A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
ha a kérdésnek semmi köze párkapcsolatokhoz, személyiséghez, önértékeléshez, akkor nem igazán szoktam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
<#hehe>

immovable
Normálisan, udvariasan eléneklem a jelöltnek dopeman-tõl EZT a számot.<#idiota><#idiota><#idiota>
Milyennek?<#szomoru1><#idiota>

szucsy89
nem csak már idegesít hogy minden kérdésre ilyen halálunott világvége választ ad
clio1616v
A ritka rendes lányban nem ilyennek ismertelek meg 😊)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ha gépezel akkor gyanítom van mire, így aztán mondhatjuk hogy egész nap vered 😄

wordsworth
Normalis udvariasra nyomtam, de valojaban en soha nem kerestem, mindig ok talaltak meg engem 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Passzív, nem keresem, nincs rá igényem.
Legalábbis így gondolom általában.
Aztán amikor meg kényszeredetten de muszáj ki menni,mert tanulás utazás vagy hasonlók és megpillantok egy jó csajt akkor már nem úgy gondolom😄DDD....akkor már úgy de jó lenne egy ilyennel összejönni szinte már önsajnálat fog el hát de hülye vagyok csak tenni kéne érte és így telik el az idõ tétlenül ha meg párja van akkor meg irigység fog el😄...
végül arra jutok ah olyan unalmas vok úgy is,meg jobb a magam világában ellenni csak idegemre menne a kapcsolat....szóval jah érdekes eset vok😄

clio1616v
Nem keresem, ha úgy alakul, hogy összefutok valakivel aki megtetszik minden szempontból, csak akkor vagyok rámenõs, ha egyértelmû jeleit látom, hogy én is tetszek neki minden szempontból, kedves vagyok udvarias...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

OrioN the S
Am attol fuggetlenul ,hogy leszarsz mindent es depis vagy.. sztem jo arc lehetsz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄 hihetetlen...

feladom

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
csak akkor verem ha van mire, egyébként meg csak hugyozásra használom, szal mindegy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S
hat vazze ,akkor nemtom mit talaljak ki. 😄

ha az elobb leirtak utan meg eltunne a szerszamod? akkor se? 😄

MR ME
passzív nem keresem, néha van rá igényem, de állt leszarom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEOreg3
akkor csak döglenék az ágyban.

nem látom értelmét kimennem a házból.

OrioN the S
hmm... es ,ha villamcsapas miatt egne le a geped aztan emiatt a tv is elszallna es almatlansagba szenvednel??????<#wow3><#gonosz1>

NEOreg3
TV-t néznék, aludnék egész nap

OrioN the S
😊

Ha leégne a géped és nem lenne lehetõség egy új gépre?<#gonosz1>

NEOreg3
azzal nem lehetne eltávolítani innen

OrioN the S
ha bannolnak sg-rol? 😄

Idõrõl idõre jön egy-egy kérdés, amikor valaki megpróbálja megtéríteni neo-t 😄

NEOreg3 elment felakasztani magát<#hehe>

NEOreg3
gondolkodom rajta eleget elhiheted, de még ehhez is szar vagyok

a legjobb lenne valami hirtelen dolog, amit nem élek túl és nem számítok rá<#gonosz1>

már elõbb írni akartam hogy miért nem kötöd fel magad, vagy ugrasz a vonat elé ha ilyen szar az életed, de gondoltam elsõnek durva lett volna 😊

NEOreg3
mert sok az önjelölt pszichológus az sg-n<#smile>

engem úgysem ért meg senki

és miért nem változtatsz?

fery02
Szeretem élvezni a függetlenséget. 😊
Meg most nézem így utólag: félénk, beszariság is jellemzõ

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

NEOreg3
tudom, ez van

fery02
"Passzív, nem keresem, nincs rá igényem."- szebben nem is lehetne leírni(nem vagyok büszke)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Normális, udvarias.

Þór vígi þessi rúnar

szucsy89
ha így állsz hozzá nem is.
Ha megismerek egy lányt akkor normális vagyok vele, de nem vagyok az a nyomulós típus, úgyhogy inkább passzív.

N1ggA
Egyéb: Nem szoktam ismeretlenekhez odamenni, még discoban se nagyon, szóval úgy passzív, de ha az ismeretségi körömben van valaki, vagy jön valaki új aki megtetszik akkor egyértelmûen rámenõsebb vagyok.

Spread De Love!

sb1
Rámenõsen, esetleg bunkón viselkedem.

Sajna a mai csajok többségének ez jön be, ezért is inkább az idõsebb korosztályhoz vonzódom mostanába 30+..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

poppe
normális, udvarias. vagyis jelen esetben sehogy, mert ez a normális 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

joshua
Normális, udvarias.
Gondolom én...bár most egy ideje nem kellett használnom, de szerintem így.

Egyeb.
Nem tudom, 9 eve ugyanazzal a lannyal vagyok...

http://gaborszantai.co.uk/

Passzív, nem keresem, de hiányzik.

Volt aktív idõszak is,aztán vhogy nem jött be.
Most meg nincs rá szükségem.

Molnibalage
Szerintem a 3-dik, csak nem bizots, hogy más is így látja...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
Normális, udvarias.

Nem erolkodok ,nem fenyezem magam. Ha szimpatikus vagyok neki ,akkor azt jelzi. Onnantol meg megy minden magatol.

NEOreg3
passzív+beszari=sosem lesz senkim

kas123
Normális, udvarias.

HöfEE
Pedig igaza van, aki akar tud magának maroklõfegyvert szerezni, éleset is. Gázpisztolyt meg pláne. De elárulom ha közelrõl kapsz egyet csak gázpisztolyból az is bõven "megteszi a hatását". Nekem is több ismerõsöm van aki hord magánál önvédelmi célból pisztolyt, hála az égnek használni még nem kellett, de ez csak annak tudható be, hogy olyan környéken élünk ahol nem annyira rossz a helyzet mint más területein az országnak.

tommygear
túl sok akciófilmet nézel
Pepsi Twist
figy... ma már mindenki tud magának szerezni fegyvert... boldog boldogtalan rikkant 1et és már a pisztolytáskában a lõfegyver

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ez akkora marhaság hogy nem igaz

mégis milyen fegyverrel? azt hiszed, hogy egy tapasztalt küzdõnek nagy akadályt jelentene bármilyen közelharcos fegyver? Oké, egy hosszú tõr vagy egy kard igen, esetleg egy lándzsa, de mégis ki mászkál ilyennel?
Vagy lõfegyverre gondoltál? Mégis mennyi az esélye annak, hogy valaki hat méterrõl pisztolyt fog rád hétköznapi emberként?
ja várj tudom, te nem vagy hétköznapi, te szembeszálltál már a fekete sereg bûnözõi bandával
bardocz
Nem értek hozzá,elképzelhetõ😊
http://www.youtube.com/watch?v=a0gq9fzi6M0
Létezik!<#wink><#wink>

LordVenom
Mert a karate versenyeket sok szabály korlátozza. Másrészt gondolom semi-contact volt a versenyrendszer,ahol nincs teljes erõbõl való ütés,csak pontozzák a találatokat.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...