A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Nemigaz h nemhiszitek el XD

NEOreg3
lejössz Miskolcra, megmutatom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

videót vagy meg sem történt

somdav95
Én is, azt hittem ezzel egyedül vagyok, mert mások nem tudják :D

Dick Riddick
És utána még ki tudja mi mást... <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
én alapból meg tudom nyalni, nem kell ehhez semmilyen szupererõ nekem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

jhetedikj
Valami teljesen egyedi dolog (pl. meg tudjam nyalni a homlokomat)

Én a könyökömet szeretném megnyalni.<#buck>

anno 1987

Milan bhv
"Valamiféle mûvésszé válnék."
Csajozó mûvész... <#buck>
Vagy fotómûvész...<#smile>

www.milcse.hu

Kicsikiraly
Valamiféle mûvésszé válnék: dobolás :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mutans Zombi
Valami, amit a kérdésfeltevõ lehagyott, pedig fontos. Mégpedig:

Minden egészségügyi kínom múljon el és ne is legyen soha többé, végelgyengülésbe forduljak fel 100 év 6 hónaposan, miközben aikido mesterként (3D-s) grafikából élek.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

chhaya
Mûvészet, rajz, festés vagy írás.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Barnabyka

Az életben gyakran elõjövõ gondok, bajok orvosolása.

fery02
Programozás, számítógép, hackerkedés. (Valami véletlen okán megszerezném a Duke Nukem Forever jogait és befejezném nektek egyedül. :D
Aztán játszva vele, magam is meglepõdnék, hogy hûdefasza lett az új Duke :D (kijátszanám párszor :P)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Benny04
Egyértelmû, hogy:
Programozás, számítógép, hackerkedés.

BB7
Tudom! ^^
Sajna az csak a filmekben van h megnyomod a "hack" gombot és minden megoldódik :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BB7
Nagyon szeretnék idegen és nem felkapott nyelveken perfektül beszélni!

Viszont jelenleg programozni tanulok, s nem könnyû! Tehát erre nyomtam, mert jó lenne ha csak egy gombnyomásra menne! :D
Bulykin
tényleg, az jó lenne:) erre nem is gondoltam:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

immovable
Ok.
jackcsabi
Nagyon intelligens vagy. Sejtem mit fogsz válaszolni a holnapira...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Dick Riddick
Póker.

\"Heroes never die. They just reload.\"

jackcsabi
Valamiféle mûvésszé válnék. Énekes, festõ, író, stb ...

Azt már nem mondom milyen :P

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

kovacsgellert
Tudományok. Kutatás, feltalálás.

VAGY: Programozás, számítógép, hackerkedés.

Mostanában ezek a legmenõbbek. :)

kas123
egyéb:
anyanyelvi szinten szeretnék nyelveket beszélni :)

redbull0304
Tudományok. Kutatás, feltalálás... Lenne jó állás, lenne sok pénz... <#pias>

FZoleee
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Eloldeszka
Nem is azért kéne, egyszerûen ha lenne rá lehetõségem, nem hagynám ki. Nem elégedetség elérésérõl szólna ez. Meg különben is, van még jó pár dolog, amiben sikert érhetnék el, ez csak egyszerûen jól jönne, úgy is mással foglalkoznék...

szucsy89
vmi harcmûvészet...
clio1616v
Tevén gecí... :\ (teve hátán fehér folt)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
Egyéb.

Megdugnék minden jó nõt, akinek meg nem tetszik a pofája azt kettévágnám mint a kib*szott szamuráj. <#gonosz1>
SötétBarom
Mûvész lennek.. Jó lenne rajzolásból élni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
nem okozna elégedettséget, ha nem érdemelném ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

N o N a m e
Kapjak egy Nobel-díjat valamire, ennyi nekem elég lenne, és leszarnám az egész világot :)
Ehhez nem nagyon kell skill

0Fritz0

Hosszútávú lustálkodás

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Sickness
Super Sayin

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

milk4
Ötletem sincsXD

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Eloldeszka
Ez tény, de ha valamiért lenne ilyen lehetõség, nem hiszem, hogy visszautasítanám.

tigeroo
a boldogság mestere szívesen lennék:)
vagyis, asszem ezt már elkezdtem gyakorolni...
NEOreg3
hacker, így legalább nem basznának ki az egyetemrõl

na meg az se rossz dolog, hogy milliókat utalnék át a bankszámlámra lebukás nélkül:)

Picar77

()() (^^)

clio1616v
nincs ilyen, elégedett vagyok azzal amit tudok

Eloldeszka

Ez vesz el a legtöbb idõt az ember életébõl szerintem, érdemes ezen spórolni :-)

Molnibalage
Egyéb. A tudományok ismerete és feltalálás, de gyakorlati érzékkel. Tudományos ezermeseter. :)

Azért meglepõ, hogy eddig 18+18% félig "erõszakos" skillt választott (hacker + harcmûvészet).

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dartonita
Egyeb.

Biztos nem unnám meg,még ha unalmas is lenne jobb az mint az örök nyugalom=megszûnni létezni:D

zongorista és énekes lennék. így is annak készülök, de jó lenne gyorsabban haladni a tanulással :) ja meg hát persze megtanulnék csembalózni :)

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

OrioN the S
Aztan egy ido utan meg azt keresned ,hogyan tudnal termszetes halallal kimulni?! :D Yoda is megunta...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.