A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LordVenom
:))
Két éve van gyûrû is. De nem hagyom magam könnyen bekötni...:)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

dartonita
lol ez kurvajo :D

A valasz tobbfele:
Nem keresem,de ha megis akarok vmit akkor altalaban paraszt vagyok.
Sot.Mindig paraszt vagyok.De oszinte

DJ Skyline
Félénk, de ettõl függetlenül normális, udvarias, ámbár eléggé passzív.

SötétBarom
Rámenõsen, esetleg bunkón viselkedem.

It worx.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Pepsi Twist
jajjj <#idiota><#idiota><#idiota>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Legalább nem vagyok buta<#banplz>
Pepsi Twist
sanyarú sorsod van neked

bardocz
Félénk beszari vagyok,nem is volt még barátnõm-.-
HöfEE
Szerintem normális, de a félénkre nyomtam mert inkább (sajnos) az jellemzõ rám.

Normális, udvarias...

Benny04
nem keresem, de hiányzik :S

Rámenõsen
Ha télleg kifogsz egy nyerõ szériát, küldheted ide is a lóvét, neked úgyse kell <#hehe>

TheRock18
valaki pókert említett?! <#wave>

BMW Über Alles!

Pepsi Twist
7 év? az gz :D gyûrû nincs má? :D

hát végülis normális, udvarias-t jelöltem bár kicsit félénk is vagyok (nincs túl sok önbizalmam)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Dick Riddick
Meglepõdnél hogy egyik-másik klasszis játékos hogyan és hol kezdte a játékot, vagy éppen mennyi idõ múlva nyerte meg az elsõ versenyét.
Tudod, akkor igazán szabad az ember, ha már nincs vesztenivalója.

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
"Nincs vesztenivalód"
_A:SD_A:S_D

hát igen, fõleg ha az ember olyan gecijó texas holdem-ben, mint én

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

banok
Félénk, beszari vagyok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Dick Riddick
Ember, neked pókerezni kellene!
Nincs vesztenivalód, idõd mint a tenger, nem kell beszélgetni ha nem akarsz (sõt ez sokszor elõny is), mi kell még?
Szerintem irány az éjszaka, ki tudja, lehet hogy még élveznéd is...

Dick Riddick
Normális, udvarias.
Egyébként teljesen helyzet és hangulatfüggõ. Alapból nagyon gátlásos vagyok. Viszont ha tetszik egy lány, beszélgetek vele, figyelem a reakcióit, és attól függõen hogy mi jön be neki, vicces, mókás, cinikus, esetleg lekezelõ vagyok. Egyéni tapasztalataim szerint a normális, udvarias hozzáállás a csajoknak sok esetben unalmasat, vagy ami még rosszabb, barát-alapanyagot jelent. Egyik sem jó cél.
Az alaptermészeted határozza meg úgy is hogy egy párkapcsolaton belül hogyan viselkedsz, de addig el is kell jutni.

DJKonya
Normális, udvarias.

Bár két éve van egy kapcsolatom és mind ketten most vagyunk 15 évesek, és szerintem mindenki beletud gondolni 13 éves korában milyen az ember:) bár a mi történetünk kicsit hosszabb mint hogy megláttam a diszkóban, de már úgyis leírtam egyszer meg úgysem érdekel senkit xD Amúgy udvariasnak tartom magam ilyen téren, de amúgy is udvarias vagyok a hölgyekkel buszon vagy akárhol:P

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

CopyKing92
Normál-Udvarias-Beszari :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

milk4
Egyéb.

Legkésõbb július 8.-án kimegyünk külföldre 4évre,szóval az utóbbi fél évben inkább kerülöm.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

panther112
Passzív, nem keresem, nincs rá igényem. Sõt inkább kerülöm.

