A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You are fucking crazy people!\"
Semmi különös, csak pihenés
Mást fogok csinálni, mégpedig...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
2.Munka,nyaralás.
3.Pihenés.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Mondjuk nálunk van van egy tanár aki fényképezget (világhírû is elvileg), de nem hiszem h ennyit keresne :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ha meg belegondolsz rengeteget dolgoznak otthon ugymond, mivel egy nap ha 6-7-8 orája van mindegyikre felkell készülnie...szal azért ez nem csak ugy megy h azt látod h nem csinál semmit és lovét kap...mellesleg a merci biztos h hiteles és nem kicsengetett...
\"If in doubt, flat out!\"
u dont have to listen anybody else but me
- egy hsz-t nem lehet visszaolvasni?! <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
http://www.tenke.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
tanárként kap 120.000-et
mellette mondjuk tart különórákat egyetemistáknak. 3000/óra ;) lehet szorozni, vagy mondjuk weboldalakt készít, 100.000 / oldal.
vagy mondjuk fotózik és 50.000/portfólió
egy hónapban bejön 1-2 oldal, vagy 4-5 fotóznivaló alany, esetleg heti 3diák akit oktat, napi 2órában... lehet szorozgatni ;)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Meg idõjárástól függõen egy kis game és netezés.<#email>#email>
(Esetleg még talán utazás, bár jelenleg még nincs betervezve.)
mellette meg fusi, ottvan a havi 300e és abból elélsz már normálisan.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nyaralással egybekötött tanulás.
Pici munka.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nyaralás max pár nap a Balcsin, de még semmi sem biztos.
Meg szemmûtét, az minek számít?
Ezek.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
/*WTF?!*/
Fogok melózni is, de azért a nyaralás persze hogy belefér, na meg lesz utazás is bõven. :)
Mást is fogok csinálni ezeken kívül, mégpedig "C" kategóriás vezetõi engedély, BÁF vizsga, és PAV II...
A többi meg majd ahogy adódik magától...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.