A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milk4
Viszonylag sûrûn, de azért nem minden második szavam egy káromkodás.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

támogatom,ha kellõ népszerûség idõsorban

Mersant
szerintem idorendi sorrendbe keruljenek be, ez a leg igazsagosabb. van ami tenyleg honapokig nincs berakva, van ami 2 nap utan itt figyel.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Nekem semmi bajom a világgal,szóval FAIL.Én így is megtudok élni,nekem ugyan mindegy😊...
"Melyikünknek van enyhén fals értékrendje, világnézete? Melyikünk ilyen rohadt szélsõséges?"
Egyik sem igaz rám,ezek szerint te vagy mindkettõ😄.
"Te elõbb lennél önkényes ilyen pozícióban, mint mi. "
vád,találgatás.
"De amúgy senkinek sem titok hogy a hét összes napján politikai kérdés, vagy valami komolyan történelmi dolog kerülne be."
megintcsak
" Komolytalanságra is szükség van, nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked"
A többség döntsön már,ne ti próbáljátok megmondani mi a jó vagy mi nem

DJ Skyline
akkor nyugodtan betehetem az ufos kérdést? 😊 vagy túl komolytalan az a népszerû kérdés? csak mert ezek szerint a legnépszerûbbek közül sem mindegy, hogy mit rakunk be. 😊 tehát legyen népszerû, de egyben komoly, és ne is ismétlõdjön. értem, 3kg, maradhat? :|

Doddy a düdő
gtfo

Ability
Önkényes válogatás? Ugyan tedd már fel magadnak a kérdést, hogy melyikünknek van több baja a világgal? Melyikünknek van enyhén fals értékrendje, világnézete? Melyikünk ilyen rohadt szélsõséges? Te elõbb lennél önkényes ilyen pozícióban, mint mi. Nem mellesleg azt nem tagadhatod, hogy válogatni kell, ha te úgy csinálnád, hogy népszerûség szerint sorba haladsz, akkor jól bele is buknál. Akkor mégnagyobb lenne az ismétlõdés, sorra kidolgozatlan kérdések jönnének. De amúgy senkinek sem titok hogy a hét összes napján politikai kérdés, vagy valami komolyan történelmi dolog kerülne be. Komolytalanságra is szükség van, nem mindenkinek tetszik ugyan az mint neked. Mint ahogy én sem csak olyan kérdést teszek be ami nekem tetszik.
jackcsabi
A komolytalanság is kell, másképp unalmas lenne 😊

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ismétlõdés,önkényes válogatás,túl sok komolytalanság....

[HUN]FaTaL
Hát b*zmeg elég gyakran. 😊

Sajnos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ability
Mi úgy hisszük, hogy legjobb tudásunk szerint csináljuk a ti érdekeiteket szem elõtt tartva. Hiába mondod azt hogy szar, nem tudjuk mi a szar, nem tudunk változtatni rajta, mert úgy gondoljuk így is kiteszünk magunkért. Ennyi.
Mi az hogy nulla építõ jellegû kritika?
Konkrétan bármilyen is a kritika érvekkel az mindig építõ jellegû,tudod azt jelenti van vmi gond és változtatni kéne vmin....
Nos a problémát felvetettem a megoldást is tõlem várjátok vagy mi?
Rendben van majd összedobok egy listát.
Még egy dolog tökéletesen normális módon írtam le a problémámat,vagy a moderáld magad kussolj-t jelent?

Minden második szavaz az h faszom,faszomat bele,faszom kivan....<#smile>

röfinaator
Hölla!

Sajnos ez az igazság, nem vagyok rá nagyon büszke...

Néha van úgy, hogy sehogy!

