A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
csak egy dolog lehet?
vegyünk a nyelveket egy dolognak...
akkor szeretnék minden nyelven beszélni

BMW Über Alles!

Tudomány megtalálnám az örök fiatalság,halhatatlanság szerét,csak én tudnám,titokban tartanám örök lennék míg a többi ember nem😄

CopyKing92
ja de elõtte ki veszem KP ban bár ez is hülyeség XD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Ha a realitások talaján maradunk (tehát nem X-Men képességek közül válogatok 😄) akkor tudományok, kutatás, feltalálás. Irány az ESA 😄

CopyKing92
Hackerkedés... betörnék 1 bank adat bázisába. onnan pedig rá a kártyámra és tépnék ki az országból.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

joshua
Valamilyen mûvész. Zenész vagy író.

[HUN]FaTaL
Ez se hülyeség. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

OrioN the S
hogy en erre nem gondoltam... 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Én azt szeretném, hogy visszatudjam pörgetni az idõt, és meghalljam a nõk gondolatait! <#gonosz1>

[HUN]FaTaL
Tudományok. Kutatás, feltalálás.

De lehetne akár a programozás is, de azt inkább megtanulom a suliban. 😄 Egy plusz dolog mindenképpen jól jönne. 😊

OrioN the S
Valami teljesen egyedi dolog (pl. meg tudjam nyalni a homlokomat) Az tok jo lehet<#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Carlos
Elsõ megint:

Programozás, számítógép, hackerkedés. (CCIE)

Þór vígi þessi rúnar

CopyKing92
24

OrioN the S
"HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is."

Amugy mindig eredetit toltok le<#idiota>

TheRock18
ne hazudjál már jó?! 😄

BMW Über Alles!

ChuckyHUN
Csak vasárnap és ünnepnapokon warezolok, mert ekkor nincsenek nyitva a boltok (A)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

LordVenom
Mert minden ingyen van, ha tetszik egy termék sem várásolom meg.
Egyszerûen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.

És egyértelmûen a pénz hiánya az oka...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

pedig hidd el, tényleg van elég sok elvetemült fanatista aki villamosszékbe küldené a warezolókat, itt is felbukkan néha pár

(csak sajnos a varezolók csoportja a teljes népesség 70%-át kiteszi)
BaliBoy
Van 21 hazug ember közöttünk. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Scottt
HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.
Minõségellenõrzés. Hogy el tudjam dönteni egy termékrõl, hogy megéri-e az árát.
Általában azért, mert nálunk Magyarországon beszerezhetetlen áruról van szó.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

[HUN]FaTaL
Az összes filmed és zenéd is eredeti?

a windowsod meg a programok(ami nem free) biztos mind eredeti, igaz?

cenobite
Sosem warezolok-ra nyomtam, mert nem volt egyéb. Ugyanis konzol-játékokból csak eredetik vannak. PC-s játékokból is sok, de nem minden. Persze ami megéri az árát, azt elõbb-utóbb úgyis megveszem.

gamertag: kenobita

nagy dizájner de a logója a legszarabb az sg-n

De ez nagyon ritkán esik meg, amikor warezra kényszerülök...
Sickness
<#hehe><#gonosz1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigeroo
jaja, fõleg a konfigod alkatrészei

ne csinálj már segget a szádból
Netgear
Egyetlen egy dolog miatt:

Mert quuua drága minden!!

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

TheRock18
ez a 3 miatt:

Egyszerûen csak azért, mert hamarabb és kényelmesebben hozzájutok az adott dologhoz.

HA tetszik egy termék: elfogadható ár és érték esetén utólag megvásárolom eredeti példányban is.

BMW Über Alles!

CopyKing92
beszerezhetetlen. minõség ellenõrzés.

Motoroj

Van amit ha akarnák se tudnák megvenni, az ár vagy a beszerezhetetlenség miatt.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

chhaya
Azért, mert ingyen van.
Ritkán, de elõfordul, hogy késõbb megveszem eredetiben.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Nekem kb. 30 eredeti játékom van PC-re,+2 ami "kölcsönbe" van egy volt osztálytársamnál.Kb. 8 erdeti filmem van,szoftverbõl meg jó,hogyha van 3.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Csero90
PCre csak egy gémet vettem meg a Neverwinter Nights 2-t a kiegekkel ,miután 10xer végigvittem, kizárólag tiszteletbõl a készítõk felé.

boxot meg nem flasheltem mert így sokkal jobb a hangulata, jobban értékelek egy gémet. Ja meg ugye külföldrõl vett gammát miután kijátszottam itthon használtan, haszonnal eladom Muhahaha

Film? van 1 eredeti filmem...vmi müzlihez adták xDD

gyáh, és most akkor mi van.
tommygear

ez 1 évben max 2 játék és egy film esetleg, am meg azért mert nincs pénzem rá
sosem warezolok...

A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...

z99999
leírás:
"egyikben az okot keressük, a másikban pedig a metalitást."

metál jeeeeeeeeeee!!!

Pszt.

z99999
nincs pénz, de a tf2 az ékes bizonyítéka mennyire megéri megvenni eredetiben a játékot

Pszt.

4.

tigeroo
LOL.

én kocsit akarok venni most. akkor a szomszédomat majmolom, aki 3 hónapja vett?<#idiota>
toysoldier
egyéb:
azért mert nincs rá pénzem, hogy megvegyem.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ability
Így van. Kérdem én, hogy mi az akadálya, hogy ugyan azt felmérjük az SG-n belül is? Lehet ide más metalitású emberek járnak. Illetve egyik említett helyen sem lehetett kommentekben megvitatni ki mit gondol...
bardocz
Mert általában kurvadrágák a programok?Ez még bõven elfért volna a választási lehetõségek között...
Mondjuk a Forsaken Gods esetében egyértelmû volt, hogy szemét. Az biztos, hogy én elõbb veszem emg azért jelképes áron, hogy a polcra kerüljön, mint az egyik kedvenc szériáma - azt meggyalázó - tagja, semmint kínozzam vele magam.
[HUN]FaTaL
Minõségellenõrzés, beszerezhetetlen áru. És ha tetszik egy termék nagyritkán megvásárolom.

NEOreg3
utolsón kívül az összesre nyomtam

amúgy meg, mert csak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rettenthetõ
Játék esetén: minõség ellenõrzés és ha tetszik, elfogadható ár-érték arány esetén megveszem eredetiben.
Bár azt megjegyzem, hogy ha nosztalgiából elõveszek egy kicsit régebbi játékot, ami felett elszállt az idõ (komoly 4 évrõl van szó), és az anyjának nem lehet futtatni, akkor kicsit becsapva érezném magam; még szerencse, hogy azok pont nincsenek megvéve, amikkel ez elõfordul.

Felhasználói programok: nem hiszem, hogy sokan megvesznek egy-egy programot, csak azért, hogy gyakorolgassanak, próbálkozzanak vele.

Filmek esetén: ha tetszik megveszem, de vannak filmek, amik egyszerûen megszerezhetetlenek Magyarországon, magyar szinkronnal (mert még nem adták ki így v. soha nem is fogják), míg warez-ban fellelhetõ.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jackcsabi

Sajnos ez a legtöbb dologra nem igaz, túl drága már minden.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/