127612
  • MerlinW
    Én ezt kerestem sokáig. Shazaam és társai sem ismerték sokáig, a banda feloszlott, a kiadó megszűnt :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.11. 22:07:10
  • lord nihilus
    https://www.youtube.com/watch?v=ZaqF-7v9BtYitt kb 0:50-nél kezdődő dalt kerestem sokáig, de kiderült pár perce, hogy nem létező dal:/
  • Motoroj
    Biztos van 10 év. Van olyan is amit úgy keresek, hogy még sosem hallottam.
  • Fbn Lx
    én még vagy 8 éve néztem az 5ezer forintos házimozi-rendszeren, ilyen nagyon rossz minőségű lemezről, zajos képpel
    és így is korrekt volt!
  • dartonite
    Sosem volt ilyesmi kesztetesem.Amit esetleg kerestem az max par nap/het alatt megvolt.
  • karajjj
    shazam?
  • Pluskast
    Én már nagyon rég óta vagy két éve keresek egy zenét. Egyszer hallottam a youtube-on. Stílusát tekintve picit epikus zene volt a vége felé némi japán harci zenével megfűszerezve. A videóban egy grafika volt végig középkori katonák feküdtek a fűben illetve némelyikük állt. Sajna a címére már nem emlékszem. Azt hiszem már nem fogom megtalálni soha :(
  • Roger6
    Wow, 7.2-es, az egész jó film lehet akkor.
  • karajjj
    pont most találtam meg, mielőtt belinkelted

sőt, még virágbolti verziót is találtam
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.09.11. 09:56:08
  • Dzsini
    Ez lesz az/ - ennyiből angolul simán rá lehetett keresni (shaolin tető javítás film), és első találat volt.
  • karajjj
    Faterom meséli mindig, hogy anno, mikor katona volt, látott egy filmet, ami egy srácról szólt, aki kung fut akart tanulni, de nem akarták tanítani a shaolin papok. Aztán elvállalta a kolostor tetejének javítását és közben figyelte az edzéseket és megtanult úgy verekedni, hogy csinálta közben a tetőt és elég érdekes stílusa lett emiatt. Mai napig nem tudjuk, hogy mi lehet a film címe... :D
  • SimaSuna #120390
    Réges régen láttam 2 filmet, ami nagyon megfogott. Évekig kerestem a tv-s leadás után...sajnos sikertelenül. Hiába túrtam az internetet.
    Hiába írtam a gugliba, hiába mondtam filmmágusoknak, nem tudták.

"küsszün grrrr" ami megmaradt az első filmből..talán 4-5 évvel később marha véletlenül meghallottam a TVben, ekkor láttam, hogy a Kedves Ellenségem.
    A másik pedig egy motoros gyerekről szólt akinek életre kelt a motorja. VHS kazettán volt meg 10éve, de sajnos öcsém elintézte..sose tudtam meg mi a neve. Később eszembe jutott, hogy MX banditák lehetett végül kiderült, hogy The Dirt Bike Kid néven fut. Azóta ez is meglett :)
  • Molnibalage
    Ami 7:50-től van, azt nem ismeri valaki?
  • immovable
    Egye fene, legyen így.
  • genndy
    Legalább 6-7 éven keresztül kerestem a National Geographicon régen menő hajnali klipek zenéit, mire valamikor tavaly meglettek.
    Ha bárkinek még mond valamit és segítség: hegymászós: Stephen Loveday & Darren Loveday - Adonis, hőlégballonos: Stephen Loveday & Darren Loveday - Photosonic
  • Dzsini
    85-86 környékén volt 1 (másolt) kazettányi egy együttes zenéjéből, amit nagyon sokat hallgattam, de semmi több nem volt tőlük, kapni nem nagyon lehetett sehol.
    Aztán jött 1996, amikor lett állandó internet kapcsolat otthon, meglett a zenekar, meglett több album tőlük (első "online" vásárlások: angol fontot postán, borítékban küldtem angliába hozzájuk, és postafordultával küldték a dedikált CD-ket :) ), és a 2000 környéki újraösszeállásnál sikerült két koncerten is részt venni.

Úgyhogy mondjuk 10 év :)

Filmből volt olyan, ami filecserélőben (emule) állt 2-3 éven(!) át, mire lassacskán lecsorgott.
  • karajjj
    ok
  • Roger6
    Mármint így akartad, nem? " 1 percig. Ha az alatt nincs meg, leszarom"
  • immovable
    1 percig. Ha az alatt nincs meg, nem is érdekel.
  • Blum
    4-5év

Valamilyen dokumentum filmet kerestem és az Istennek sem találtam meg. Aztán végül meglett, megnéztem de most nem jut eszembe, hogy mi volt az. :D
  • ocskoszilard
    10év, vagy több, mert még mindig nem találtam meg
  • tigeroo
    clio miatt nem írok semmit, tiltakozom csöndben
  • Molnibalage
    10 év.

