A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A heavy cost. I pay it gladly.
Bal kezzel totalisan suta vagyok.
#118621: En jobb kezes vagyok es ugyanilyen maszatos a kezem iraskor.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Aztán mire iskolába kerültem megtanultam "rendes" irányba is írni, és ma már nehezebben megy, de egy kis gyakorlással egész olvashatóra helyreáll 😊
Jobb kézzel viszont nagyon lassan, rajzolt betûkkel írok, az nem megy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szóval ilyen kevert, de bal kézzel írok, ráadásul nem is fogom jól a ceruzát/tollat, ezért vicces mikor észreveszik. most 9.-es vagyok, és pár osztálytársam csak májusban jött rá hogy "jéé te balkezes vagy" 😄 jó dolog különcnek lenni
I met God. She's black
Jó, a sajtos tejfölös tészta egy példa volt, de látod, te is tudsz írni példákat, hogy hogyan lehet ételen pénzt megtakarítani úgy, h nem kell éhezni meg semmi ilyesmi.
a sajtos-tejfölös tészta meg nem rossz kaja, de 2 egymást követõ nap nem enném, nem azon az 500 forinton spórolok inkább költök az ételre akkor már inkább odaütök 4 tükörtojást vagy veszek egy zacskó virslit a második napra.
Nekem egy balkezes osztálytársam konkrétan 90 fokkal elforgatott lapra írt ilyen kéztartással. Én normál kéztartással írok, ezért nem is látom, hogy mit sikerült írni 😊
(általános 1-2. osztályban, ahol még töltõtollal kellett írni, hogy a helyes tartás kialakuljon, én elég hamar "felmentést" kaptam, mert általában szétkent lapokkal és könyékig tintásan, vagy rendkívül lassan, az itatós papírt szavanként arrébbrakva haladtam)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
#118611: mázlid van, szintúgy keresztdomináns (alapból jobb kéz - bal szem), ballal írni úgy kb csak szemkötõben lehet, mert egyébként nem látod amit írsz... el sem tudom képzelni bal szem - bal kéz dominánsok milyen szopásban élnek.
"The trees move. Do you not see it?"
Balkezes topic
Tavaly nyáron be volt gipszelve, mire egy hónap múlva leszedték már egész ügyes volt a bal is, de azóta visszabutult 😄
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

sõt, számítógép-játékfüggõk is rengetegen vannak (pl. én és az sg nagy része), és aki itt van, az egészségtelenül sokat ül naponta, nem csak meló miatt, de a szabadidejében is, na ez az értelmetlenség
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pred
pred
Az 1500 Ft-nál olcsóbban menüt kínáló hely kajájától miért is fosnék? Ez számomra értelmezhetetlen.
60000 Ft-ot elbaszni kajára egy hónapban akkor is luxus. Megnézném én azt, hogy hogyan élsz ekkora lábon 120-130 nettóból.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pred
Olyan volt,hogy en pikkeltem tanarra es hiaba igyekezett....😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep