A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem akarok így élni. Persze ha öreg koromra semmi ilyen komolyabb betegségem nem lesz amitõl engem gondozni kellene akkor nincs semmi probléma.
Am. hallottam egy svájci szervezetrõl akik egy injekcióval segítenek a "túloldalra", csak szerintem betiltották ezt a szervezetet. Ennyit Európáról...
Értem én, csak leszarom. :) :O D:
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Jobb gyorsan odamenni, mert lehet hogy komolyabban megütötte magát, és így hamarabb kaphat segítséget is...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Lehet csak brékel.
Trolling is a art.
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Egyébként úgy csinálnám, hogy ha odanézek, és ha látom hogy mások nem indulnak meg felé, akkor segítek én. De nem nagyon láttam még embereket elesni, max részegeket, de annak segít a halál.
fos kérdés :Asd
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Azért látom van 17 ember, aki majd öregségében teljesen önállóan fog megoldani mindent. Ha elesik majd feláll magától.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha szép magyar szokás szerint mindenki csak a másikra bámul, akkor viszont már magam járok a dolog végére. Nem szeretek birka lenni.
Azért ha a kedves öreg néni bávágott a negyven fokban öt felest, és bûzlik az olcsó keverttõl (bár az alkoholos lehelet megtévesztõ lehet), akkor én sem sokat szórakozom, hívom a mentõket és utána balra el.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Yo, Bitch!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az élet bármely területén, ezen is, nem szeretek másra várni :D
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ezeket nem kell félteni...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem esik el az utcán egy néni se.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Arról nem szól az írás, hogy pont mellettem :)
Btw azonnal segítek, kivéve ha valaki már ott termett és felsegítette, és látszólag felesleges az asszisztálás :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Szimplán szánalmasnak tartom azt, aki nem segít egy idõs bajba jutottan
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
http://www.tenke.hu
Fontos ember vagyok, nem érek rá ilyen marhaságokra...
1
100%
nyertem htxby