A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
"Melyikünknek van enyhén fals értékrendje, világnézete? Melyikünk ilyen rohadt szélsõséges?"
Egyik sem igaz rám,ezek szerint te vagy mindkettõ😄.
"Te elõbb lennél önkényes ilyen pozícióban, mint mi. "
vád,találgatás.
"De amúgy senkinek sem titok hogy a hét összes napján politikai kérdés, vagy valami komolyan történelmi dolog kerülne be."
megintcsak
" Komolytalanságra is szükség van, nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked"
A többség döntsön már,ne ti próbáljátok megmondani mi a jó vagy mi nem
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Konkrétan bármilyen is a kritika érvekkel az mindig építõ jellegû,tudod azt jelenti van vmi gond és változtatni kéne vmin....
Nos a problémát felvetettem a megoldást is tõlem várjátok vagy mi?
Rendben van majd összedobok egy listát.
Még egy dolog tökéletesen normális módon írtam le a problémámat,vagy a moderáld magad kussolj-t jelent?
Minden második szavaz az h faszom,faszomat bele,faszom kivan....<#smile>#smile>
Viszonylag sûrûn, de azért nem minden második szavam egy káromkodás.
Sajnos ez az igazság, nem vagyok rá nagyon büszke...
Néha van úgy, hogy sehogy!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem megfelel ahogy a topiccal bántok.
Rundstedt17 te meg mindenre beszólsz ha nem tetszik egy kérdés szóval nem neked kéne felháborodnod...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
De javaslom, hogy akinek problémája van a kérdésekkel, ezentúl ebbe a topikba írja, és ne ezt szemetelje össze.
Tényleg várom a listád, mutass utat, tudunk hallgatni az építõ véleményre, kritikára. Te viszont csak lázadozol. Ami annyira nem tetszik.
Yo, Bitch!
Lusta típus vagy?
Szeretnél részt venni egy háborúban?
Zavar téged szórakozóhelyen / kocsmában a cigifüst?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez nem káromkodás "mondat nyomatékosító szó" 😄
de többet nem káromkodok az kurva élet 😄
BMW Über Alles!
Spread De Love!
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Rundi: a holnaputáni kérdés még nem volt. Mielõtt megint vádaskodtok, hogy "VÓTMÁ", elõtte ellenõrizzétek az archívban...