A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Heroes never die. They just reload.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Én a könyökömet szeretném megnyalni.<#buck>#buck>
anno 1987
Csajozó mûvész... <#buck>#buck>
Vagy fotómûvész...<#smile>#smile>
www.milcse.hu
Minden egészségügyi kínom múljon el és ne is legyen soha többé, végelgyengülésbe forduljak fel 100 év 6 hónaposan, miközben aikido mesterként (3D-s) grafikából élek.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Az életben gyakran elõjövõ gondok, bajok orvosolása.
Aztán játszva vele, magam is meglepõdnék, hogy hûdefasza lett az új Duke :D (kijátszanám párszor :P)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Viszont jelenleg programozni tanulok, s nem könnyû! Tehát erre nyomtam, mert jó lenne ha csak egy gombnyomásra menne! :D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Azt már nem mondom milyen :P
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
VAGY: Programozás, számítógép, hackerkedés.
Mostanában ezek a legmenõbbek. :)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Megdugnék minden jó nõt, akinek meg nem tetszik a pofája azt kettévágnám mint a kib*szott szamuráj. <#gonosz1>#gonosz1>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kapjak egy Nobel-díjat valamire, ennyi nekem elég lenne, és leszarnám az egész világot :)
Hosszútávú lustálkodás
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ötletem sincsXD
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
na meg az se rossz dolog, hogy milliókat utalnék át a bankszámlámra lebukás nélkül:)
Ez vesz el a legtöbb idõt az ember életébõl szerintem, érdemes ezen spórolni :-)
Azért meglepõ, hogy eddig 18+18% félig "erõszakos" skillt választott (hacker + harcmûvészet).
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.