A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapból hülye feltevés. A középkoran rongyosra kúrta jancsika a 14 éves julit egy szalmakupac közepén.
egy középkori faluban azt hiszitek nem volt ciki ha a 16+os lány még nem kellett senkinek?
durvább világ volt az.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy igen, sajnos megint közeledünk a középkorhoz.
ha egy 16 éves lány egy 22 évessel van, na azt már elítélem.
Miért ne szexelhetnénk 17 évesen? Én akkor csináltam elõször... a barátnõm is annyi volt... bûnösek volnánk? Hülyeség😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
D gondold el,hogy 25 éves lány mutatja be az anyjának/haverjainak a 15 éves pasiját<#idiota>#idiota> Na az az igazán gáz😄
Volt már 20 évnél idõsebb csajod? 😄
ಠ_ಠ
Ill. valahogy a kérdésrõl nekem nem 13 éves lányok jutnak eszembe. (nem tudom, a többségnek miért.. Biztos sok a pesti 😄D)
ಠ_ಠ
Þór vígi þessi rúnar
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Mit zavarja a sok prûd f@szt, hogy a kiscsajok mit kivel csinálnak? Többnyire savanyú a szõlõ hatás érvényesül. A férfiak pl 16-(kb.)20 éves korukig a legaktívabbak szexuálisan. Nekik kit kéne dugniuk? A 25 éves csajokat?? 😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez az egész seks téma túlságosan fel van kapva, mintha fontosabb dolog nem lenne..
Gyerek meg alig<#shakehead>#shakehead>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ezt honnét tudod? lehet felnõtt volt már a fickója, na jó bácsi azért nem... de 35-40 éves még lehetett.. és napi egy alkalom az nem sok, hanem kevés.. 😊
gyereknek fasza leszakadt volna a minden napi szextõl... XD
honnét tudod amúgy ilyen pontosan?
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
"nem, ha velem csinálják" <#gonosz1>#gonosz1>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem, feltéve ha tisztában vannak a veszélyekkel.
Nem, de csak ha nem fûvel-fával.
Uccsóra nyomtam, de igazából mind a három.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(