok. kevés ember akart meglocsolni, és hála az égnek idénre eléggé leszûkült, aminek örülök. az egyik barátom locsolt meg, a párom meg nem locsolkodós tipus:-)

pred

predator1982
igen ezt akartam én is mondani:-)

pred

Shifter

ಠ_ಠ

SG rock
Igen, körbejártam az ismerõsöket-rokonokat, szerintem jó buli. Nálunk falun hagyomány és megvendégelnek minden locsolót :).

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

cement
Igen, körbejártam az ismerõsöket, szerintem jó buli.

respect to the man in the ice cream van

clio1616v
Írtam egy verset a páromnak, mást nem locsolok..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

VRSDM
voltam, locsolkodni, családnál, exnél én szeretek :)

u dont have to listen anybody else but me

Kicsikiraly
elsõ, de csak részben igaz:

rokonokat meglocsoltam, de rohadt szomszédok egy sem volt itthon :S pedig minden húsvétkor az egész szomszédságból minden fiú körbejár és mindenkit meglocsol, úgynézki itt is kihalt ez a szokás.

DFTBA ಠ_ಠ

Lány vagyok, de utálom, ha meglocsolnak.

fery02
Az egész család be volt zárkózva tegnap. Se ki, se be. Egész nap film nap volt. Régen volt már ilyen úgyis a családban. Kikapcsolódtunk inkább mindannyian mászkálgatás helyett.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

poppe
párom és muterom lett megöntözve, de csak mert helyben voltak...
kiskoromban még jártam nagyapámmal körbe az égész várost, de ezek szerint nem sikerült továbbadnia a hagyományõrzést :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

kovacsgellert
Igen, körbejártam az ismerõsöket, szerintem jó buli.

bogyoka
Lány vagyok, és szeretem, ha meglocsolnak

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Metalmilitiakid
Egyéb:
Illembõl, de leginkább a pénzért :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Egyeb:
Nem Mo.-on elek, de otthon sem mennek, mar idosnek erzem magam egy gyerekunnephez - ha lesz fiam, akkor majd Ot el fogom vinni...

http://gaborszantai.co.uk/

Igen, körbejártam az ismerõsöket, szerintem jó buli. Mellesleg jó nagyot kirándultunk a családdal... :)

immovable
Egyéb.

Nem.
A kölnis pénzkérõs korból már kinõttem egy pár éve. Anyámat meglocsolnám, de bátyám minden évben megelõz egy pohár vízzel, akkor én minek öntsek rá még egyet. Amúgy szerintem faszság, amíg jártam ismerõsökhöz akkor is utáltam :D

Carlos
3 darab csajszi: párom, hugom, anyukám...ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

DJ Skyline
Igen, körbejártam az ismerõsöket. ami 5 emberben ki is merül. <#idiota> muter, hug, nagymuter, unokatesóm és mamája.

CopyKing92
Vótam hát. ez a válság nem tett jót a locsolóknak csak 8k gyütt össze és még kéne 8k... :/ :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

szjuca
Ahogy kedvem tartja. Reggel zuhi, este fürdés.

DJ RX7
Windoded módban fut a játék nálam. <#hawaii>

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Alt+Tab a Second Life-ra es ott nyomsz egy tusolast?<#vigyor1>

DJ RX7
WoW-ozok, mégis zuhanyzok, naponta, DE Narxis nem tisztálkodik.

somdav95
X'DDD

Carlos
:D

Þór vígi þessi rúnar

Jelenleg 236 szavazobol 12-en WoW-oznak -.-

Ahogy kedvem tartja.
MOst asszem kicsi ez kicsi az lesz :D

Ben007
Fürödni pfff arany tesókám ha fürdök fogy a pézem és nem tudok optikai tuningot venni a zsigulira csajeee

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

Jogos! :)
azért aki elõl a vizet elzárják, nem hiszem hogy kontaktlencsére van pénz :D
Van ilyen sajnos. Vagy azért van mert abszolút igénytelen az illetõ, vagy elzárták a vizet náluk mert nem tudták fizetni. A mai világban mind a két lehetõség felmerülhet. Én vendéglátásban dolgozom, de még nem volt szerencsém ilyen igénytelen alakhoz (hála az istennek)...
milk4
Én is birom a full büdös öregeket a buszon.Neked dõlnek,neked döntik a zacskójukat.Arébb mész és tolják a lábukkal utána a zacskót,miközben te menekülsz a bûz elõl.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Szabi84
õk szerintem már immunisak a saját szagukra

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

predator1982
sajnos az utolsó válasz sem vicces. én egy optikai üzletben dolgozom, és volt hogy tök büdös nõ jött reggel kontaktlencsepróbára. a szaga még hagyján volt, birom az ilyesmit, de amikor azt láttam hogy a lencsefolyadék mossa le a reggeli csipáját, már én is kezdtem öklendezni...

pred

Ahogy kedvem tartja... Ha hazajövök a munkából akkor csak zuhanyzom, reggel ha munkába indulok akkor is csak zuhanyzom. Viszont ha nincs semmi dolgom akkor merülök a kádban és relaxálok...
Az utolsó válasz lehetõségen meg nagyot röhögtem... :D

predator1982
van benne valami, bár azért gondold el ha elõbb elindulnék otthonról, és mondjuk utána raknám fel a kávét, kissé érdekes lenne...a rendszer nem feltétlenül baj, bár az már kissé beteges, hogy sorban jönnek barátnõdnél a ruhák.

pred

CopyKing92
hát én tudok egy helyet :D pöcsire ^^

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

z99999
oszt mire akasztod?:)

Pszt.