A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Egyéb. Még azt se tudom mi lesz holnap,nem hogy nyáron...

anno 1987

NeverwinterKING
ja de azok a kocsik mind hitelbõl vannak.

\"You are fucking crazy people!\"

NeverwinterKING
max. de õk még máshol is melóznak. és onnan azér többet kaszálnak. nekem tesóm mesél ilyeneket. õ mondjuk közgázon van. náluk elismert szakemberek a tanárok.

Scottt
Buli, buli hátán!
Semmi különös, csak pihenés
Mást fogok csinálni, mégpedig...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

fery02
Megint végig akarom melózni a nyarat, csak nem tudom, hogy a válság miatt most felvesznek-e majd, mert a fõmunkásokat is küldik elfele. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

buli, tanulás, pihenés

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

KAMIONOS KOGYO
1.Könyvek.-->Érettségi (szóbeli)
2.Munka,nyaralás.
3.Pihenés.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Nyaralás, nyaralás!

Visca el Barca! Visca Catalunya!

És te ismersz is ilyet ? :D
Mondjuk nálunk van van egy tanár aki fényképezget (világhírû is elvileg), de nem hiszem h ennyit keresne :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

csak egyetemi de az a tanárok legkisebb százaléka többség 100-150 ezer körül....

somdav95
Mást fogok csinálni, mégpedig... --> bringázok (H)

89
max egyetemi...nemtom honnan veszik ezeket a számokat

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

CopyKing92
Meló-UtazásMelóba-

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

cenobite
Egyéb... Házfelújítás, esküvõ, túlélés... ;)

gamertag: kenobita

maffioso
azért ez nagyon nem igy van ám...õket is megbasszák ha nem jönnek be idõre, vagy elõbb elmennek, az h te mit látsz az nem feltétlen az ami valojában történik
ha meg belegondolsz rengeteget dolgoznak otthon ugymond, mivel egy nap ha 6-7-8 orája van mindegyikre felkell készülnie...szal azért ez nem csak ugy megy h azt látod h nem csinál semmit és lovét kap...mellesleg a merci biztos h hiteles és nem kicsengetett...

\"If in doubt, flat out!\"

VRSDM
a külön nap megadás az nem a tanár/igazgató hanem az oktatási miniszter részlege.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
meg aki utádnak jön annak is.

- egy hsz-t nem lehet visszaolvasni?! <#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

tenkenorman
Amúgy meló, nyaralád ezerrel. Meg buli de nem sok...

http://www.tenke.hu

tenkenorman
Nálunk egy tanár A Class Mercivel jár... Egy másik pedig picit feltuningolt Golf 5-tel... A "merciset" egyszer megölöm (tényleg) /najó nem/ de attól sajnálom rendesen... Egyszer szétverem neki egy kalapáccsal, vagy egy bézbolütõvel... a Golf 5 az elektró tanáromé... Okos is meg jó arc is szóval egészségére... Egy ált. iskolai meg S-Type Hondával járkál. De sorolhatnám még... Valamelyik részmunkaidõs, valamelyik fõállású. Azt mondták hogy majdnem 200at keresnek nálunk a középiskolai tanárok. Ez még úgy ahogy rendben is van mert biztos sokat tanultak meg minden, de rohadt keveset dolgoznak. Van hogy X tanár bejövöget 10 óra fele, és elmegy kettõkor. Aztán meg hetekbe telik hogy kijavítsanak egy dogát. Aztán meg ottvan a nyári szünet... Mit csinálnak??? - Semmit! Aztán meg nem hajlandóak megadni két napot, két szünet között... Ha meg is adnak max 1.et és azt is lekell "dolgozni" hétvégén!!! Ne haragúdjatok ez kikívánkozott belõlem...

http://www.tenke.hu

Rockynhooo
semilyen... nem véletlen sírta el magát oszifõm 4 diplomával h szar ez a szakma.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

NeverwinterKING
milyen tanár kap 300at? ez úgy érdekelne :)

én is tavaly hallottam elõször. kádárékkal kapcsolatban <#wilting>
VRSDM
mondom FUSI!
tanárként kap 120.000-et
mellette mondjuk tart különórákat egyetemistáknak. 3000/óra ;) lehet szorozni, vagy mondjuk weboldalakt készít, 100.000 / oldal.
vagy mondjuk fotózik és 50.000/portfólió

egy hónapban bejön 1-2 oldal, vagy 4-5 fotóznivaló alany, esetleg heti 3diák akit oktat, napi 2órában... lehet szorozgatni ;)

nyaralni akarok, utazni akarok, és nem akarok pihenni, de valszeg azt is fogok D:
bardocz
Azért kiváncsi vagyok melyik tanár kap 300-at.De ha még 300 is,nem éri meg 40-50 évesre idegrendszeri problémákkal,és halláskárosodással küzdeni...
tigeroo
ezért kell seftelni<#idiota>
zsutyesz
na ne már! <#wow2>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Soha életemben nem hallottam ezt a kifejezést :D

zsutyesz
Meló és nyaralás.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Hegi90
Egyéb: mûtétbõl fogok lábadozni, remélem fog jutni így idõ sportra és tanulásra, vagy szórakozásra. :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

OrioN the S
mellekes,ideiglenes munka amit csak igy fusiba csinalsz :) "fusi melo"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mi az a fusi?

OrioN the S
:D de hulye vagy A:SD:AS:D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nyaralás, pihenés.<#eljen>
Meg idõjárástól függõen egy kis game és netezés.<#email>
(Esetleg még talán utazás, bár jelenleg még nincs betervezve.)

VRSDM
menjetek tanárnak. ottvan 3hónap fizetett szabi! ;)
mellette meg fusi, ottvan a havi 300e és abból elélsz már normálisan.

clio1616v
Miáuu...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én még buliból sem vállalkoznék egy szemmûtét elvégzésére ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Evés ivás romantika szórakozás izgulás..
Nyaralással egybekötött tanulás.
Pici munka.

poppe
bulinak :DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

chhaya
Meló.
Nyaralás max pár nap a Balcsin, de még semmi sem biztos.
Meg szemmûtét, az minek számít?
Ezek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

asysoft
Ha minden igaz meló + néhány nap a Balatonnál, egy hétvége Debrecenben, egyelõre ezek a tervek. Nomeg meló esetén bepótlok néhány arra érdemes játék-címet az elmúlt évek termésébõl...<#idiota>

/*WTF?!*/

A nyarat illetõen:

Fogok melózni is, de azért a nyaralás persze hogy belefér, na meg lesz utazás is bõven. :)

Mást is fogok csinálni ezeken kívül, mégpedig "C" kategóriás vezetõi engedély, BÁF vizsga, és PAV II...

A többi meg majd ahogy adódik magától...
Csuhai G
Sajnos bukni fogok 1-2 tárgyból, tehát tanulás ezerrel + buli amikor tehetem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

poppe
meló és nyaralás

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Lullaby
Nem feltétlen, van olyan ismerõsöm akinek 3 hete is lehet, azért az nem rossz (: de még az egy hét sem szvsz.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

MR ME
hát ez messze nem így van, de...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a

#38488 nek ment

dehogynem, 1, max 2 hétre, az nem nyár.

Doddy a düdõ
szóval egy felnõtt ember nem utazgathat, nem mehet el nyaralni, vagy nem pihenhet. értem én.