A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vegyünk a nyelveket egy dolognak...
akkor szeretnék minden nyelven beszélni
BMW Über Alles!
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De lehetne akár a programozás is, de azt inkább megtanulom a suliban. 😄 Egy plusz dolog mindenképpen jól jönne. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amugy mindig eredetit toltok le<#idiota>#idiota>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Egyszerûen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.
És egyértelmûen a pénz hiánya az oka...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
(csak sajnos a varezolók csoportja a teljes népesség 70%-át kiteszi)
Minõségellenõrzés. Hogy el tudjam dönteni egy termékrõl, hogy megéri-e az árát.
Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
gamertag: kenobita
De ez nagyon ritkán esik meg, amikor warezra kényszerülök...
Mert quuua drága minden!!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.
Egyszerûen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.
HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
BMW Über Alles!
HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
Van amit ha akarnák se tudnák megvenni, az ár vagy a beszerezhetetlenség miatt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Ritkán, de elõfordul, hogy késõbb megveszem eredetiben.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
boxot meg nem flasheltem mert így sokkal jobb a hangulata, jobban értékelek egy gémet. Ja meg ugye külföldrõl vett gammát miután kijátszottam itthon használtan, haszonnal eladom Muhahaha
Film? van 1 eredeti filmem...vmi müzlihez adták xDD
ez 1 évben max 2 játék és egy film esetleg, am meg azért mert nincs pénzem rá
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
"egyikben az okot keressük, a másikban pedig a metalitást."
metál jeeeeeeeeeee!!!
Pszt.
én kocsit akarok venni most. akkor a szomszédomat majmolom, aki 3 hónapja vett?<#idiota>#idiota>
azért mert nincs rá pénzem, hogy megvegyem.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy meg, mert csak
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bár azt megjegyzem, hogy ha nosztalgiából elõveszek egy kicsit régebbi játékot, ami felett elszállt az idõ (komoly 4 évrõl van szó), és az anyjának nem lehet futtatni, akkor kicsit becsapva érezném magam; még szerencse, hogy azok pont nincsenek megvéve, amikkel ez elõfordul.
Felhasználói programok: nem hiszem, hogy sokan megvesznek egy-egy programot, csak azért, hogy gyakorolgassanak, próbálkozzanak vele.
Filmek esetén: ha tetszik megveszem, de vannak filmek, amik egyszerûen megszerezhetetlenek Magyarországon, magyar szinkronnal (mert még nem adták ki így v. soha nem is fogják), míg warez-ban fellelhetõ.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Sajnos ez a legtöbb dologra nem igaz, túl drága már minden.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/