A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Nem zavarnak, akár a kezemen is mászkálhat.

Kisgyerekkoromban megcsípkedtek a vörörhangyák,azoktól féltem akkor aztán felnõttem így is megcsipkedtek már párszor és rájöttem,hogy ezek nem is veszélyesek.<#idiota>

anno 1987

bardocz
Fõleg ha kitinpáncélt visel.
én akkor ijednék meg, ha nekemjönne egy kutyámajom.
vagy kettéharapod
Az nem parás, legrosszabb esetben 1 lábbal elugrálok elõle, ha meg mind2-t megcsípi halottnak tettetem magam :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NEOreg3
váNpír

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

pyrohun
a pókoktól... de nem is félek, hanem inkább undorodok tõlük, a hideg is kiráz még a látványuktól is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

engem valami pók csipegethet néha éjszaka, mert van, hogy reggel felfedezek magamon ilyen apró piros csipésszerû pontokat
DJKonya
Nem félek de viszont utálom õket, gusztustalanok:D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

CopyKing92
nem csak ott volt éreztem.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

kuci06
tud

mythbustersben volt :D

de alig érezhetõ

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Aquir
tud csípni a kaszáspók? xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BaliBoy
Úgy látom egy egész állatkerted van itt az SG-n. :D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Engem kiskoromban csípett meg egy darázs. Akkor lehettem olyan 5-6 éves körül, tehát nagyon régen. De azóta kissé viszolygok a méhektõl...
CopyKing92
u bakker sokat írok de az meg nem rovar XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
ha valaki allergiás a méhekre akkor halálos lehet egy méhecske. <.<

CopyKing92
ujuj. <.< félek. amúgy félek a bogaraktól. :D fõleg a pókoktól mióta meg csípett egy kaszáspók.

Aquir
Vérszomjas bazinagy dög xD

http://www.youtube.com/v/-4kyaSzeD1I

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

milk4
Kullancs...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Aquir
van Mérges Dajkapókunk, idõleges végtagbénulást tud okozni, lásd galériám :p

Ezért jó Mo, nincs itt semmi halálos, mérgezõ, etc :D

Ám ha jön utcán szemben egy darázs, már akkor is fejhangon visítva menekülök =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bardocz
Minden bogár titokban bemászik az ágyadba,és amikor alszol bepetézik a bõröd alá,és a gyerkõcök belülrõl emésztenek meg:! :c
Doddy a düdõ
rüh

Mike at home
nem nagyon van Mo-n olyan, ami beléd petézne
maximum ha üszkösödsz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nem félek éppen, de azért tartok távolságot...
clio1616v
ha nem rak belém petéket, vagy nem szúr meg, nem szívja a véremet ki és nem ér hozzám akkor nem érdekel, különben meg megölöm..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

z99999
csodálatos:D

Pszt.

poppe
akkor jobb, ha hagyod leszállni a kezedre...
és tedd hátra a kezed! :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sickness
Maya

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

kuci06
ez egy darázs (Japanese Giant Hornet), szal... ez mindenképpen nekedmegy :D

de a legjobb, hogy savat tud magából spriccelni. szal még utól sem kell érnie :D
és ha ez az anyag a testedre kerül (amúgy szemre céloz...), vonzza a többi dögöt is

<#duma>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Picar77
szép darab :D
asszem elkerülném XDD

()() (^^)

poppe
ha nincs rajtad virágpor, sztem nem száll le rád :)
ha meg van, futás :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

kuci06
Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek.

Ha egy ilyen dög megindulna felém, ordítva menekülnék :D

nézz a kezedre. majda képre. majd vissza a kezedre. igen, ekkora :D

daemonervosa
utálom az összes kukacot,férget,meg az összes olyan valamit aminek több a lába mint 8. Amugy a többi jöhet.

Trolling is a art.

elitehun
A pókok tudnak kiváltani belõlem undort, de az se valami hatalmas félelem.
bardocz
Nem félek,hanem rühellem õket,fõleg azokat,amik feketék,és bejönnek a szobámba.Kis pókok pl egyáltalán nem zavarnak.Meg mondjuk egy szarvasbogár még szép is,de fogdosni nem fogdosom õket.
Benny04
ign

Ability
Rovaroktól nem félek, persze nem szívesen veszem kezembe õket, de nem is menekülök. Ha ki kell vágni egy pókot vagy egyéb dögöt a szobából, akkor gond nélkül megfogom. Inkább undort érzek pár teremtménynél. Kifejezetten undorít minden puhatestû, nyálkás, csúszómászó élõlény. Egyik nap kint voltam tiszaparton mezítláb egy nagyon nyitott papucsban. Mellettem mászott el egy jól megtermett sikló, már ha sikló volt, láttam én már ott mindenfélét. Szóval így mezítlább mászik felém, na akkor kényszert éreztem, hogy kihátráljak az utirányából. :D
Picar77
Amelyik veszélyes / nagy / ismeretlen, azoktól félek.

()() (^^)

én speciel pont leszarom hogy csíp-e vagy bánt-e vagy nem, úgysem fog bántani mert jóarcz, szal az ilyenektõl nem félek.
viszont a sáska minden formája és fajtája, és minden sáskára, poloskára, csótányra, ganajtúróra hasonlító dög tesznye
még a szarvasbogarat is tesznyének tartom, pedig arra sokan azt mondják hogy "szép"
nem félek hanem undorodok, de rovarok közül szinte csak a sáskáktól, de azoktól kiabszottul kurvára nagyon :) az egyében kívül nem találtam normális opciót
tesznye dögök.

NEOreg3
A fóbia indokolatlan viszolygás vagy ösztönös félelem meghatározott tárgyaktól, helyzetektõl vagy személyektõl, amely(ek) igazolhatatlan voltát a személy is felismeri, de szabadulni nem tud tõle.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BaliBoy
Bakker. A pókoktól, hogy lehet félni? :))
Mert, hogy valaki egy lódarázstól tart az helyén való... na de egy póktól...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

VRSDM
szerk.
nem félek. csak utálom a piszkos fajtáját az ilyen alattomos és pofátlan rovaroknak. pl. bögöly, elhesengeted 200x és akkor is jönne szopkodni a víremet. hát könyörgök :D

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
egyáltalán nem.

u dont have to listen anybody else but me

Rage47
darázscsípésre allergiás vagyok
NEOreg3
ami csíp, harap, nagy, vagy pók (kivéve a kaszáspóktól, mert az idétlen)