A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

z99999
nana, bruce lee legyõzte chuck norrist!

Pszt.

BaliBoy
Elképzelhetõnek tartom.

A helyzet az, hogy láthattunk már 6 lábú, 3 fejû, 8 farkú.... stb. torzszülötteket, hogy egyáltalán nem csodálkoznék rajta ha pl élne valahol egy 3 méter magas nagy, szõrös, emberszabású lény.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

z99999
levegõt se látod 😉

amugy a mitikus valójukban biztos hogy nem, de amugy meg õszintén lesz*rom

Pszt.

Rockynhooo
na jah , azért jó ,hogy nincs háborús helyzet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Azt tudom, h nem oda tartozik a full kontakt, csak azért írtam oda, mert a kung-fu-sok arra járnak (barátaim), a szemináriumosat nem vágtam. Én csak a karatéhoz értek, mert az az én ágam, de nem testszik annyira, mint kung-fu, itt csak mozdulatsorok, meg ienek vltak övért. Kung-fu-val csak jövõben találkozom személyesen, viszont annyit tudok, h bármi ien, úgymond "fegyvernek" számítható.
(De köszönöm a korrigálást, megjegyzem! 😛 😄)
Pepsi Twist
igazából tök mindegy mekkora Ninja vagy, vagy Jedi vagy akármi... fegyverrel jönnek ellened 6mrõl édes mindegy milyen öved van karatéba...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
Karate küzdõsport?Ezt nem gondoltam volna.Egyszer láttam sport1-en egy versenyt,és 2 percig köröztek,egy tisztességes ütés,meg rúgás nem volt benne.Vagy ami volt,az nem csak harmatgyengének tûnt,hanem az is volt.
LordVenom
Majdnem jól tudod,de a harcmûvészetekben nincs full kontakt verseny hivatalosan,csak szemináriumok. Versenyek a küzdõsportokban vannak. A kung-fu harcmûvészet,a karate küzdõsport. <#kacsint>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Én úgy tudom, h nem számít azonos erejûnek a "sima" ember, és egy harcmûvészetet tanult ember... Meg sztem aki harcmûvészetet, v vmi hasonlót tanul/t, az megy fullkontakt versenyekre, nem utcán veri meg akit tud. Meg ha vki rád támad, akk csak lefegyverezni lht, v csak önvédelem szintig nem törvénybeütközõ, ha bántod. De ha földre kerül egy késes ember, és még rárúgsz egyet, az is törvényellenes, mert nem önvédelem, hanem támadás. (Én így tudom.)
bogyoka
Nem zárom ki teljesen, de nem valószínû.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

A kérdéssel kapcsolatban nekem csak ennyi a véleményem:
Hiszem ha látom...
OrioN the S
jah.. vennek a kertbe egy yetit

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

birdo
Nem zárom ki teljesen, de yó lenne ha léteznének )))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

cicai
Tuti, hogy nem, hülyeség az egész.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

Benny04
Volvo meg SAAB.

DJKonya
Elképzelhetõnek tartom.

Biztos van valóságalapja ennek a sok históriának.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Motoroj
Kutyámajom.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Benny04
am mi ez a chupacabra?😄
néztem vidiket jutúrón, ember, vagy kutya? 😄D

LordVenom
Üdv sporttárs. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

VRSDM
nem zárom ki, de sokkal többet fûznek az emberek mendemondái a témához, mint ami tényleges valójában van.

u dont have to listen anybody else but me

Elképzelhetõnek tartom.

clio1616v
az is vagy... sok yetit láttam már én is...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen, te tényleg ennyire hülye vagy?

több milliárd ember veszi a boltokban és te megkérdezed? hol élsz ember?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bardocz
Ha elég magas az adrenalin,akkor utána fog fájni nagyon,de akkor nem😊
Pepsi Twist
közel 30hoz 47.5 lábam van (EU) 😄 gratulálok barátom 😄

CopyKing92
a Yeti él!49 es a lábam 16 évesen bár az nem nagy de aszondják rám hogy Yeti..

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Scottt
Mittudomén, nem érdekel.Amíg nem eszik a házamban,és nem akar megölni leszarom magasról^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pepsi Twist
Mittudomén, nem érdekel.

FZoleee
Molnibalage
Csekkold le a Holdrszállásos kérdést és sírj...

Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés. (140) 54.05%

Nem. Hazugság az egész. (30) 11.58%

Valahol a kettõ közt van az igazság. (69) 26.64%

Egyéb. (20) 7.72%

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

a wing tsunosok olyan kemények lennének, és ennyire agresszívak? 😄
én nem úgy ismerem magunkat, mint akik bárkit letámadunk az utcán 😄
asszem nem sokáig maradna a szövetségben egy ilyen ember.
mellesleg úgy érzem, ismerem annyira a technikákat, hogy meg tudjam védeni magam, mester meg biztosan végképp nem jönne nekem... 😊
Mittudomén, nem érdekel.

A húsvéti nyuszi létezik?<#wow3>

poppe
de kurva kevésnek találom h 22% szerint hülyeség... <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>
mondjuk ide mindig is sok észlény járt <#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mike at home
baromság az egész

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rettenthető
"az is jogos, hogy csak azonos szintû fegyverrel védekezhetsz"

Ezzel nem egészen értek egyet.
Ha a támadó egy wing-tsun kung-fu-s kemény gyerek, akkor még a baseball ütõvel sem leszel vele egálban. Innentõl kezdve, mit tekintünk azonos szintû védekezésnek? Te is puszta kézzel, meg õ is? Hú mennyi esélyed van... (nyílt terepen, ha jobban futsz, amúgy szopó).

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

azért ha belegondolsz, ez jogos. ha önvédelembõl megölhetnél bárkit, annak komoly következményei lehetnek.
az is jogos, hogy csak azonos szintû fegyverrel védekezhetsz. így elkerülhetõek olyan esetek, hogy valaki kötekszik veled te meg bézbólütõvel széttöröd az arcát.

Én amit olvastam, és amit elhiszek az az, hogy léteznek még barlangok mélyén civilizálatlan õsközösségek.
Egyszer olvastam, hogy felfedeztek egy csoport embert, akik úgy néztek ki mint a jelenlegi ember õse egypár tízezer évvel ezelõtt.
Ha azt vesszük alapul, hogy (viszonylag) nagyobb méretû fajokat még mostanság is fedeznek fel, mint ö, akkor akár yeti és létezik. de szerintem mese 😄
MR ME
mittudomén, nemérdekel

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elképzelhetõnek tartom.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

clio1616v
Sõt Smallfoot is létezik ^^ olyan iciri icike picurika a lába, hogy mûszerekkel sem lehet látni, még egy kiterjedés nélküli pontnál is kisebb ^^

clio1616v
Igen léteznek, ahogy a tvmaci is létezik és az Istenek is léteznek.. szellemek is vannak és boszorkányok is... számok is léteznek és szavak is.. ezek mind olyan dolgok amik léteznek de mégsincsenek a valóságban, képzeletben pedig bármi létezhet...

N1ggA
érdekes kérdés.... úristen

Spread De Love!

3. Van egy könyvem, a világ legkülönösebb teremtményei a címe....... gyanítom a fele kamu, ettõl függetlenül érdekes olvasnivaló.

pyrohun
Az "elképzelhetõnek tartom", meg a "nem zárom ki teljesen, de nem valószínû" tipikus esete annak, hogy félig üres a pohár, vagy félig tele van 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

PrasCo
Csak azért nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy nem léteznek, mivel a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.
chhaya
Szerintem nem léteznek, csak unatkozó vicces emberek beetették a népet. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

kuci06
Elképzelhetõnek tartom.

Ha nem is pontosan ugyanazok, amiket a leírások bemutatnak (vérszívó, kecskeevõ, világító szemû dög ?😄), hasonló lények létezhetnek... miért ne? Még manapság is sokszor egyszerre több 100 új állatot fedeznek fel..

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

OrioN the S
Egyeb: Itt laknak a szomszedba<#idiota>

Elkepzelheto ,hogy leteznek. Ha igen akkor se "szornyek" ezek ,hanem inkabb valami ritka faj lehet. Albino gorilla vagy mittudomen 😄 Vagy valami faji keresztezesbol szulettek. Ez a Chupacabra srac nem tudom mit tud ,mert lattam rola kepeket es... hagyjuk mar. :\ Viszont Bigfoot, Yeti az a fentiek alapjan akar meg letezhet is. Vegulis nem sokban terhetnek el a nagytestu majmoktol.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.