A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-hallod olyan buli lesz. vettem csomó rostos üdítõt...
-rostos üdítõt? az minek?
-mert rostosra marja a torkodat. 😄
nameg az aláírásom 😉
u dont have to listen anybody else but me
ha buli akkor vannak alapszabályok.
buli elõtt jól bekajálás. nem dudára. csak jóllakotra.
megenni a kaja után egy grapefruitot, vagy narancsot a vitaminok miatt.
és meginni egy 1000-es c-vitamin pezsgõtabit
max 2 fajta alkohol!
minden alkoholos ital után jöjjön egy üdítõ. ami nem szénsavas!
így egész éjjel lehet inni végig. nem pénztárcakímélõ
de másnap nem lesz a szádban a pezsgõvodkaenergiaital már kihányt utóíze...
25ezer egy estére az picsa.
haveroknál alapozás. kb. 3000ft (kb annyi viszkit iszik meg az ember)
bemegy a buliba 5000 a jegy.
3decis helynekked 800... na lehet számolgatni. 😄 és ez még csak a sör.
ezért van ennyi drogos. mert míg fehér 2000, rágó 120, ásványvíz 500-ból elvagy egész éjjel.
addig alkohollal tartani a szinten bizony könnyen ugranak azok a 10.000-ek.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Egyéb: Ilyen csöves országban örülök ha egyáltalán valamikor valami olcsóbb kinézett dolgot meg tudok venni!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
vettem belõle két táblacsokit, egy májpástétomot és egy fokhagymakrémet :ASD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nélkülöznöm kell, ami kéne azt csak ritkán tudom megvenni, és örülök, hogy alapvetõ dolgokra futja, de azért van 1-2 nem alapvetõ dolgom is.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Igazából én nem költekezek csak van 1 kis dugi pénzem 😄
Amire úgy gondolom, hogy szükségem van, mégha késöbb ki is derûl, hogy mégsem 😄, azt meg tudom venni...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
nincs gond.puritán vagyok,nincs szükségem semmi drága vagy költséges dologra,és drága szenvedélyeim sincsenek.nem értem hogy mi ez a mostanság szokássá vált dolog hogy heti pénzszórás divatos ruhákra vagy egyáltalán miért igényelnek egyesek haszontalan méregdrága dolgokat.....nah deh azért nem mindenben vagyok puritán kajára sosem sajnálom a pénzt😄....
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Pedig belépõs helyre nem is járok.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nem kell se prosti ,se night klub. Meg ,mint azt irtam "Mindenki mashogy eli az eletet.. mas stilusba ,mas koltekezessel." Szal nem tuti ,hogy elvagyok 3 sorrel. Mindent leirtam nem tudom mit nem lehet ezen erteni 😊))
(Mondjuk 4-5 óra bowlingozás kb. ennyi, dr Bp. egyik legdrágább helyén...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"