Ability
Szerintem meg elõbb vedd a fáradtságot és nézd meg milyen rossz / kidolgozatlan / érdektelen / sokat volt már kérdések vannak felpontozva.
Ability
Én meg amellett nem mehetek el szó nélkül hogy állandóan lázadsz, de konkrétan az összes kommentedben 0 segítõ szándék, építõ jellegû kritika van. Ezzel nem haladunk elõlrébb. Ha nem tetszik itthagysz minket. Ha változtatni akarsz akkor segíts nekünk. Ha tudnád moderálni magad és nem lennél ilyen szélsõséges még admin jogot is kaphatnál. Fbn Lx-szel mindig is szemeztem, mert vonz valahol hogy mennyire máshogy látja a világot. Nem jó ám, ha az admin csapatban annyira nagy az egyetértés, kell az egyedi, teljesen más megközelítésû logika is. Gondolkoztam már azon, hogy bûvíthetnénk köreinket, de te ilyen mentalitással nem is fogsz közénk tartozni.
Lullaby
Néha megesik, de nem jellemzõ.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Kerüljön be népszerûség alapján és akkor nem lesz vita.

Változatos?ez nem étkezés....

Nem én vagyok az admin,nem fogok fáradtságot venni illetve keresgetni nem az én hatásköröm,viszont már olyan mértékben megy az önkényes válogatás hogy nem mehettem el szó nélkül mellette.

Ability
Vannak olyanok, amiket nem akarunk betenni, mert hiába népszerû, nem sokkal elõtte volt hasonló. Közoktatásos kérdésnél neked kéne a legjobban tudni, hogy mennyiszer volt már ilyen témakör. Már túl sokszor megvitattuk, inkább várunk még vele, hogy legközelebb ilyet tegyünk be. Amúgy meg az összes betett kérdés mindig népszerû, csak ha van egy halom népszerû kérdés akkor próbáljuk kivenni a legjobbakat, ügyelve arra hogy változatos legyen, hasonlók ne kövessék egymást. Válogatni mindenképp kell.
Molnibalage
Tehát a legnépszerûbbek közül még egy sem került be? Végkép nem értem. Mellesleg az ellen ki lázadozna mikor 80% felettiek vagy körüliek? Ilyen arányban az alkotmányt megváltoztatják... Aki meg rinyál, leszarom. Õ a kisebbség.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ability
Ismétlésre meg annyit hogy már jócskán túl vagyunk az egy éves mûködésen. Most ismétlésként olyan kérdések kerültek be amik a legelején voltak. Egy évvel ezelõtt. Azóta a régi banda szinte teljesen kikopott, helyette viszont jöttek újak és az átlag látogatottság is megkétszerezõdött. A topik min. 80%-ának újak lesznek ezek a kérdések, mivel változott a topik összetétele ezért más eredmény is kijöhet, és mivel mások látogatják a topikot a beírt vélemények is mások lesznek. Amúgy meg sok ismételt kérdést is teljesen máshogy tettünk fel, kicsit másra kihegyezve, más lehetõségekkel.
jackcsabi
Szerintem igenis jól végzitek a dolgotokat. Nem kerülhet be minden idióta/érdektelen/rosszul kidolgozott kérdés...
Nekem megfelel ahogy a topiccal bántok.

Rundstedt17 te meg mindenre beszólsz ha nem tetszik egy kérdés szóval nem neked kéne felháborodnod...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Rengeteg olyan kérdést betettem már, ami engem nem érdekel, szóval ezze igazán nem vádolhatsz, ellenben te minden másnap felemeled a hangod, ha nem olyan kérdés van ami neked tetszik. Még jó, hogy nem te vagy az admin.

De javaslom, hogy akinek problémája van a kérdésekkel, ezentúl ebbe a topikba írja, és ne ezt szemetelje össze.

Hozzáteszem, hogy ne csak a listát add meg, hanem szépen dolgozd ki a megfelelõ válaszokkal, hogy mindenki tudjon nyomni valamire, a hibákat kijavítva, mindenre gondolva, úgy hogy változatos témákat öleljen fel a kérdéscsoport. Ugye nem is olyan egyszerû?

Ezek friss, fasza kérdések, értelemszerûen nem akarjuk ledarálni õket három nap alatt egymás után.

