A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
14-18 között😛

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

élvezi<#idiota>

Rockynhooo
jah meg olyanok is h melltarto nélkül és takarja melleit és tükörbe lefényképezi magát... 😄 de az ilyen ilyenkor mit érez?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zsutyesz
15 voltam, amikor megtörtént, és utána még 5 évig jártunk. Most 30 vagyok, és valóban nem vagyunk már együtt <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Tigristank
Na és hány évesek vagytok? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Én olyat láttam, hogy a 15 éves csaj fekszik az ágyon, rajta pedig a pasija... <#wilting>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

DJKonya
De máris...<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tommygear
Nem, de csak ha nem fûvel-fával.
89
nacccerû, köszönjük h megosztottad velünk...
videó? <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

HöfEE

Mindegyik nem-es válasz

ChuckyHUN
Nem, már nem a középkorban élünk.

Nem nagyon érdekel, ki mennyire hajszolja az élvezeteket😄
És mi srácok ne is beszéljünk:F

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Shifter

miféle baromság ez? 18 alatt? akkor nem lenne senkinek csaja 18 alatt 😄

&#3232;_&#3232;

wesker24
Nem, de csak ha nem fûvel-fával
Rockynhooo
jaaa hát azokat végképp nem értem... 15 évesen feltesz ilyen képet ,hogy egy tangában van és háttal áll tükörnek és foto ugy... és benevezi a képet hogy: én 😄 egyszer ráírok má valamelyikre ,hogy egy segg vagy ? <#idiota>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJKonya
Nem, feltéve ha tisztában vannak a veszélyekkel és ha nem fûvel fával.

Mi is túl vagyunk már az elsõ szeretkezésen.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

kas123

zsutyesz
A lányoknál mindig is másképp ítéli meg ezt a társadalom és ez szerintem nem volt változni.

Picar77

()() (^^)

Molnibalage
A kérdés eleve burkoltan tartalmazza azt felvetést, hogy a fiatal lányok idõsebb pasikkal járnak. Errõn nincs konkrét statisztikám...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csero90
Egyáltalán nem ítélem el, de hogy a kérdés miért csak a lányokra vonatkozik azt nem értem...miben más az ha egy lány "él" szexuális életet 14 évesen mint egy fiú?

CopyKing92
jah azt én is bírom 😄. "igazi szerelem" meg lyukra jáccás 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Tigristank

Sajnos ez manapság egyre ritkábban fordul elõ, csak nagyon kevés embert ismerek, aki még az elsõ szerelmével van együtt, szép lányok közül meg egyenesen ritkaságszámba megy.

A másik meg amit extra is mondott, 14-16 évesen talán még nem kéne, úgy 17 évesen már el lehet kezdeni, de az se baj, ha csak 18-20 után történik meg. Persze a mai társadalomban pont az a baj, hogy "ciki" egymás között egy közösségben, ha valaki még szûz, ezért sokan úgy is bevállalják, hogy igazából még nem is akarnák (várnának az "igazira"), csak túl legyenek õk is rajta. Na meg aki hamar túl van rajta, azok közül van, aki szeret fölvágni vele, elég csak megnézni a közösségi oldalakon néhány fiatal lány képeit. 😊

ebben még egyetértünk is<#vigyor>.habár magadnak kerested a bajt mikor kiképezted<#idiota><#idiota>

Rockynhooo
azért van egy kis különbség ,hogy egy elsõs csaj van együtt egy 4.es fiúval , minthogy egy elsõs egy 25 éves dolgozó férfivel 😄 am arra jo volt h rájöjjek h ilyen fiatalokkal nincs értelme kezdeni... ugyh meghúztam a határt 17nél <#ravasz1>

amúgymeg<#idiota>

igen de már akkor házasok voltak és a házasság csak szüzen volt lehetséges.azt nem tehettem fel hogy elítéled-e a házasság elõtti szexet.....mer nevetséges lenne<#idiota><#ejnye1>

az nem.de az akkor is az hogy ha egy 20 éves például 14 évessel...

aha és még te beszélsz?<#idiota>

na ezt a válasz lehetõséget kihagytam,senki sem tökéletes<#idiota>

OrioN the S
Nem, feltéve ha tisztában vannak a veszélyekkel.

De ,ha az en lanyomrol lenne szo ,akkor mashogy latnam. Ugy erzem ,hogy jo fej ,de szigoru szulo leszek. Durva dolgokat tudnak muvelni a mostani 15-16 evesek.. az a trendy ,hogy pezsgoert csokoloznak a tinidickoban. A 18-rol meg ne is beszeljunk 😄 minden heten masba szerelmesek es ,ha ugy alakul... be is hodolnak. Egyre jobban elkanaszodnak -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pyrohun

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

MR ME
nem, de csak ha nem fûvel-fával...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

atlagember
Nem, feltéve ha velem csinálják. Más esetben igen.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

poppe
azt vették komolyabban, h házas legyél, nem az életkort (ami 12-15 volt) 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

clio1616v
enyhe célzás akart lenni, ha jól értem 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
gondolom a középkorral csak a régebbi erkölcsös világra akart utalni a házigazda (pl. 17-18-19sz.)
ott azért komolyabban vették ezt
Molnibalage
Ez azért már tényleg véglet. Ma egy 20 és 26 éves között ahogy már írtam nincs akkora "szakadék".

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
de nem a középkorban vagyunk...

immovable
Egyéb. Leszarom.
clio1616v
izgalmat..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

poppe
azért halkan megjegyezném, h a középkorban 13 évesen már szültek a csajok... és nem ítélték õket el, sõt...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigeroo
én 18éves csajt ismerek, 30éves faszival akar összejönni (férj)
másik ismerõsöm 18éves szintén, õ egy 35évessel kavart (gyereke is volt)

az ilyenek normálisak amugy? mi a szart látnak egy ilyen korban lévõ emberben? nemhiszem hogy családalapítás miatt...
Carlos
Egyszer 18 év körül bepróbálkoztam egy 14-15-ösnél. Egész jól haladt a dolog, de neki meggyõzõdése volt, hogy esküvõig no sex (vallásos volt hardcore-ban)...Ez meg a másik véglet. Dobbantottam... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

cement

respect to the man in the ice cream van

Molnibalage
Az hét év difi. Szóval, ha én 26 évesen egy 20 évessel járnék együtt az is szánalmas? Ha belegondolsz olyan nagy difi nem is lenne köztnük életstílusban. Õ valszeg még egyetemiste én meg csak éppen csak 1 éve dolgozok egyetem után. Agyilag nem feltétlenül állunk távol egymástól.

Mindkét irányban volt nagy szórán nálam élektor szerint. Engem nem zavar.