A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nem kell annyit inni,hogy hányjál.És nem lesz semmilyen utóíz a szádba.
VRSDM
meg van ilyenis...
-hallod olyan buli lesz. vettem csomó rostos üdítõt...
-rostos üdítõt? az minek?
-mert rostosra marja a torkodat. 😄

nameg az aláírásom 😉

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
jó hogy rá van írva hogy ha alkoholra iszol energiaitalt akkor az fokozottan agyvérzésveszélyes 😉

ha buli akkor vannak alapszabályok.
buli elõtt jól bekajálás. nem dudára. csak jóllakotra.
megenni a kaja után egy grapefruitot, vagy narancsot a vitaminok miatt.
és meginni egy 1000-es c-vitamin pezsgõtabit
max 2 fajta alkohol!
minden alkoholos ital után jöjjön egy üdítõ. ami nem szénsavas!
így egész éjjel lehet inni végig. nem pénztárcakímélõ

de másnap nem lesz a szádban a pezsgõvodkaenergiaital már kihányt utóíze...

tigeroo
én megvetem az alkoholt...

...úgy értem, megvetetem mással<#idiota>
a magyar ember már csak olyan, hogy viccet csinál abból, hogy mennyire szar, hogy ne legyen olyan szar 😊 Ezt legalább szeretem bennünk.
ja sajnos nem, inkább szomorú.
bardocz
Üveg pezsgõ+kiskalinka+2 energiaital másfél literes üvegben jól összerázva,íze is jó,és két ember elvan 1500huf-ból.És mekire is van pénz.
VRSDM
ez a bulizós téma és kiakadás hogy 25e elmegy.
25ezer egy estére az picsa.
haveroknál alapozás. kb. 3000ft (kb annyi viszkit iszik meg az ember)
bemegy a buliba 5000 a jegy.
3decis helynekked 800... na lehet számolgatni. 😄 és ez még csak a sör.

ezért van ennyi drogos. mert míg fehér 2000, rágó 120, ásványvíz 500-ból elvagy egész éjjel.

addig alkohollal tartani a szinten bizony könnyen ugranak azok a 10.000-ek.

Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni...

Pepsi Twist
-.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

milk4
(...és VW Vento VR6-al)

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
hopsz A6/A8 al rohangál* 😄

Pepsi Twist
aki 760Li vel meg A6/A6 al rohangál 😄

Amúgy ki számít gazdagnak? 😄

ha már így megy a szekér, júliusban majd remélem egy rekesz guiness-el vársz majd minket. <#idiota><#idiota><#idiota>

SL
Nem kell nélkülöznöm, ami kell azt meg tudom venni.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

"Nem, örülök ha alapvetõ dolgokra futja."
Egyéb: Ilyen csöves országban örülök ha egyáltalán valamikor valami olcsóbb kinézett dolgot meg tudok venni!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nem vicces<#idiota>

Rockynhooo
csóró geci vagyok :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Pepsi Twist
bazz veled partyzok mostantól...

most költöttem el minden vagyonomat.

vettem belõle két táblacsokit, egy májpástétomot és egy fokhagymakrémet :ASD
LasDen
voltak jobb és rosszabb idõszakok is...általában azért minden megvan ami kell.....egyetlen problémám, hogy mégha leisvagyok égve, akkor is tudok kölcsönözni havernak valamennyi pénzt, ha kell meg is hívom valamire....én már csak ilyen jó tét lélek vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

OrioN the S
<#pias>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ja télleg: ami kell, arra sem gyûjtök, mert nincs mit és nincs honnan összegyûjtenem.
hu. lehetek a haverod?
kimaradt a helyes válasz, így egyéb.
nélkülöznöm kell, ami kéne azt csak ritkán tudom megvenni, és örülök, hogy alapvetõ dolgokra futja, de azért van 1-2 nem alapvetõ dolgom is.
álszent<#vigyor>

bardocz
De azért amikor nem ez volt a kérdés,leírtad,hogy ~300k-t keresel,ami az angol minimálbér,és egy kiutazó magyar ne is számítson többre<#ravasz1>
kovacsgellert

