A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyes embereknek (Tisztelet a kivételnek!!!) igenis meg kellene tanulniuk egy nyílt közösségi fórumon belül kúltúráltan, és normálisan viselkedni!
(aki ilyenen felidegesíti magát azon csak röhögni tudok)
ಠ_ಠ
Pszt.
amúgy meg leszarom nagy ívbõl, sõt, sajnálom hogy sokukban a kreativitásnak még nyomát sem vélem felfedezni, merha legalább vhogy be tudna csapni akkor azt mondom jóvan fiam okos voltál oszt nevetek egy jót, de így...
Pszt.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kik szavaztak meg egy ilyen fos kérdést?
Amúgy meg azthittem egy ideig,hogy lefagyott az opera:D
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
fõleg a maffiozos linkes trükkökön <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ha kedvencekben lévõ topikba spammel, akkor jelentem ha más még nem tette meg
amúgy meg általában leszarom
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://gaborszantai.co.uk/
viszont lágytojás :)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ez topik...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
elsõ olvasatra az hogy "a fórumot" az egy határozott fõnév amirõl arra következtettem, hogy mivel egy fórumban vagyunk, ezért errõl van szó, de látom a pontosítást a leírás mutatásában..
bambi voltam neharagudj, de am azért máshol sem olvasom el minden hülye hozzászólását..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
... a szánalmas még linket nem beszúrható újregek próbálkozásain! :D
És ha van rá lehetõségem, akkor jelentem a Moderátor topikba! :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n