A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. - nincs annyi hely a börtönben
2. - a saját életét mindenki úgy b@ssza el, ahogy akarja
3. - elég baj neki, ha pl. már függõ
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
LOL
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bevinni az õrsre...szarrá verni gumibottal a talpát,mint a régi szépidõkben,kifizeti az okozott kárt is,kap 2 év letöltendõd kábítószer használatért,és vagy terjesztésért(min.5év) aki iszik,sõt,drogozik,az ne üljön autóba...ez olyan egyszerû nem tom miért nem lehet megérteni!
egy füves után se üljön be,mert röhögve fog elütni valakit
BMW Über Alles!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
semmin.
viselje a terhet az, aki bûnös, nem?
Cuccozok, de érzéssel.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nyilvánvaló. nehogy már én fizessen másnak a problémáját. nem vagyok vörös kereszt meg Joe bácsi se :|
\"You are fucking crazy people!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Evvel a sör dologgal, ami a németeknél meg a svédeknél van meg azért nem értek egyet mert nem mindenkire egyformán hat. Van, aki full beáll egy sörtõl (mint pl. haver aki részegebb lesz egy sörtõl mint fél üveg pálesztõl), másra pedig semmilyen hatással nincs. Jó ez a zero tolerancia, ahogy van. Ha iszol akkor ne vezess, ennyi.
http://goo.gl/gd6Zi5
"ha egészségtelenül táplálkozik, akkor térítse meg a szívroham után az újraélesztés meg a rehabilitálás költségeit is, nem? " miért, ki térítse meg ? A TB, amit többek között õ is fizet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Tudtam, hogy szájbarágósabban kellett volna leírni..., nah mind1
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A sör kérdés meg jó, mert pl németeknél teljesen normális, hogy étterembe a papa megiszik egy sört s mennek haza kocsival. Rendõr eleve meg sem állítja ha nem látszik furcsának a "közlekedése".
De nálunk szerintem helyes a zéró tolerancia dolog (még), mert ezzel a kultúrával ami itt van, egyenlõre muszáj ezt alkalmazni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