A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ennek semmi értelme:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha valaki még nem látta:
http://www.youtube.com/watch/v/vs6GZDlSe7w

Ez jóóóó:D

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

CopyKing92
te.. õõ te valami mûsorban fellépsz ilyenekkel? <.<

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Aquir
fúj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Volt egyszer, vettünk furcsa sajtot, és nagyon nem ízlett. Egy idõ múlva nekiálltam kajálni, mondom magamban, adok még egy esélyt. Egész jó, mondom hozzászoktam biztos, nézem, néhol barna foltos. Gyors nézem a papírját, pár napja lejárt. Jól megkajáltam belõle aztán kidobtam.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

birdo
Semmit nem vagyok hajlandó lejárat után megenni......így is elég mûvackot eszünk

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Benny04
Simán ehetõk még lejárat után is.

persze ha már büdös ill. penészes, akkor már nem eszem meg xd

ha 5 másodpercnél rövidebb idõre esett le, akkor megeszem. Akkor is, ha szarba esett.
nem nézem meg hogy lejárt-e, mert leszarom
ha szar az íze akkor otthagyom

inkább azt nézem meg, hány tucat tartósítószer meg ízfokozó van benne
LordVenom
Maximum pár nappal lejárat után és csak bizonyos termékeket.

Bár éppen ma találtam januárban lejárt üdítõt (kinley) 3 rekesszel,és azt iszogatom egész nap. <#rolleyes>
A leesett szalámira a válaszom: 90% ban megeszem,ami leesik,csak ráfújok egyet,hogy jobban érezzem magam. <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

immovable
Meg. Meg a macskát is amelyik rámozdult.<#idiota><#gonosz2>
Ha már témánál vagyunk, ti megeszitek pl. a szalámit ami leesett a földre?

clio1616v
hacsak nem nem hûvös és nem napfénytõl védett helyen tárolták..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

volt itthon 2 napja lejárt joghurt, és mekettem :o mekfokok halni :c

Dick Riddick
Elég sok mindenrõl tudom már hogy meddig lehet megenni. Amiben bizonytalan vagyok, kuka.

\"Heroes never die. They just reload.\"

milk4
Semmit nem vagyok hajlandó lejárat után megenni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

somdav95
Simán ehetõk még lejárat után is -->jóhogy, hamár megvettem.... depersze csak ha jó, és ehetõ, ha penészes vagy ilyenek, akkor kidobom...

Ráejted egy alvó rákra, és felébred <#idiota>

Szabi84
Legtöbb étel megeszem a lejárat után is. Persze csak ha jó az íze. Ez a szavatoság is csak biznisz, mint a 2 hónap után elromló mosógép!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Molnibalage
A rekord egyébként Sir John Franklin expedíciójához köhetõ. Mikor nem is tudom, hogy hány évvel késõbb megtalálták konzervjeiket még akkor is fogyaszthatóak voltak. Jó, hideg is volt arra felé. :)

Viszont az apró hiba volt, hogy akkor az egy technológiai újdonság volt és nem jól csinálták meg. A kaja nehézfémszennyezett volt az utólagos vizsgálatok alapján. Az amúgy is rossz passzban levõ legénységnek ez végképp betett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJKonya

De egyébként vannak légmentesen csomagolt termékek amiket hónapokkal de van ami évekkel a szavatosság lejárta után is lehet fogyasztani.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

clio1616v
dehogy veszem, vegye meg aki ilyeneket eszik... :))

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

És megveszed ezeket, megvárod míg lejár a szavatosság, és aztán burkolod be?

Lejárt sört ittam már és még mindig élek :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

clio1616v
nem gondolom.. tudom.. :)

Molnibalage
Valaki nem szereti. Számtalan olyan oragnizmus van ami a hõre indul be. Magyarán szobahõn még kellemesen elvan, de ha lenyeled akkor a 37 foktól obabent szépen rákapcsol a dolog.

Gondolod disznóvágás is vicbbõl van õsszel meg télen mikor hideg van? <#whatever>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
nekem van olyan akármicsoda, amit a szavatossági idõ lejárata elõtt sem eszek meg soha... ilyen a kefír, a tejföl, a tej, a cukor, a vaj, a margalin... és még van pár dolog...

bardocz
Simán ehetõek még a dolgok pár napig,persze van,amit nem eszek meg.
clio1616v
ejj de finnyás vagy... az aludttejes prósza szerinted mibõl van? azt mégis jó...

NEOreg3
mit tudom én...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Molnibalage
A probléma az, hogy egyes termékek állagán nem érezni az, hogy romlott -e. Volt már pl. olyan tej aminek ízre sem és szagra sem volt baja. Beraktam a mikróba megmelegíteni és 1 perc elég volt, hogy az a kevés plusz megeleg hazavágja, aludttej lett belõle. Azt hittem, hogy rosszul látok. Kiönt, kísérlet megismétel. Eredmény ugyanaz.

Na akkor ezt vetítsd le bármilyen kajára ami már bizonytalan. A jóég tudja, hogy mit küldesz le aminek még nincs emberi érzékszervekkel észlelhetõ nyoma. <#zavart1>

tommygear

persze nem minden :D
sweech
mert annak mi baja? a szavatosság csak annyit jelent, hogy a gyártó addig az idõpontig vállal érte felelõsséget.

clio1616v
így van.. ez pontosan olyan mint a kresztáblák, jó hogy kintvannak szépek, de csak tájékoztató jellegûek..

Shifter

Mondjuk attól függ mi, mert mondjuk páncélos kaját lazán de mondjuk a tej már érdekesebb :D

&#3232;_&#3232;

N o N a m e
Még akkor sem eszem meg, ha van egy napja még... szerencsére ilyenekkel nem nagyon lehet találkozni, de volt már rá példa
chhaya
Nem nagyon érdekel, hogy mi van ráírva, megeszem lejárat után is, ha nincsen semmi baja. És nem eszem meg a romlottat, még ha a szavideje nem is járt le. :D Nem azon a dátumon múlik, hogy ehetõ-e még.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Biztos ami biztos...
MR ME
egyéb, van amit igen, van amit nem...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
"Botulizmus: (a legveszélyesebb ételmérgezés)
letális adagja 1 μg/ttkg
anaerob gázképzõ spórás baktérium, toxinja a botulotoxin
fõzelékkel, anaerob konzerv, rosszul füstölt hurka, kolbász formájában kerül az asztalra
a toxin hõstabil fehérje, csak 15 perces forralás inaktiválja
ember halt már meg úgy, hogy romlott konzerv levét ujjbeggyel megkóstolta"

manapság minden rákkeltõ kb

Elírtam -.-
Amúgy szerintem pont te ne köss bele senkinek a helyesírásába és fogalmazásába :D

Picar77
azért bizonyos idõn belül de ez mindennél más :D
konzervet egyév után is megenném simán

()() (^^)

clio1616v
aha ja.. nem az nem egészséges amennyit te nem eszel, hanem amennyit te igen