A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A helyzet az, hogy láthattunk már 6 lábú, 3 fejû, 8 farkú.... stb. torzszülötteket, hogy egyáltalán nem csodálkoznék rajta ha pl élne valahol egy 3 méter magas nagy, szõrös, emberszabású lény.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
amugy a mitikus valójukban biztos hogy nem, de amugy meg õszintén lesz*rom
Pszt.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
(De köszönöm a korrigálást, megjegyzem! 😛 😄)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Hiszem ha látom...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Biztos van valóságalapja ennek a sok históriának.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
am mi ez a chupacabra?😄
néztem vidiket jutúrón, ember, vagy kutya? 😄D
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
u dont have to listen anybody else but me
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
több milliárd ember veszi a boltokban és te megkérdezed? hol élsz ember?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Igen, járt ott az ember. Nincs itt semmiféle összeesküvés. (140) 54.05%
Nem. Hazugság az egész. (30) 11.58%
Valahol a kettõ közt van az igazság. (69) 26.64%
Egyéb. (20) 7.72%
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
én nem úgy ismerem magunkat, mint akik bárkit letámadunk az utcán 😄
asszem nem sokáig maradna a szövetségben egy ilyen ember.
mellesleg úgy érzem, ismerem annyira a technikákat, hogy meg tudjam védeni magam, mester meg biztosan végképp nem jönne nekem... 😊
A húsvéti nyuszi létezik?<#wow3>#wow3>
mondjuk ide mindig is sok észlény járt <#nevetes1>#nevetes1>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ezzel nem egészen értek egyet.
Ha a támadó egy wing-tsun kung-fu-s kemény gyerek, akkor még a baseball ütõvel sem leszel vele egálban. Innentõl kezdve, mit tekintünk azonos szintû védekezésnek? Te is puszta kézzel, meg õ is? Hú mennyi esélyed van... (nyílt terepen, ha jobban futsz, amúgy szopó).
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
az is jogos, hogy csak azonos szintû fegyverrel védekezhetsz. így elkerülhetõek olyan esetek, hogy valaki kötekszik veled te meg bézbólütõvel széttöröd az arcát.
Én amit olvastam, és amit elhiszek az az, hogy léteznek még barlangok mélyén civilizálatlan õsközösségek.
Egyszer olvastam, hogy felfedeztek egy csoport embert, akik úgy néztek ki mint a jelenlegi ember õse egypár tízezer évvel ezelõtt.
Ha azt vesszük alapul, hogy (viszonylag) nagyobb méretû fajokat még mostanság is fedeznek fel, mint ö, akkor akár yeti és létezik. de szerintem mese 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha nem is pontosan ugyanazok, amiket a leírások bemutatnak (vérszívó, kecskeevõ, világító szemû dög ?😄), hasonló lények létezhetnek... miért ne? Még manapság is sokszor egyszerre több 100 új állatot fedeznek fel..
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Elkepzelheto ,hogy leteznek. Ha igen akkor se "szornyek" ezek ,hanem inkabb valami ritka faj lehet. Albino gorilla vagy mittudomen 😄 Vagy valami faji keresztezesbol szulettek. Ez a Chupacabra srac nem tudom mit tud ,mert lattam rola kepeket es... hagyjuk mar. :\ Viszont Bigfoot, Yeti az a fentiek alapjan akar meg letezhet is. Vegulis nem sokban terhetnek el a nagytestu majmoktol.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.