A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#wink>#wink>
ha predi félig feketének látja a sakktáblát
te pedig félig fehérnek látod ugyanazt
akkor mindkettõtöknek igaza van: de csak félig
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
én voltam az a szakállas, sáros lény, aki a nyárfának támaszkodva verte és nagyon nézett feléd
Még sose használtam õket.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Viszont el kell fogadni, hogy valakik nem így gondolkodnak, ezért kell zárni még a gombos ajtót is, vagy ha láthatóan szoros a parkolóhely felírni a mellettünk lévõ autók rendszámát + színét.
Mondjuk a 2 eset kicsit különbözõ, mert vadidegenekhez akiben felmerül, hogy csak úgy benyit az egy mocskos tolvaj.
Míg az autós példáknál lehet csak szimplán nem figylet/elbénázta, mert szar napja volt.
gondolj csak bele, miért is zárjuk be az autónkat parkolóban? nekem pl eszem ágában nincs más autójába benyitni sõt más autójához hozzá sem érek, kínosan figyelek, amikor kiszállok az autómból, hogy ne csapjam neki másnak az ajtót
tudniillik tiszteletben tartom azt, hogy más fenntart egy autót és energiát fektet bele, hogy úgy nézzen ki ahogy kinéz
a sok tajidióta, aki nem figyel oda meg nekibassza a bevásárlókocsit meg az ajtót, sõt tolattak is már neki - ezeknek lehet látni a tekintetében, hogy a sötétség, az RTL Klub és a jóbanroszban elérte náluk a kívánt hatást
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha nincs, még forgógomb se, akkor az elsõ védelmi kör már meg is van.
Nekünk kilincses, majd forgó gombos kívülrõl az ajtó és volt már, hogy megpróbáltak ránk nyitni.
Persze szépen be volt zárva az ajtó, de egy pillanatra azért belénk fagyot a sz@r is.
Nem csoda, hogy az államnak kell folyamatosan szigorított elõírásokkal (pl. kötelezõ gáz, villany, villámvédelmi, kémény ellenõrzések, ezek mind szépen csengetnek az ezek elvégzésére feljogosított "maffiának", nem kerülheted el õket, mert megbüntetnek) megpróbálni biztosítani a derék szakik megélhetését, azzal hogy elõírják, hogy x dolgot csak y minõsített szakemberrel lehet elvégeztetni stb.
Nálam legutóbbi apróság, 40e Ft-ba került gáztûzhely bekötése, papírok lepecsételése: 15e Ft a bolt által küldött szerelõnek. Mindez egy pár perces melóért. Rohadtul nem érte meg, inkább ugrott volna a garancia.
1-2 órába beletelt mire megoldódott a dolog, de hálistennek az akkori szembe-szomszédunk jó fej volt és hallotta motoszkálást, így nem a lépcsõházban kellett várnom, hanem beinvitált és néztük a gyerekeivel a 102 kiskutyát 😄
A második esetnél pedig otthon hagytam a kulcsot, és mire hazaértem már apu is elment dolgozni délutánra. Mobilom még mindig nem volt, úgyhogy nekiálltam megkeresni kb. az utolsó telefonfülkét a környéken (amit azóta szintén elbontottak), ami persze benyelte a pénzem és b@szott kicsöngeni, úgyhogy mehettem az egyik osztálytársamhoz telót kunyerálni. Végül fél óra múlva apum délelõttös munkatársa hazahozta apám kulcsát, így egy fél óra kellemetlenség után bejutottam a lakásba.
ez a baj a mai társadalommal, megvárja míg tönkremegy és kicseréli, ha rendszeresen szervizt vennétek igénybe mindenhez és nem ti magatok oldanátok meg, akkor másnak munkát adtok, ha másnak munkát adtok, akkor nekik is lesz pénzük, hogy a te munkádat megfizessék
pl te autószerelõ vagy, aki hozzád hordja az autóját meg kazános, azért ezt a kettõt mondom, mert ez mindenkinek van
ha te nem otthon állsz neki a kazánodat szerelni, hanem szakértõre bízod, azzal pénzt adsz neki - õ viszont cserébe nálad költi el a pénzét és nem sufniban javítgatja az autóját
ez nem csak kettõtöknek hasznos, hanem a társadalomnak is, mert így nincs felesleges kiadása az egyéneknek, hanem ez a társadalomnak is megtakarítás
ellenben, ha te otthon nekiállsz a kazánjavításnak, azzal azt éred el, hogy meleg vized nem lesz, ráadásul utána többe kerül majd megjavítani a hibát, mint ha eleve szakemberre bíztad volna a munkát
már várom a pillanatot amikor a jelenlegi zárral lesz valami fos és az azt követõ ajtó elõtt zokogást, mert ezen kétlem hogy átmennék fél óra alatt...
"The trees move. Do you not see it?"
ugyanis ahhoz, hogy egy rendszer rendszer maradhasson, ahhoz energiát kell befejtetni, amint nem táplálsz bele energiát onnét a magára hagyott rendszer rendezetlenné válik, ugyanis az az alacsonyabb energiájú állapot
namost, ha egy autót nem tartasz rendszeresen karban, akkor teljesen normális, hogy meghibásodik
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
így már minden világos, köszönöm a mindenre kiterjedõ magyarázatot
nem tudom bezárni a kulcsot az autóba, mert a senzor érzékeli ha nyitom, mivel 1,5 méteres távolságban van a kártya nyitja
arra az esetre ha a kártyát elektromos árammal ellátó elem lemerülne(amire az autó figyelmeztet jóval a lemerülés elõtt, illetve a karbantartások alkalmával ellenõrzi a szerviz) van a kártyában egy mechanikus pótkulcs is sõt az autóhoz 3 ilyen kártya van hozzárendelve
ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy igencsak hibás zárnak kell lennie, annak amit lakásra tesznek, hogy kizárd magad