A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxxis
Teljesen egyetértek, remélem nem élem meg azt a kort amikor már szarni is csak járókával tudok menni, de hallottam már olyat is, hogy van akiket pelenkáznak. :S

Szóval nem akarok így élni. Persze ha öreg koromra semmi ilyen komolyabb betegségem nem lesz amitõl engem gondozni kellene akkor nincs semmi probléma.

Am. hallottam egy svájci szervezetrõl akik egy injekcióval segítenek a "túloldalra", csak szerintem betiltották ezt a szervezetet. Ennyit Európáról...

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

kuzco007
aki meg arra szavazott, h ott hagyná a francba, az gondoljon bele, h ha a saját nagymamájával történne ez, akkor örülne e neki ha mások otthagynák....

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Azonnal odamegyek, és felsegítem...

Jobb gyorsan odamenni, mert lehet hogy komolyabban megütötte magát, és így hamarabb kaphat segítséget is...
Nálam néni az 50-60+ :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Hát emeber te beteg vagy XD

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

köszi :)

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

daemonervosa
Habozok egy kicsit, de ha senki nem segít akkor odamegyek.
Lehet csak brékel.

Trolling is a art.

hát nem is lehet így kellemes, annyira öregen, hogy már nem tudsz mit kezdeni magaddal... :S<#gun>

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

komolyan úgy vagyok vele. Ha öreg koromra annyira gyenge leszek hogy elesek és nem bírok felállni, akkor inkább lõjetek fejbe. Nem hiszem, hogy ilyen lesz, de ha mégis, kinek van kedve így élni?

Egyébként úgy csinálnám, hogy ha odanézek, és ha látom hogy mások nem indulnak meg felé, akkor segítek én. De nem nagyon láttam még embereket elesni, max részegeket, de annak segít a halál.
megrúgom és ellopom a pénztárcáját

fos kérdés :Asd
DJ Skyline
üdv itt <#wave>

sziasztok, most vagyok itt elõször.. de ha nem segít senki odamennék, amugy meg nem szeretem az öregeket, nagyon gonoszak tudnak lenni...

tommygear
kinevetem és segítek neki, ha nem megy oda senki
Scottt
Azonnal odamegyek, és felsegítem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

De az olyanok meg sem érdemlik a segítséget.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

"Azonnal odamegyek, és felsegítem."
Azért látom van 17 ember, aki majd öregségében teljesen önállóan fog megoldani mindent. Ha elesik majd feláll magától.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Dick Riddick
Nem vagyok az a SuperHero típus, aki csak azt figyeli hogy hol segíthet, sem kiscserkész. Ha más közelebb van és látom hogy utánanéz a dolognak, akkor bizony megyek is tovább a dolgomra.
Ha szép magyar szokás szerint mindenki csak a másikra bámul, akkor viszont már magam járok a dolog végére. Nem szeretek birka lenni.
Azért ha a kedves öreg néni bávágott a negyven fokban öt felest, és bûzlik az olcsó keverttõl (bár az alkoholos lehelet megtévesztõ lehet), akkor én sem sokat szórakozom, hívom a mentõket és utána balra el.

\"Heroes never die. They just reload.\"

ForzaInter
Nem foglalkozom vele, továbbmegyek. Max ha ismerõs segítek neki, de leszarom mi történik azzal akit nem ismerek.

Yo, Bitch!

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

sb1
Azonnal odamegyek, és felsegítem.

Az élet bármely területén, ezen is, nem szeretek másra várni :D

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

milk4
Látszik,hogy ezek már mentálisan leépültek...kirohannak az autók elé,mert azt hiszik hogy az autó 1méteren belûl megtud állni...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pepsi Twist
nem, csak sok vodkát ittak :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Rockynhooo
A_S:DA?SDASd de szakadok :D annyira kellettek má ezek :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szabi84
vasból vannak ez az oroszok

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pepsi Twist
biciklirõl jut eszembe :D azt bírom mikor a mammer má járni nem tud de azé elektromos biciklivel megy mint az állat és nagy körút jobb oldalon megy és fogja magát szétnézés nélkül átvág az egész nagy körúton de még a szembe sávba is átmegy... most ezek vagy öngyilkosak akarnak lenni vagy ilyenkor elborul az agya és elveszti az uralmát a jármûve felett vagy nem tom nincs öteltem...

ezeket nem kell félteni...

http://www.youtube.com/v/4W_q_kg3efk

NEOreg3
ha csak én vagyok a közelben segítek, ha többen is vannak, majd segítenek õk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
Én tegnap megelõztem,hogy egy nénit ne basszon el egy 50-el repülõ biciklis,ötször mondtam el neki,hogy a dh pályán el ne induljon a lépcsõn,mert jön még bicikli,mire felfogta...De ha ott elcsapja a bicós,akkor tuti nem õt nézem meg elõbb,szólt neki 3 ember,hogy el ne induljon,magára vessen...
DJKonya
:D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Egyéb.

Nem esik el az utcán egy néni se.

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

mellon

Arról nem szól az írás, hogy pont mellettem :)

wordsworth
Hagyjuk már kemény gyerek mentalitás pepsinél befigyel, az a jó, hogy ti mind így gondolkoztok :)

Btw azonnal segítek, kivéve ha valaki már ott termett és felsegítette, és látszólag felesleges az asszisztálás :)

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Szabi84
elveszem a pénztárcáját-.-

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

jól kiröhögöm és ha nem segít senki, akkor odamegyek :)

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

oliwwer
Szégyelhetnéd magad.

#38543 <#eljen>
Pepsi Twist
ott van mellettem 2 sorstárs mindig :)

bogyoka
És ha történetesen Te leszel rosszul és elesel, akkor jár a szád, hogy senki sem segített.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Azonnal odamegyek, és felsegítem, még ha sietek is valahova, akkoris felsegítem, nem veszítek sok idõt azzal, ha segítek.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

FZoleee
dejó, a régi jó pepsi féle válaszok <#idiota>
Remelem neked is annyira segitenek mint te masokon. Szoval ha feltapadsz egy fara, a tuzoltok ne segitsenek. ;)

Szabi84
kamu szagot érzek

89
Azonnal odamegyek és felsegítem

Szimplán szánalmasnak tartom azt, aki nem segít egy idõs bajba jutottan

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Doddy a düdõ
attól függ milyen messze van. ha mellettem esik el, akkor azonnal odamegyek, ha távolabb, akkor várok egy kicsit, hogy segít-e más.

tenkenorman
de jó arc:P

http://www.tenke.hu

tenkenorman
igen, egy matektanárnak, de egy infónak marhára nem... az infó tanárom alig van bent...

http://www.tenke.hu

Marci0115
<#idiota>

Pepsi Twist
Nem foglalkozom vele, továbbmegyek.

Fontos ember vagyok, nem érek rá ilyen marhaságokra...

1

100%

nyertem htxby