A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pók az undi, darázs csíp, többi nem vészes.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
amitõl félek, az a darazsak, csípett már meg, no ha bejön egy a szobába, én már húzok is onnan kifelé :)
Egem méh csípett még állon kb. 6-8 évesen. Nem volt kellemes...
a sáska a halálom, elég ha meghallom a hangját és menekülök a szobából D:
A pókok meg nem rovarok, de azoktól kicsit tartok. Ha a szobámban vannak, akkor begyûjtöm és a szabadban meg elengedem, de csak azért mert félek tõlük, nem irtom ki õket.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
leírás is ááhh na de hagyjuk :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nemértem, hogy felnõtt létedre hogy tudsz olyantól félni, amit sose láttál :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- pók: nemtom miért, valszeg mert kurva undorító élõlények.
- sáska: kiskoromban, mikor kórházban voltam, éjszaka berepült az ablakon egy méretes sáska, nagyon megijedtem, sírtam is, a nõvér meg le se szarta egész éjszaka. Azóta félek a sáskáktól (a szöcskéktõl viszont nem).
- darázs: kb 3 éves lehettem, mikor lipityókázás (lehet nálatok máshogy hívják, bocsi :D) közben a csõbõl kiszállt egy darázs, és megcsípett a szemem mellett. Hát azis egy élmény volt...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A fullánkos fajtájúkat sem csípem...
Fõleg az ilyen böszme 5 centis darazsaktól, meg a homoki darázstól, meg a hasonló kreténségektõl..
Ja igen, meg a kullancstól (pedig az kicsi..)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Pszt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amelyiktõl meg nem félek azokat gusztustalannak tartom.A fél alatt értendõ hogy ha közelembe kerül egy a lehetõ leggyorsabban biztos távolságba kerülni vagy ha vhogy bejutott a házba kinyírni,természetesen chemotoxxal:D.
régebben egy mezõn beleléptem egy darázsfészekbe, s szarrá csípték a térdhajlatom:(
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
más annyira nem zavar, pl. a nagyméretû dögöket nem szeretem
csak a repülõ izéket kell lecsapni :|
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n