A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Egoista vagyok, de úgy, hogy igaz, hogy azt nézem, hogy nekem jó legyen, de mivel nem vagyok irigy így olyan dolgok is örömöt okoznak, mint például más emberek öröme...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem ítélem el.. mindenki azt csinál amit akar...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tigeroo
ha nem fûvel-fával akkor nemgáz sztem
BB7
<#ejnye1><#idiota>
Rockynhooo
18 eleje :D Az is gáz így utólag... :D bár most vagyok 19 , de már 17 a minimum határ nálam <#alien>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BB7
<#wilting>Szerintem szánalmas!...
Bár.. te hány éves voltál akkor? <#idiota>
Rockynhooo
anno volt egy 15 éves barátnõm , miután vége lett lett neki egy 25 éves csávója <#idiota> kocsija volt meg minden , és ez kellett a csajnak xd szép 15 évesen... :D

BB7
"Nem, feltéve ha tisztában vannak a veszélyekkel."

Szerintem már nem a 18 a határ... mert a mai lányok nagy %-a 14-15évesen elveszti... Ezeket ítélem el! De aki 16-17évesen vág bele az elsõ szexuális kalandba, az szerintem teljesen rendben van már!
Én attól vagyok kiakadva, hogy 14éves lánykáknak 21+ éves pasijuk van!<#wow3><#wilting>
poppe
hááát ha rám üt, akkor hiába pofázok én neki bármit is :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

zsutyesz
a lányodnak is ezt mondod majd? :D

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
15-16 évesen már nem gáz, csak okosan kell, le kell nyelni, akkor nem lehet gyerek :D de ezt biosz órán is elmondják sztem... 2. 3-os korban meg már simán lehet akciózni mondjuk egy osztálykiránduláson

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Egyéb.
17évesen nem gáz, de alatta igen.
Egy 11-16 éves gyereknek sztem még teljesen mással kellene foglalkozni...nem azzal,h dugjon. Fogalma sincs róla,h mennyire elbaszhatja az életét azzal,ha nem elég óvatos...egyszerûen egy ilyen idõs gyerek még nem gondol a következményekre...nem érzi a felelõsséget.

Molnibalage
Ameddig velem, addig nem. <#vigyor1>

Na akkor komolyabban. A 3. pont. A gond a felelõtlenség..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem, feltéve ha tisztában vannak a veszélyekkel.

Rockynhooo
nem , ha velem csinálják <#idiota>

Illetve nem haszonszerzes celjabol vagy sokkal idosebb ferfival...

http://gaborszantai.co.uk/

tarti19
fûvel-fával ez komoly:D:D:D:

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Dick Riddick
Nem, már nem a középkorban élünk.

\"Heroes never die. They just reload.\"

pyrohun
hail szízör :D

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Narxis
Igen, különb vagyok másoknál, mert uralkodónak születtem. Isten küldött az emberek közé, hogy rendet teremtsek a káoszban, a béke szigetét építsem a háborúban. Uralkodó vagyok, vezér, császár.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igen, különb vagyok másoknál, mert csak egy van belõlem.
BlackShadow
Igen, különb vagyok másoknál, mert .. mindig is különbnek gondoltam magam és ez természetes, hisz nincs még 1 olyasvalaki, mint én :)
de amúgy pl a társaságom/ismerettségemen belül kb egyedi logikával rendelkezem az már feltûnt, így sokszor szorulok magyarázatra egy általam halál egyszerûnek vélt társítás mellett is :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Aquir

Pár rész Kosztolányi Halotti beszédjébõl

"Okuljatok mindannyian e példán.
Ilyen az ember. Egyedüli példány.
Nem élt belõle több és most sem él,
s mint fán se nõ egyforma két levél,
a nagy idõn se lesz hozzá hasonló.

Nézzétek e fõt, ez összeomló,
kedves szemet. Nézzétek, itt e kéz,
mely a kimondhatatlan ködbe vész
kõvé meredve,
mint egy ereklye,
s rá ékírással van karcolva ritka,
egyetlen életének õsi titka.

(...)

vagy bort ivott és boldogan meredt a
kezében égõ, olcsó cigaretta
füstjére, és futott, telefonált,
és szõtte álmát, mint színes fonált:
a homlokán feltündökölt a jegy,
hogy milliók közt az egyetlenegy.

Keresheted õt, nem leled, hiába,
se itt, se Fokföldön, se Ázsiába,
a múltba sem és a gazdag jövõben
akárki megszülethet már, csak õ nem.

(...)

Úgy fekszik õ, ki küzdve tört a jobbra,
mint önmagának dermedt-néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt a világon egyszer."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
"Megszólítanak, mert õk én vagyok már;
gyenge létemre így vagyok erõs,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az õssejtig vagyok minden õs -
az Õs vagyok, mely sokasodni foszlik:
apám- s anyámmá válok boldogon,
s apám, anyám maga is ketté oszlik
s én lelkes Eggyé így szaporodom"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bardocz
Ezeket nem ismerem.De a tescost azt 1 kilós kiszerelésben árulják,és van benne mindenféle.
dartonita
Termeszetesen.

A második bekezdést kivéve a többi minden egyes emberre igaz.

nem,átlagon aluli tökéletlen ember vagyok

kraawz
Nincs ezzel semmi baj, az ember jó, ha ismeri önmagát.

Egyik haverom mondta:

Nem baj az, ha valaki egoista, csak akkor, ha el is hiszi magáról.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

clio1616v
júúúj mit kapok majd ezért :)))

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Igen, mert nincs mégegy olyan mint én... soha nem is volt és soha nem is lesz...

Büszke vagyok magamra, hogy kedves vagyok mindenkivel és hogy senkit nem bántok meg szándékosan.. ha megbántok valakit tudok elnézést kérni.

Sorolhatnám még a rossz és jó tulajdonságaimat... de nagyon sok van...

Lényeg a lényeg egyedi és utánozhatatlan vagyok... ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ahány ember annyi féle...
Szerintem...
Kicsikiraly
Mindenki különb másoknál. Csak van aki idõben észreveszi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Hunnenkoenig
Igen, mert en vagyok a kiraly!

Ezt mar a nevem is mutatja :-P

LasDen
általában reálisan látom magam....de aztán a világ azt érezteti velem, hogy milyen kurva okos és mûvelt vagyok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem vagyok nagyra. Csak egy ember vagyok mint mindenki...

kuci06
Nem vagyok nagyra. Csak egy ember vagyok mint mindenki.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sickness

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Shifter
a faszt... tripla :D

&#3232;_&#3232;

pyrohun
lol :D

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sickness
Dupla annyit eszel?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Benny04
képet<#idiota>

Benny04
hülye kérdés...

cicai
Igen, különb vagyok másoknál, mert ...

Én amiket mondok azt véghez is viszem.... most ne arra értsük h összeszedek 100ezret 1 nap alatt, hanem pl megtanulom a leckét akkor meg is tanulom, vagy h ha akijelentettem h odamegyek a csajho akkor oda is fogok és nem hátrálok meg mint sokan......
meg persze kihasználom a testi fölényem is sok esetben mert megtehetem(H):D:D:D:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

somdav95
Igen, különb vagyok másoknál, mert mert XDDD

Aquir
"csak én vagyok helikopter?"

pyrohun
Az, hogy nem vagyok "átlagember", nem egyenlõ azzal, hogy nagyra vagyok magammal. Szerintem. ezért ez egy hülye kérdés.

NEOreg3
különb vagyok többségnél, mert én retardált vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(