A Gangs of New York vége felé szólt. Pár éve is kerestem, akkor még nem volt meg. 1 hónapja csak ponéból megénztem, hogy talán most, és igen...! :) Volt még pár szám, amit 4-5 évig nem vadásztam, de egyszercsak meglettek.
  • Fbn Lx
    amit nem találok meg órákon belül, azt nem találom meg soha, szóval üres
  • videobaby
    pár percig szoktam keresni, aztán, ha addig nem sikerül megtalálni, megunom és szólok valakinek, hogy keresse meg nekem.
  • hugopareiros
    pár óra
  • MerlinW
    Repültem kisrepülővel, vitorlázóval, utasszállítók "minden" tipusával (19 országba), amikor az időjárás engedi siklóernyőzöm (hármashatárhegy) 7 éve, 5 évig ejtőernyőztem Ausztriában (3500-4500m). Helikopterrel két városnéző körutra fizettem be magamat, jó móka volt. Tehát szeretek repülni.
  • vizes
    Ja, vagy úgy. Én 1990-91-ben voltam Szentkirályszabadján, ott voltak Mi-24-esek.
  • kamionosjoe
    Szentendrén voltam 2008-ban kiképzésen(ha jól tudom már csak az az egy kiképzőközpont van Magyarországon mióta a sorkatonaság megszűnt). De nem ott, hanem Táborfalván repültünk, ott volt ilyen egy hetes gyakorlat ahol amerikai katonákkal és a szolnokiakkal gyakorlatoztunk akik éppen Afganisztánba készülődtek.
  • Pluskast
    Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni és habár helikopterrel még nem repültem szívesen kipróbálnám.
  • immovable
    Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni. Helikopter is jöhet.

Repültem már kisgéppel, nagy-géppel, helikopterrel, vitorlázóval, ugrottam ernyővel, imádom. Vitorlázó repülni jártam is. Már nincs sok időm ilyenre, így RC helikopter reptetéssel enyhítem a repülés utáni vágyam illetve évi egyszer elmegyek ismerőssel repülni 1-2 órát.
  • Dzsini
    Bármilyen repülő jöhet gondolom (bár csak utasszállítón ültem), de az, hogy "szeretek repülni" nem igaz. A tömeges repülés nekem egy zajos, kényelmetlen busz, sok macerával, hogy oda jussak el, ahova szeretnék menni - persze az 1000 km/h egyelőre ezt jelenti. Jó lenne, ha vasút lenne hasonló sebességgel, annak a kényelmével felszerelve (nincs több órás becsekkolás, egyhelyben ülés hosszú ideig, szűk hely, stb.).

Varsóba felvonatozni végtelenül kényelmesebb volt kevesebb macerával, mint mondjuk Párizsba repülni - pedig sokkal hosszabb ideig tartott (esti indulással, reggeli érkezéssel).
  • vizes
    Csak nem te is Szentkirályszabadján szolgáltál?
  • HTS s3rg1nh00
    bármi jöhet,heli még nem volt

viszont überbrutál amikor kiállunk a kifutópálya végére és tol egy kövér gázt a pilóta,mint a sebesség szerelmese ettől faszábbat nehezen tudok elképzelni...
  • Jim Morrison
    Én idén repültem először (mindjárt négyszer), nem olyan vészes mint azelőtt gondoltam - hozzáteszem végig jó idő volt, nem volt turbulencia, se vihar. Nem nagy jumbo volt, egy kisebb utasszállító gép (1 emeletes, szerk: de nem 10-20 utas(banner) hanem kb 100fős). Egy hosszabb utat business classon egy fly emirateses a380-on szívesen végigülnék...
    Tetszik benne, hogy felül az ember, és pár óra múlva már a kontinens másik szegletében van. Először fura volt, mert más ha végigülöm az utat egy autóban, de nagyon bejön.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.07. 20:58:21
  • kamionosjoe
    Bármilyen repülő jöhet, szeretek repülni.
    Csak a becsekkolás szar, hogy olyan sokáig tart, 3x repültem eddig utasszállítóval.

Egyszer vittek egy kör még mikor katona voltam egy Mi24-el, óriási élmény volt.
  • milk4
    Repültem már egy csomószor és mindig is utáltam.
  • Molnibalage
    Jöhet bármi.

Sajnos helihez még nem volt szerencsém.
  • benőmenő
    Még nem repültem, de szeretnék.
  • chhaya #120362
    Nem repültem és helikopterrel sem utaztam még, de szívesen kipróbálnám.
    Meg amúgy az a repülés összes többi formáját is, ha nem nekem kell irányítanom.
    Ejtőernyőzést is, főleg a tandemugrás érdekel.