A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vendéglátói végzettségem van és nekem bejött. Bár nem mindig fenékig tejfel a dolog...
Persze e-mellet még dolgozom a családi cégünkben is, aminek viszont semmi köze a vendéglátáshoz...
de hetente minimum megyek vagy 800-at.
tegnap 700-at mentem.
úgyhogy 80 felett
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
suli, edzés, hasonlók
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Bringával suliba + vissza... fél köpés.. meg néha edzés.. Pestre be.. vissza! Stb...
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Arra, hogy régebben felmerült a téma, hogy az emberiségre ráférne egy reboot és az itteni emberek jelentõs része azt mondta, hogy nem.
ON:
0-20 km között.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Aki ezek után azt mondja, hogy az emberiségre nem férne rá egy reboot az nem normális.
ON
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
DFTBA ಠ_ಠ
De ez a munkámból adódóan keletkezik, ugyanis majdnem minden nap az utakat járom szgk-val...
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kedvelnélek szerintem 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ebbõl 50 a suli oda vissza. a többi a biciklizés.
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De a nem utazokra nyomtam,a városon belül megyek annyit^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
BMW Über Alles!
Íme egy példa
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
van olyan nap,amikor nem meek sehova...
van amikor 500-600km-t vezetek...tehát inkább mennyit utazol havonta v. hetente jobb lenne
BMW Über Alles!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Suliból oda vissza út 30km magasságában van.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
városom-egyetem