A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kozepiskola: Osztalyfonoki,Szaktanari
Altalanosban azert mert szimplan rossz voltam,nem tudtam megulni a seggemen es szorakoztattam a tobbieket. Kiveve a tanart...
Meg volt 1-2 bunyo is.
Kozepiskolaban meg azert, mert szartam a vilagra.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
osztályfõnökit azért, mert debrecenben osztálykiránduláson mátrixosan felszaladtam egy szobron, és izomból beletérdeltem egy kiálló részbe
ez a heg még mindig itt van a térdemen, belevágott rendesen
és azért kaptam, mert nem szóltam a tanároknak miatta, csak leragasztottam
szaktanárit azért, mert volt egy picsa fiatal technikatanárnõ, akinek az óráján ráztam a lábam és véletlenül belerúgtam a padba és angyot dörrent, õ pedig csúnyán nézett rám, hogy ezt hogy képzelem és kérjek elnézést
én pedig ellenkeztem, hogy nincs miért elnézést kérnem
középsuliban csak a késések miatt kaptam osztályfõnökit szerintem
Másodikban én is azért kaptam egy osztályfõnökit, mert az egyik gyerek a full sáros gumilábtörlõt az arcomba vágta, nekem pedig nem tetszett és végigterítettem az udvar betonján.
Azóta meg haverok lettünk 😄
mi a tök a hasznos tápanyag, ha nem az energia? amit amúgy kalóriában mérnek.
a kenyérben annyi energia van, hogy gyakorlatilag egymaga felelõs az emberi kultúra kialakulásáért. na jó, a sörnek volt még egy kicsi beleszólása, de a munka nagy részét elvégezte elõtte a liszt meg a kenyér.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Elsõben megajánlották nekem hogy váltsak sulit.
Nem jöttem ki a srácokkal. Sokszor el is vették a kajámat (egy harmadikos dagadt srác volt legtöbbször). Én egy idõ után meguntam és mindenkivel elkezdtem verekedni, aki bántott.
Egy durvább eset volt amikor egyik szünetben srác szekált (rajta rózsaszín anorák volt) én meg válldobással bedobtam egy nagy tócsába, majd adni akartam neki egy pofont amikor a osztályfõnököm hátulról megrántott -megfordított- és õt ütöttem meg a srác helyett.
Pedig soha nem én kezdtem a balhékat...sõt utáltam is a dolgot.
Szerencsére a másodikat máshol folytattam már és ott jó közegbe kerültem.
Ott is voltak verekedések (cigány sráccal pl), de az teljesen más volt.
Elsõben még az osztály aranyhörcsögét kivittem az udvarra és elengedtem. Ezért is kaptam egy lebaszást. Csórikámnak nagyon rossz élete volt. Alig kapott kaját illetve takarítani se takarították a faforgácsot alatta.
petárdát hoztunk be és nem az én táskámban volt, hanem egyik haveréban felrobbant és õ kapott igazgatóit
járókelõket dobáltunk narancs héjjal azért sem kaptam semmit
én voltam a jó tanuló, akire a tanárok számíthattak, külön órákra fakultációkra jártam mindig
soha nem érdekelt az általános tanterv, mindig az azon kívüli extra tudás érdekelt, ami nem volt kötelezõ másnak - ami érdekelt abból kitûnõ voltam (biológia, kémia)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Általános iskolás töritanárom az utolsó 1.5 évben pikkelt, miután kijavítottam, hogy rossz dátumot mondott. (A dátummemóriámra azóta se volt panasz.) Meg gimiben a némettanár, mert burkoltan közöltem vele, hogy leszarom a tárgyát.
A heavy cost. I pay it gladly.
Szaktanárit általánosban,mert az egyik hülye kölyök utánozta azt amikor fütyül a teafõzõ,én meg hangosan nevettem,de a tanár már csak azt látta,hogy én nevetek,ez volt 1,a másik meg amikor basztattak,hogy bezártak a WC-be aztán nagy nehezen kitörtem,beszólt az egyik cigánykölyök annak a fejét meg bele vertem az üvegablakba,volt is belõle ügy,jegyzõkönyv minden :/
Osztályfõnökit akkor kaptam,amikor nem vártam ki a ballagás végét,hamarabb leléptem talán egy negyed órával középiskolában aztán a osztályfõnöktõl kaptam egyet 😄
Igazgatóim nem volt.
Pikkelni ha jól tudom 1 tanár sem.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
És ezt a téveszmét hol olvastad...?
szerte az interneten, keres rá, FEHÉR kenyér, mert én ugye azt írtam, de legyen itt egy a sok közül:
"A finomlisztbõl azonban hiányoznak a rostok, a vitaminok és ásványi anyagok. A hántolás következtében a búzamag belsejét és a héját a csírával elválasztják egymástól. Legmagasabb glikémiás indexû, legkevésbé egészséges, mert hasznos tápanyagot mondhatni, hogy nem is tartalmaz."
