A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Olcsóbb: Elmentek haverokkal beülni 1 kocsmába és 1 jót beszélgettek, sztem ez jobb mint az ilyen nagy rendezvények, vagy már én vagyok túl öreg :S
A legolcsóbb pedig: Elmész haveroddal vagy haverjaiddal éjszaka csövest verni <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Najah.. az anyagi resz necces ,foleg ,ha meg diak vagy.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(most a piálás azalatt azt értem hogy különbözõ party-ra elmész és az ott elköltött pénzmennyiség)
Már ha felvesznek persze <#smile>#smile>
En OZORA-t nezem meg... az iszonyat sokba lesz :D 50-60k... Pofam leszakad ,hogy mennyibe kerul az ,ha az ember felhotlenul akar szorakozni.
Ha minden jól megy, akkor mind belefér a nyárba. 3 hét múlva megyek Londonba, megyek Balatonra nyaralni június végén, július végén, augusztusban, megyek dolgozni VOLT-ra, Balaton Sound-ra, EFOTT-ra, talán a Szigetre is, mindezek mellett szakdoga gyártás és nyelvvizsga.
Csinálom a pénzt!
+
Nyaralás, nyaralás hátán :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
neírom a nyaram elejét (ami fix ugye, a késõbbiek még szervezés alatt)
júni 24.irány balatonbikefest nevezni
bicó-bicó. 25én onnan fel gyõrbe a dumdumlovesyou fesztivál csütörtöki napjára mert megpusztulat buli lesz, reggel vissza balatonbikefest
bicikli-bicikli-bicikli, 28án vége van, és átmegyünk zamárdiba még 1hétre egy barát nyaralójába : ) szóval 12nap örömmámor lesz :]
u dont have to listen anybody else but me
Meg talán majd bulik is:)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nyaralás, nyaralás!
Utazni fogok.
Buli, buli hátán!
+egy kis pihenes is.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem, örülök ha alapvetõ dolgokra futja.
A kettõ között valahol.
Volt egy ilyen válaszlehetõség:
„Nem probléma öt nullás összegek elköltése.”
Nekem tíz nullás összegek elköltése sem probléma, feltétel hogy nullával is kezdõdjön: 0 000 000 000 Ft <#hawaii>#hawaii>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
az havonta 8ezer
3hónapban. 24.000 és ki is jön
csak tudjátok rágalmazni és beszólni egyszerûbb mint gondolkozni egy kicsit.
Telfonálin akkor sem telefonáltam sokat és most sem. (10 ropi / 8 hónap kb.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a folyamatos utazgatás is drága ha nem vagy kolis
vagy az albi is drága ha nem vagy kolis hiába vagytok sokan...
mondjuk sok mindenen lehet spórolni elég nagy összegket szerintem.
én például sosem telefonálok. ha valaki akar felhív. ha meg vészeset van hogy hívni kelljen valakit (élet - halál helyzet kb.) akkor belefér. ez tényleg csak vész esetére. megbeszélni a dolgokat, meg egyeztetni meg stb. minek... : D
nameg itthon lakok, nem kell kajára . bérletre költenem. számlákra...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nemvágom min akadtok fennt hogy csúcsgépe van egyeseknek, meg mennyit költenek...
rundstedt is egybõl nekemesik és rágalmaz!
ha akárki diák elmegy a mekibe diákmunkára. akkor a minimum heti 20órájával. van 37600 forintja/hó
abból elbasz. 10.000et mert úgyis kell valamire mindig
és marad havonta közel 30.000-ezre. abból már össze lehet pár hónap alatt spórolni akármire.
csak mindenki egybõl rágalmaz ahelyett hogy gondolkodna kicsit.
hétvégente valaki barátnál leülünk a kertben, megiszunk egy két sört. az nem drága.
az hogy dolgozok és gyûjtöm a pénzem, és negyedévente elmegyek az aktuális legnagyobb bulira, amit várok hónapok óta, és ott elköltök 15-20ezret akkor úgy gondolom hogy nem volt hiába. mert felhõtlenül éreztem magam.
egész estés szintentartás és végigtáncolás. és barátokkal beszélgetés.
ha azt veszed ez kábé wowáron van :D havi kártya 3000. 3x4 12.000 fele pénz meg is van. ;)
38394 - addig nem amíg nincs másra költenem. magamnak veszek ruhát, a biciklimet szponzorálják a szülõk egyedül. mást nem.
majd ha lesz gyerkem, feleségem, saját házam stb. akkor lesz mibe fektetnem, de egyenlõre addig kell hogy kiéljem magam amíg tehetem.
és ha nekem megéri hogy 3-4 hónapig nem baszom el minden apróságra a pénzem, és aztán egyszerre. akkor megéri.
más is elbulizik ennyit 3hónap alatt. sõõõõt! sokkal többet.
a különbség az hogy ha sima átlagos buli van akkor nem megyek, mert az pénzkidobás hogy egy uncsi bulin hagyjak ott 4-5ezret...
így meg atompáré és ennyi.
nem kell inni egyáltalán, vagy csak max. 3 sört :D
akkor minek összekeverni mindent hogy jobban üssön?!
akkor leülök a haverokkal és sör. vagy bor, vagy fröccs, vagy viszki ami éppen. nem pedig. pezsgõvodkaredbull :/ ez nekem olyan torz :D