A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bár.. te hány éves voltál akkor? <#idiota>#idiota>
Szerintem már nem a 18 a határ... mert a mai lányok nagy %-a 14-15évesen elveszti... Ezeket ítélem el! De aki 16-17évesen vág bele az elsõ szexuális kalandba, az szerintem teljesen rendben van már!
Én attól vagyok kiakadva, hogy 14éves lánykáknak 21+ éves pasijuk van!<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
17évesen nem gáz, de alatta igen.
Egy 11-16 éves gyereknek sztem még teljesen mással kellene foglalkozni...nem azzal,h dugjon. Fogalma sincs róla,h mennyire elbaszhatja az életét azzal,ha nem elég óvatos...egyszerûen egy ilyen idõs gyerek még nem gondol a következményekre...nem érzi a felelõsséget.
Na akkor komolyabban. A 3. pont. A gond a felelõtlenség..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Illetve nem haszonszerzes celjabol vagy sokkal idosebb ferfival...
http://gaborszantai.co.uk/
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de amúgy pl a társaságom/ismerettségemen belül kb egyedi logikával rendelkezem az már feltûnt, így sokszor szorulok magyarázatra egy általam halál egyszerûnek vélt társítás mellett is :D
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Pár rész Kosztolányi Halotti beszédjébõl
"Okuljatok mindannyian e példán.
Ilyen az ember. Egyedüli példány.
Nem élt belõle több és most sem él,
s mint fán se nõ egyforma két levél,
a nagy idõn se lesz hozzá hasonló.
Nézzétek e fõt, ez összeomló,
kedves szemet. Nézzétek, itt e kéz,
mely a kimondhatatlan ködbe vész
kõvé meredve,
mint egy ereklye,
s rá ékírással van karcolva ritka,
egyetlen életének õsi titka.
(...)
vagy bort ivott és boldogan meredt a
kezében égõ, olcsó cigaretta
füstjére, és futott, telefonált,
és szõtte álmát, mint színes fonált:
a homlokán feltündökölt a jegy,
hogy milliók közt az egyetlenegy.
Keresheted õt, nem leled, hiába,
se itt, se Fokföldön, se Ázsiába,
a múltba sem és a gazdag jövõben
akárki megszülethet már, csak õ nem.
(...)
Úgy fekszik õ, ki küzdve tört a jobbra,
mint önmagának dermedt-néma szobra.
Nem kelti föl se könny, se szó, se vegyszer.
Hol volt, hol nem volt a világon egyszer."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
gyenge létemre így vagyok erõs,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az õssejtig vagyok minden õs -
az Õs vagyok, mely sokasodni foszlik:
apám- s anyámmá válok boldogon,
s apám, anyám maga is ketté oszlik
s én lelkes Eggyé így szaporodom"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyik haverom mondta:
Nem baj az, ha valaki egoista, csak akkor, ha el is hiszi magáról.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Büszke vagyok magamra, hogy kedves vagyok mindenkivel és hogy senkit nem bántok meg szándékosan.. ha megbántok valakit tudok elnézést kérni.
Sorolhatnám még a rossz és jó tulajdonságaimat... de nagyon sok van...
Lényeg a lényeg egyedi és utánozhatatlan vagyok... ^^
Szerintem...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Én amiket mondok azt véghez is viszem.... most ne arra értsük h összeszedek 100ezret 1 nap alatt, hanem pl megtanulom a leckét akkor meg is tanulom, vagy h ha akijelentettem h odamegyek a csajho akkor oda is fogok és nem hátrálok meg mint sokan......
meg persze kihasználom a testi fölényem is sok esetben mert megtehetem(H):D:D:D:D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(