A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
persze ha már büdös ill. penészes, akkor már nem eszem meg xd
ha szar az íze akkor otthagyom
inkább azt nézem meg, hány tucat tartósítószer meg ízfokozó van benne
Bár éppen ma találtam januárban lejárt üdítõt (kinley) 3 rekesszel,és azt iszogatom egész nap. <#rolleyes>#rolleyes>
A leesett szalámira a válaszom: 90% ban megeszem,ami leesik,csak ráfújok egyet,hogy jobban érezzem magam. <#idiota>#idiota>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elég sok mindenrõl tudom már hogy meddig lehet megenni. Amiben bizonytalan vagyok, kuka.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Viszont az apró hiba volt, hogy akkor az egy technológiai újdonság volt és nem jól csinálták meg. A kaja nehézfémszennyezett volt az utólagos vizsgálatok alapján. Az amúgy is rossz passzban levõ legénységnek ez végképp betett...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De egyébként vannak légmentesen csomagolt termékek amiket hónapokkal de van ami évekkel a szavatosság lejárta után is lehet fogyasztani.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gondolod disznóvágás is vicbbõl van õsszel meg télen mikor hideg van? <#whatever>#whatever>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Na akkor ezt vetítsd le bármilyen kajára ami már bizonytalan. A jóég tudja, hogy mit küldesz le aminek még nincs emberi érzékszervekkel észlelhetõ nyoma. <#zavart1>#zavart1>
Mondjuk attól függ mi, mert mondjuk páncélos kaját lazán de mondjuk a tej már érdekesebb :D
ಠ_ಠ
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Biztos ami biztos...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
letális adagja 1 μg/ttkg
anaerob gázképzõ spórás baktérium, toxinja a botulotoxin
fõzelékkel, anaerob konzerv, rosszul füstölt hurka, kolbász formájában kerül az asztalra
a toxin hõstabil fehérje, csak 15 perces forralás inaktiválja
ember halt már meg úgy, hogy romlott konzerv levét ujjbeggyel megkóstolta"
Amúgy szerintem pont te ne köss bele senkinek a helyesírásába és fogalmazásába :D
azért bizonyos idõn belül de ez mindennél más :D
konzervet egyév után is megenném simán
()() (^^)