A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Legalábbis így gondolom általában.
Aztán amikor meg kényszeredetten de muszáj ki menni,mert tanulás utazás vagy hasonlók és megpillantok egy jó csajt akkor már nem úgy gondolom😄DDD....akkor már úgy de jó lenne egy ilyennel összejönni szinte már önsajnálat fog el hát de hülye vagyok csak tenni kéne érte és így telik el az idõ tétlenül ha meg párja van akkor meg irigység fog el😄...
végül arra jutok ah olyan unalmas vok úgy is,meg jobb a magam világában ellenni csak idegemre menne a kapcsolat....szóval jah érdekes eset vok😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
feladom
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha az elobb leirtak utan meg eltunne a szerszamod? akkor se? 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem látom értelmét kimennem a házból.
Ha leégne a géped és nem lenne lehetõség egy új gépre?<#gonosz1>#gonosz1>
a legjobb lenne valami hirtelen dolog, amit nem élek túl és nem számítok rá<#gonosz1>#gonosz1>
engem úgysem ért meg senki
Meg most nézem így utólag: félénk, beszariság is jellemzõ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Spread De Love!
Sajna a mai csajok többségének ez jön be, ezért is inkább az idõsebb korosztályhoz vonzódom mostanába 30+..
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gondolom én...bár most egy ideje nem kellett használnom, de szerintem így.
Nem tudom, 9 eve ugyanazzal a lannyal vagyok...
http://gaborszantai.co.uk/
Volt aktív idõszak is,aztán vhogy nem jött be.
Most meg nincs rá szükségem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem erolkodok ,nem fenyezem magam. Ha szimpatikus vagyok neki ,akkor azt jelzi. Onnantol meg megy minden magatol.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mégis milyen fegyverrel? azt hiszed, hogy egy tapasztalt küzdõnek nagy akadályt jelentene bármilyen közelharcos fegyver? Oké, egy hosszú tõr vagy egy kard igen, esetleg egy lándzsa, de mégis ki mászkál ilyennel?
Vagy lõfegyverre gondoltál? Mégis mennyi az esélye annak, hogy valaki hat méterrõl pisztolyt fog rád hétköznapi emberként?
ja várj tudom, te nem vagy hétköznapi, te szembeszálltál már a fekete sereg bûnözõi bandával
Létezik!<#wink>#wink><#wink>#wink>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...