"Ha nincs benne hasznos tápanyag, akkor tudnám, hogy a madarak és más mirét esznek gabonafélét és a kenyér mitõl csillapítja az éhségérzetet és miért van benne annyi kalória, amennyi..."
Mert kvázi mindenevõk, kukacok, rovarok, magvak, továbbra is a növényi mag, nem egyenlõ a gabona szem egy bizonyos részével (liszt), a éhségérzetet rövid távon meg azért csillapítja, mert ilyen a gyomrunk, ha megiszol egy liter vizet, megeszel pár követ, akkor is elmúlik az éhségérzet.
De abban igazad van, hogy van benne kalória, van erre terminus technicus: üres kalória.
Az atyaég, téveszme dolgokra meg nem reagálnék.
Persze simán lehet, hogy te látod jól, te jössz, sõt van a commentemben olyan mondat, amit szétkaphatsz. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
olvasd már vissza mit írtál, ember.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy általános iskolában széttörtünk egy kukát és igazgatói járt amiatt, utána nem volt semmi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
És ezt a téveszmét hol olvastad...? Ha nincs benne hasznos tápanyag, akkor tudnám, hogy a madarak és más mirét esznek gabonafélét és a kenyér mitõl csillapítja az éhségérzetet és miért van benne annyi kalória, amennyi...
Atyaég...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gondolom nem véletlenül javasolják, hogy sült hús mellé egyél salátát, ne pedig: sült krumplit, fél vekni kenyeret, ilyesmi.
Nyilván nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden nap friss zöldség, gyümölcs, tengeri hal ilyen, olyan kombinációját fogyassza.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
simán ellehet lenni sztem napi 1000-1500Ft-ból, és még jókat is kajál az ember
De lényegében igaz nem különösebben egészségtelen és a mekis kajához képest pedig biokaja 😄
Otthon fõzés költség > éttermi költség
Otthon fõzés kényelem < éttermi kényelem
Ennyi manapság már sokan lusták és inkább fizetnek többet csakhogy ne kelljen bajlódni a fõzéssel és az utána járó rendrakással
Persze érthetõ nem mindenki ér rá de van aki megtehetné mégsem teszi viszont vitathatlannak kellene lenni hogy otthon fõzni mindig olcsóbb mint vmi étkeztetési szolgáltatást igénybe venni
Az egyetlen kivétel talán ha vki menübe eszik akkor elég közel tud kerülni az ár viszont mivel emberek többsége válogat húst hússal eszik ez többségnek nem opció
Ma hús körettel a divat,anélkül sokan már élni nem tudnak egy napot sem.
Középsuliban osztályfõnökit kaptunk páran, mert tesiórán cigiztünk. Fõ az egészség, na! 😄
gamertag: kenobita
De nem voltam rossz, az osztálytársaim évente 2-3 intõvel zárták a tanévet sokkal komolyabb dolgokkal. Persze ez mûszaki szakközép volt, nem elit gimi.
Egy tanár sem pikkelt rám.
Dum spiro, spero.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ofõ: padon ültem mellette, kinyújtottam a lábamat és épp arra jött egy oszt társam, de kb 2méterre volt még tõlem. Erre feláll és leordít, hogy mit gáncsolok én ki embereket, bla bla bla.
Igazgatói: Akkor graffitis korszakomat éltem, de csak padokat firkáltam. Valaki az én nevemet használta a WC-kben és az öltözõkben.
Igazgatói figyelmeztetés: Youtubera felraktam ahogy egy fiú oszt társam szidja az egyik lányt, lány szarrá veri, fiú anyja ment sírni a suliba és csak engem büntettek meg.
De közben volt egy csomó igazgatói és ofõ kitûntetésem is.
Középiskola:
Ofõ figyelmeztetés: Káromkodtam a tanárommal; kicsit depressziós és rossz hangulatú voltam(azaz tini korszakomat éltem ezerrel).
Volt 2-3 igazgatói kitûntetésem
Volt egy tanár aki mindig engem szekált, mert naponta iratott dogát és én meg nem tudok magolni. Mondta is, hogy megfog buktatni... nekem lett a 3. legjobb év végi vizsgám 34 tanulóból. Kedvenc diákjai meg valahol középen végeztek és aztán jött hozzám év végén segget nyalni😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A ha saját magánaj fõz az ember az néha olcsóbb, néha nem. 1 emberre fõzni értelmesen nagyon nehéz.