A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Már ami. Sztem egyszerûen el lehet dönteni szag-állag-stb. alapján. Ha picit is gyanús a szaga, úgy vágom ki, csak úgy zörög.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha meg fõtt étel, kidobom az elsõ gyanús mozdulatára! :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
olajban sült dolgokat sem eszel?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
e mondjuk fél éve lejárt kaját, bármilyen csábító, kidobom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
Pl májkrémet semmiképpen sem ennék meg utána, még a lejárati napon sem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ma épp ezzel indítottam...a rohadt kurva anyját a boltnak
szóval ha nem büdös/furcsa színû/penészes akkor jöhet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon ritkán van olyan, hogy megeszek valamit a szavatossága lejárta után, úgyhogy inkább Semmit nem vagyok....
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
és van pár ami már elõtte is romlott lehet. :D
u dont have to listen anybody else but me
\"Heroes never die. They just reload.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
amugy mindig más, van hogy nem is szavazok
Pszt.