A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két éve van gyûrû is. De nem hagyom magam könnyen bekötni...:)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A valasz tobbfele:
Nem keresem,de ha megis akarok vmit akkor altalaban paraszt vagyok.
Sot.Mindig paraszt vagyok.De oszinte
It worx.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tudod, akkor igazán szabad az ember, ha már nincs vesztenivalója.
\"Heroes never die. They just reload.\"
_A:SD_A:S_D
hát igen, fõleg ha az ember olyan gecijó texas holdem-ben, mint én
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nincs vesztenivalód, idõd mint a tenger, nem kell beszélgetni ha nem akarsz (sõt ez sokszor elõny is), mi kell még?
Szerintem irány az éjszaka, ki tudja, lehet hogy még élveznéd is...
Egyébként teljesen helyzet és hangulatfüggõ. Alapból nagyon gátlásos vagyok. Viszont ha tetszik egy lány, beszélgetek vele, figyelem a reakcióit, és attól függõen hogy mi jön be neki, vicces, mókás, cinikus, esetleg lekezelõ vagyok. Egyéni tapasztalataim szerint a normális, udvarias hozzáállás a csajoknak sok esetben unalmasat, vagy ami még rosszabb, barát-alapanyagot jelent. Egyik sem jó cél.
Az alaptermészeted határozza meg úgy is hogy egy párkapcsolaton belül hogyan viselkedsz, de addig el is kell jutni.
Bár két éve van egy kapcsolatom és mind ketten most vagyunk 15 évesek, és szerintem mindenki beletud gondolni 13 éves korában milyen az ember:) bár a mi történetünk kicsit hosszabb mint hogy megláttam a diszkóban, de már úgyis leírtam egyszer meg úgysem érdekel senkit xD Amúgy udvariasnak tartom magam ilyen téren, de amúgy is udvarias vagyok a hölgyekkel buszon vagy akárhol:P
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Legkésõbb július 8.-án kimegyünk külföldre 4évre,szóval az utóbbi fél évben inkább kerülöm.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
igazából ez és az utánalévõ között .. szórakozóhelyeken legtöbbször mindig akad valaki .. csakhát azokból kb 5%-ban lesz bármi utána is ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
de ha elölrõl kezdhetném az életem, azt tettem volna
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
végigpörget egykét játékot, egy sör.
odapírít a nyelvtudásával csetponthun, mellé megint sör.
nem értem én hol a gond az egyedül ivásban : )
u dont have to listen anybody else but me
Ha meg szemtõl szembe állsz valakivel, akkor simán kicsavarják a kezedbõl ha netán többen vannak. A pisztoly a legrosszabb közelharcos fegyverek egyike, tekintve, hogy a hatékony sugara egy kb. 1 centi átmérõjû egyenes vonal, valamint a kéz gyorsabb, mint a szem. Ezt asszem már régebben is leírtam egyszer: ha nagyon pro vagy 0.15 másodperces reakcióidõvel meg tudod húzni a ravaszt. Ezalatt kétszer elkapják a csuklódat. Próbáld csak ki, kb. egy tizedmásodperc alatt véghezviheted azt, hogy biztosítod a csuklóját és kitérsz a fegyver vonala elõl. Ebbõl a helyzetbõl meg ugye bármi lehetséges...
De már 7 éve nincs szükségem keresésre...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
egyébként is passzív lennék, nem keresném, ha lenne rá igényem. Úgyis mindig összefutnak a szálak, amiknek össze kell. Ha rámenõs vagy, akkor meg nagy az esély hogy olyannal jössz össze, akivel eredetileg nem kellett volna.
Ha normális párkapcsolatot akarsz, akkor csak * ezzel lehet esélyed... Persze vannnak kivételek de abból nem normális lesz:D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Feleség powa...
De ez változó, szóval általában ez van, de ha az illetõ lánnyal tartom a kapcsolatot (személyesen, neten, bárhogy), akkor már azért beindítom a gépezetet. Persze csak finoman, bár ez is helyzettõl adódik.