A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Mi is ritkán megyünk ilyen koktélbárokba, mert amennyi pénzt el lehet ott költeni, hogy helyette inkább leugrunk 1 napra balcsira csobbanni meg enni egyet egy hangulatos étteremben s nem került az egész nap csak kb 4000 forintba fejenként. :D
OrioN the S
Hat tok egyszeru. Inkabb dragabb bulikra megyek ,de ott nincs sok kocsog. Pl. Cinetrip: eloveteles jegy: 5000.-(ha nem egyedul megyek ,hanem meghivok valakit ,akkor 10000.-) Bemelegites buli elott otthon ,menet kozbe: 3000.- ,helyszini arak: dobozos sor:500.-,barmilyen rovid:1000.- ,pezsgo: 2500.- stb... Ha bulizok ,akkor bulizok :D Egyelore megtehetem ,de kesobb mar nem biztos. am nem mindig koltok ennyi penzt ,azert irtam ,hogy "atlag". 5-10k nelkul el se indulok... +ha akivel megyek annak nem nagyon van keret ,akkor nem spurolom a penzt.. persze ,hogy meghivom. Volt mar olyan ,hogy 2 haveromnak en fizettem a bulit ,de nem sajnalom. Erezzek jol magukat es az nekem jo ,mert en is jol erzem magam. Szoval igy :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni.

Hát ja mondjuk mi utcázni szoktunk, kicsit pénztárcakímélõbb :D Szerintem hangulatosabb is.

immovable
Elmész egy koktélbárba a haverokkal, mondjuk 5-en, fizetsz egy kört 8 ezer s akkor még nem is elit hely. :) De sörrel tényleg nem lehet.
Az igen :D Hogy a rákba lehet 25 ezret elbaszni egy éjszaka? :D Én ha egy este alatt elköltök 2000-et, az már soknak számít (átlag összeg kb 3 sör ára)

OrioN the S
Mindenki mashogy eli az eletet.. mas stilusba ,mas koltekezessel. En riktan megyek el pl. bulizni ,de akkor az atlagban 20-25k. Bemegyek a varosba uditot veszek vagy ,ha megehezek ,akkor veszek vmi kinait +bkv jegy :\ (inkabb setalok) es mar ott tartasz ,hogy 3k. Pedig csak bemesz setalni ,bandazni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hegi90
hidd el nem hagynám azt úgy :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Molnibalage
Miért költeném el másra? Az egyetemista idõkhöz képest 10-szer több pénztem van. Mégsem költök még 3-szor annyit sem...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N1ggA
infláció miatt nem ajánlom :)

Spread De Love!

David2
ez #38293re ment

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Hegi90
én azt akarom bevezetni, hogy olyan hetente elrakok egy 500-ast "cigipénz" néven, csak szinte mindig elfelejtem :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

David2
hogy te mekkora egy beképzelt fasz vagy:D

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

MR ME
asse tudom hova rakjam már :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
így van, ha az a napi 500Ft nem cigire megy akkor elköltöd másra, ez csak összeadva tûnik soknak, meg elrettentõ példát próbálnak vele statuálni h jajj fiam sokba kerûl nedohányozz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Nem úgy értem. Mindig megengedhették maguknak azt amit én vagy többet is a cigi mellett. Magyarán ennyivel vastagabb és nagylábon élõ ember volt rajtam kívûl. Régen abból a kevésbõl is egész jól elvoltam. Ahhoz képest most fizetésbõl élve elég kellemes anyagi helyzetem van (egyelõre...).

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N1ggA
nem tudom, mindig van. jelenleg amúgy tekert cigit szívok és az csak kb. heti 1000-1500 Ft. míg rendes cigivel néha 5000-ek is elmentek. amúgy ez a 10 év múlva dolog butaság. amikor leszoktam egy idõre, akkor is mindig elfogyott. ha nem cigire költöm, akkor másra. bármennyi pénz kerül hozzám azt én elköltöm. és gondolom ezzel sokan vannak így

Spread De Love!

Molnibalage
Na ez az amit soha nem értek. Vannak dohányos ismerõseim. Ha azt az összeget megkapnám amit 10 év alatt elfüstölt akkor én most autóval járnék... Honnan van arra mindig zsé?

N1ggA
Nem, örülök ha alapvetõ dolgokra futja.
Mit szépítsem, teljesen csóró vagyok.

Cigire meg piára mindig van, amúgy semmi mást nem szoktam venni, nem tudok venni.

Spread De Love!

tugyiti
dubai iprõl netezik most is a zsidaja
OrioN the S
teli vagy -.-

MR ME
kibaszottúl senkinek semmi köze az anyagi helyzetemhez!

tugyiti
Mit szépítsem a csövesektõl lejmolok zsömlére.
immovable
Akkor bizony tudhatnád, hogy ildomosabb ignorálni a kommentjeit, mert az esetek 90%-ban csak a provokáció a céljuk.
Molnibalage
Van pénzem és nem szórom. Soha nem éltem nagy lábon, de a régi helyzetemhez képest mióta dolgozok nagyon jó passzban vagyok.

Molnibalage
Ha más topikban is összefutottál volna vele akkor megértenéd...

fery02
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni. Szerencsére rendkívül minimális a szükségletem. Ami az aláírásomban van, azt mind nyári diákfizuból vettem, meg néhány eredeti játékra gyûjtögetgetek hozzá. Anyumék persze nem támogatják, õk más korban nõttek fel, õk teljesen ellenzik a játék vásárlást, tehát saját pézbõl vezsem õket. Most mit tegyek, nekem csak ennyi igényem van, hogy átmenetileg boldog legyek...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hegi90
plusz, ha neked is lenne annyi pénzed, talán te is költekeznél, hiszen azért dolgozott neki XY, vagy azért dolgozott õ annyit, hogy aztán arra költse, ami neki tetszik. Tényleg nem értem mi ezzel a probléma...

Hegi90
irigykedsz? legalább megmondja a frankót. Attól, hogy még nem szégyelli a gazdagságát, még lehet egy tök korrekt ember, nem értem, miért kell leszólni...

Hegi90

eközött valahol...

HöfEE

Még otthon lakom, általában örülök ha 2000 forintnál több van a pénztárcámban... nem költekezek eszetlenül, mert nincs sok. Amit most nyáron fel fogok élni, az is diákhitel -.-

chhaya
Nem nélkülözöm, meg tudom venni ami kell, de ezek általában alapvetõ dolgok. Ezen kívül hülyeségre nem költök, csak ami nagyon fontos.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Netgear
Ami kell, azt meg tudom venni, és nem kell nélkülöznöm semmit, de azért nem hülyeségekre költök, hanem csak értelmes dolgokra!

HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |

Nagy lábon élek. Éppen ezért örülök ha e mellett futja alapvetõ dolgokra.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mondjuk van 1-2 dolog ami nekem alapvetõ,de sok embernek még nem.
Sajnos a szüleim megtanítottak nagy lábon élni...aztán ez megmaradt, csak a saját fizum egyenlõre szûkös hozzá.

somdav95
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni. --> gyerek vagyok, gyûjtök rá, és megveszem, kaját meg anyámék megoldják :D

Molnibalage
Na itt fordultam le a székrõl. Ez pont olyan, mint Washintoni Flottatárgyalások amikor a britek megmagyarázták, hogy a többiek miért lehetnek olyan erõsek, mint õk. Nem tudtak már költeni rá, de csak azt mondták, hogy nem akarnak...

Molnibalage
A kis szerény...

VRSDM
ha valamit szeretnék akkor összesprólom.
cigire piára nõkre bulikra mindig futja : )
barátaim és az sg meg ingyenes. mikellmég? :D

u dont have to listen anybody else but me

OrioN the S
Csoro vagyok.

immovable
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
NEOreg3
ha kell valami, meg tudjuk venni

pontosabban a szüleim tudják megvenni, mert nincs saját keresetem, se zsebpénzem, dolgozni meg lusta vagyok-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
majd ha ahhoz lesz kedvem akkor azzal fogok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
Hmmm...akkor ferrarival, lambóval vagy zonda-val esetleg veiron-nal furikázol? :)

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
Mindent megadok magamnak, hogy elégedett legyek.. legyen az bármi..
A pénzt nem nézem semmibe, de gondolom a kérdés feltevõje alapvetõen erre gondol... Minden pénzemet elköltöm azért, hogy jól érezzem magam.. Az elérhetõ legjobbnál rosszabbal nem érem be..

Szóval igen.. gazdag vagyok, mert mindenem megvan amit csak akarok..

Nem csak anyagiakban, érzésekben is ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

immovable
Carlos
Elsõ szavazó vagyok. LoL. Ilyen se volt még. :)

Þór vígi þessi rúnar

Pepsi Twist
:D nekem is van gyûrûm :P pár éve :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

immovable
Dettó nekem is, csak annyi különbséggel, hogy a gyûrû majd idén lesz. Addig vég kell néznem a szakirodalmat. AL BUNDY <#idiota><#idiota><#idiota>