BlackShadow
Normális, udvarias.

igazából ez és az utánalévõ között .. szórakozóhelyeken legtöbbször mindig akad valaki .. csakhát azokból kb 5%-ban lesz bármi utána is ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

somdav95
Egyéb. -->nyomulnak, nem tehetek róla XD

89
Idegenekhez nem szoktam odamenni...csak ismerõs, normálisan-udvariasan és azt is akkor ha látom hogy kölcsönös

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

sajnos nem :D
de ha elölrõl kezdhetném az életem, azt tettem volna
nem nagyon szoktam segal filmeket nézni, utálom azt az embert =)
Hegi90
vagy csak egész életében foglalkozott harcmûvészettel <#zavart1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NEOreg3
nem játszom hónapok óta max flashjátékokkal fél óráig, azt is néha; nem szeretem a sör ízét, meg úgy kb egyik alkohol ízét sem; ha a chat-et meg felváltotta az sg már 5 éve

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
ua. valahogy mindig félúton....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

stationx
Túl sok segal filmet nézel. :)
VRSDM
sörözést nem? dehogynem.
végigpörget egykét játékot, egy sör.
odapírít a nyelvtudásával csetponthun, mellé megint sör.

nem értem én hol a gond az egyedül ivásban : )

u dont have to listen anybody else but me

Eloldeszka
És az otthoni borozgatások? Azt lehet egyedül is mûvelni! (bocs az OFF-ért)

de képzeld már el mennyire abszurd helyzet, hogy 6 méterrõl rád fogják fogni a fegyvert az utcán. Általában akkor folyamodik lõfegyverhez az ember ha már nagy gáz van, nem akkor ha a cigánygyerek 6 méterre van tõled és csúnyán néz.
Ha meg szemtõl szembe állsz valakivel, akkor simán kicsavarják a kezedbõl ha netán többen vannak. A pisztoly a legrosszabb közelharcos fegyverek egyike, tekintve, hogy a hatékony sugara egy kb. 1 centi átmérõjû egyenes vonal, valamint a kéz gyorsabb, mint a szem. Ezt asszem már régebben is leírtam egyszer: ha nagyon pro vagy 0.15 másodperces reakcióidõvel meg tudod húzni a ravaszt. Ezalatt kétszer elkapják a csuklódat. Próbáld csak ki, kb. egy tizedmásodperc alatt véghezviheted azt, hogy biztosítod a csuklóját és kitérsz a fegyver vonala elõl. Ebbõl a helyzetbõl meg ugye bármi lehetséges...
NEOreg3
egy fasz vagyok

LordVenom
Normális, udvarias.

De már 7 éve nincs szükségem keresésre...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LordVenom
Veled mi a gond,hogy ennyire depressziós vagy?

Passzív, nem keresem, nincs rá igényem.
egyébként is passzív lennék, nem keresném, ha lenne rá igényem. Úgyis mindig összefutnak a szálak, amiknek össze kell. Ha rámenõs vagy, akkor meg nagy az esély hogy olyannal jössz össze, akivel eredetileg nem kellett volna.
Nem jár emberek közé, ezért nem is sörözik <#idiota>

cement
Rámenõsen, esetleg bunkón viselkedem.

respect to the man in the ice cream van

cicai
Normális, udvarias.*

Ha normális párkapcsolatot akarsz, akkor csak * ezzel lehet esélyed... Persze vannnak kivételek de abból nem normális lesz:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Pepsi Twist
Passzív, nem keresem, nincs rá igényem.

Feleség powa...

Passzív, nem keresem, de hiányzik.

Eloldeszka
Sörhas hiányzik az utolsó képrõl :-)

Eloldeszka
Passzív, nem keresem, de hiányzik.

De ez változó, szóval általában ez van, de ha az illetõ lánnyal tartom a kapcsolatot (személyesen, neten, bárhogy), akkor már azért beindítom a gépezetet. Persze csak finoman, bár ez is helyzettõl adódik.

immovable
<#wink>
NEOreg3
jó is a galériámat böngészni:)