A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt is eszek, és pirítóst is, ettõl függetlenül fenntartom, hogy nem amennyit én eszem az nem egészséges.

clio1616v
jó hát.. egyed..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

immovable
Ha valaki volt itt katona az tudja, hogy a seregben még a 70-80-as évekbõl való hadtápos konzerv is jó. :D
SötétBarom
Simán ehetõk még lejárat után is.

Már ami. Sztem egyszerûen el lehet dönteni szag-állag-stb. alapján. Ha picit is gyanús a szaga, úgy vágom ki, csak úgy zörög.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

poppe
az nálam italnak számít, tehát mozoghat :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

dartonita
Nem.Kiveve ha atbasznak mint a teszko.

clio1616v
a teát nebáncsd ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

poppe
egyéb: betúrok mindent a szavatosság lejárta elõtt :)
ha meg fõtt étel, kidobom az elsõ gyanús mozdulatára! :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

clio1616v
megnézem mikor készítették a terméket... és majd én eldöntöm az állaga, szaga és íze alapján, megeszem-e teljesen...

Mike at home
jaja, jaj, attól a kis égett részrõl tuti el fogsz rákosodni, de ehoyg molni mondta le lehet kaparni
olajban sült dolgokat sem eszel?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
2. pár nap, illetve megvizsgálom hogy ehetõ-e
e mondjuk fél éve lejárt kaját, bármilyen csábító, kidobom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Molnibalage
Akkor nem eszed meg. Az égett rész meg lekaparható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
Csak bizonyos termékeket. Pl. tejterméket egyáltalán nem eszem lejárat után, legyen az akár csak 1 nap.

Ale Alonso! poppe fan club™

Carlos
Maximum pár nappal lejárat után és csak bizonyos termékeket.

Þór vígi þessi rúnar

májkrémet akkor se ennék meg ha most hoznák ki a gyárból :D

Hegi90
Attól függ, hogy milyen kajáról van szó.
Pl májkrémet semmiképpen sem ennék meg utána, még a lejárati napon sem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

joshua
Manapság mi nem rákkeltõ?<#eplus2>

Nagyon száraz kaja... és ha kicsit jobban megég a kelleténél, az pedig rákkeltõ (úgy tudom legalábbis).

Maximum pár nappal lejárat után és csak bizonyos termékeket.

Ma épp ezzel indítottam...a rohadt kurva anyját a boltnak

joshua
Simán megeszek még lejárat után is, de pl. tejtermékeket nem. Van amit igen, van amit nem.

tigeroo
simán...nagyanyámnál az egy éve lejárt majonézt ettük meg. semmi bajunk nemlett tõle :P

szóval ha nem büdös/furcsa színû/penészes akkor jöhet.
Molnibalage
Egészségtelen? Miért?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BaliBoy
Semmit nem vagyok hajlandó lejárat után megenni.

Nagyon ritkán van olyan, hogy megeszek valamit a szavatossága lejárta után, úgyhogy inkább Semmit nem vagyok....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Semmit nem vagyok hajlandó lejárat után megenni. Maximum kenyeret, pirítósnak. Sajnos imádom a pirítóst, minimum kétnaponta eszek, pedig elég egészségtelen...

VRSDM
van pár dolog ami utána is jó.
és van pár ami már elõtte is romlott lehet. :D

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Néha igen, néha nem. Egy konzervnél vagy egyéb tényleg nagyon hosszú ideig jó cuccnál az a +/- egy-két nap nem számít. Viszont a gyorsan romló termékeknél nyáron (mikor sokszor derogál hûtéssel szállítani...) akkor nem.

ha jó a kérdés akkor kifejtem, ha szar akkor annyit írok mint most
Mindig figyelmesen, átgondoltan és õszintén szavazok...

Mindig figyelmesen, átgondoltan és õszintén szavazok.

Dick Riddick
Kivéve ha nem érdekel a téma.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

mindig figyelmesen, órákig elemezgetem, és elfelejtek szavazni

somdav95
Én ugyanekkora vagyok és 10 kilóval kevesebb nálad... Szntem ne akarj 100 lenni :)

Benny04
Nem gondolkozok sokat.....elolvasom és nyomok.

NEOreg3
egyéb: mindig õszintén, de kérdéstõl függ, hogy mennyit gondolkodok rajta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

mert van egyéb.

clio1616v
Nem nyomok semmire, hanem kifejtem az egyedi véleményemet, útálok szavazni, ilyen mér nincs? :DD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Shifter

&#3232;_&#3232;

MR ME
2.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
nem szoktam szavazni... a gondolatomat még én is nehezen tudom kifejezni, nemhogy más...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Mindig figyelmesen, átgondoltan és õszintén szavazok

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

z99999
kíváncsi vagyok mennyien böknek majd az egyébre

amugy mindig más, van hogy nem is szavazok

Pszt.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;