OrioN the S
"masreszt mindenkinek mast jelent az, hogy "gazdag" "

<#eljen><#eljen><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Egyreszt senkinek semmi koze az anyagi helyzetemhez, masreszt mindenkinek mast jelent az, hogy "gazdag"...

http://gaborszantai.co.uk/

Doddy a düdő
kell nélkülöznöm, ami kell azt nem tudom megvenni.

Picar77

()() (^^)

poppe
a csóró és az ötnullás között ingadozok, ahogy összejön amire spórolok, máris megveszem. most épp a csóró szakasz van 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sickness
mostanaban ekezetekre sem telik

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

bardocz
Anyámék etetnek.Ami meg kell,arra gyûjtök,így keveset vásárolok,viszont akkor egyszer elköltöm minden pénzem...
tommygear
okééé
Pepsi Twist
Nem probléma öt nullás összegek elköltése.

Igazából én nem költekezek csak van 1 kis dugi pénzem 😄

tommygear
somdav95
Valahogy ígyvagyok énis. Kajára nem sajnálom soha 😄D Az összes többi ami kell arra gyûjtök, és egy idõ után úgyis megtudom venni... Bármost nincs semmim, elment bringára -.-

sb1

Amire úgy gondolom, hogy szükségem van, mégha késöbb ki is derûl, hogy mégsem 😄, azt meg tudom venni...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

egyéb.
nincs gond.puritán vagyok,nincs szükségem semmi drága vagy költséges dologra,és drága szenvedélyeim sincsenek.nem értem hogy mi ez a mostanság szokássá vált dolog hogy heti pénzszórás divatos ruhákra vagy egyáltalán miért igényelnek egyesek haszontalan méregdrága dolgokat.....nah deh azért nem mindenben vagyok puritán kajára sosem sajnálom a pénzt😄....

Pontosan.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

OrioN the S
Na vegre valaki! 😄 De erted ez csak atlag... van ,hogy 15k is eleg vagy 10k... Helyzettol,alkalomtol,helyszintol..es meg sok mastol is fugg.

25k egy este alatt az nem kevés ,de sajnos reális. Magamból kiindulva.
Pedig belépõs helyre nem is járok.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

89
Szüleimmel élek, így az étel-víz-áram szerencsére megvan...egyébre nem nagyon telik: pár sör hétvégente a haverokkal...fél évente új ruha és kész, de nem panaszkodom így is jól megvagyok <#nevetes1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

OrioN the S
Nem tudom hova jarsz szorakozni ,de jobb helyen 5-6kval kitorolheted...

Nem kell se prosti ,se night klub. Meg ,mint azt irtam "Mindenki mashogy eli az eletet.. mas stilusba ,mas koltekezessel." Szal nem tuti ,hogy elvagyok 3 sorrel. Mindent leirtam nem tudom mit nem lehet ezen erteni 😊))

Molnibalage
Azt én sem értem. Ahhoz minimum egy prosti vagy night klub kell.. 5-6k vagy 10k simán elmegy másra is, ha az emeber elerszeti magát, nade 25?

(Mondjuk 4-5 óra bowlingozás kb. ennyi, dr Bp. egyik legdrágább helyén...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJKonya
Jóformán még szüleimtõl kapom a pénzt, de szerencsére nem vagyok telhetetlen, inkább takarékos vagyok.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

immovable
Vagy pl mindenki kivesz egy nap szabit s irány Lengyelország/Ausztria egy hangulatos étterem pl zakopane-ban, vagy egy osztrák kisvárosban. Az egész nap frankó, haverokkal vagy asszonnyal kocsikázás + étterem s az egész nap itt is 10 alatt marad bõven. Létszámtól függõen. 😉