FZoleee
Elõfordul, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó a számon, de nem jellemzõ.
Ability
Várom a listádat legalább 10 kérdéssel amit te jónak tartasz. Azok közül, amik szerinted már fél éve hánykolódnak. Nem az elmúlt 2 hét termésébõl, mert most vannak friss és jó kérdések. Molnibalage is ilyeneket mondott, csak elfelejti hogy ezek frissek, mi nem ezekrõl beszélünk, ezek be is fognak kerülni. De nézzétek meg a legelsõ közoktatásos kérdést, ott van már fél éve, kutyának nem kell, annyiszor volt már valamilyen formában, ti rinyálnátok a legjobban ha bekerülne.

Tényleg várom a listád, mutass utat, tudunk hallgatni az építõ véleményre, kritikára. Te viszont csak lázadozol. Ami annyira nem tetszik.
immovable
Ez nem tudom miért háborít fel. Az élet is így mûködik. 😊
zenei kérdés?de az nem érdekel😄

Ability
Ezek mind új kérdések, mostanában kerültek be. Nekem is tetsznek. Ki is fogjuk tenni õket. Ugyanakkor csomó olyan van közte ami vagy már kiégetõ mert több variációban is volt, vagy olyan, hogy nincs kidolgozva, vagy olyan hogy csak simán lázadoznátok ellene.
vannak értelmes új kérdések még ha a királyi kettesnek nem is tetszenek.....<#ejnye1>

Népszerûség alapján kerüljenek be a kérdések és ne önkényes döntések alapján....hány és hány kérdés vártam volna hogy bekerül de nyilvánvaló hogy egy-két ember dönt.....<#levele>

Csak az a gond velük hogy baz32-nek nem tetszenek és nem kerülnek be,ezért ismétlés ezért a banán.

Picar77
Elõfordul, hogy kicsúszik egy-két csúnya szó a számon, de nem jellemzõ.

()() (^^)

ForzaInter
Bazmeg olvasom a kérdést, és egybõl azt gondoltam hogy hát bazmeg elég gyakran, erre ez az elsõ választási lehetõség. 😄D

Yo, Bitch!

Molnibalage
Akkor pár példa. Kapásból 3. Egyik sem volt tudtommal.

Lusta típus vagy?
Szeretnél részt venni egy háborúban?
Zavar téged szórakozóhelyen / kocsmában a cigifüst?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Ezzel egyetértek. Annyi más értelmesebb van amit bõven 70% feletti népszerûségû és nem volt...

TheRock18
ez nem káromkodás "mondat nyomatékosító szó" 😄

de többet nem káromkodok az kurva élet 😄

BMW Über Alles!

Olyan sok jó azért nincs köztük. A legtöbb olyan, ami ha bekerülne, nagyon sokaknak nem tetszene. Amik tényleg jók, azoknak meg két db egyszavas válasza van. Mellesleg nem kell mindennap komoly kérdés. Próbáljuk kicsit vegyíteni, ezért is kerülnek be régi, népszerû kérdések is.

jackcsabi
Igazából egyik lehetöség se megfelelö... ha ideges is vagyok akkor is csak nagyon ritkán és csak gondolatban ejtek el valami csúnyát.

N1ggA
Az a baj, hogy van kb kurvasok elfogadott, de nem bekerült ötlet, nézzétek meg a tervezett kérdéseknél a legnépszerûbb ötletek menüpontot, melyek között sok kurva jó van, és fél éve nem került be, ehelyett beraktok egy olyan kérdést, hogy hol nyitod meg a banánt. Ez a helyzet.

Spread De Love!

CoolX
Csak akkor, ha ideges vagyok.De akkor is próbálom vissza fogni magam.

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

MR ME
nem bazmeg, neeeeem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja, persze, zárjuk be a topikot, mert nincs annyi jó kérdés mint régen. Mellesleg mikor ezek voltak, kb feleannyian látogatták a topikot.

Rundi: a holnaputáni kérdés még nem volt. Mielõtt megint vádaskodtok, hogy "VÓTMÁ", elõtte ellenõrizzétek az archívban...

immovable
Minek kell ismételni? Ha ennyire nem küldenek be új kérdéseket, akkor azt jelenti, hogy csökken az érdeklõdés a topik iránt, hagyni kell a picsbe. Minek nyomatni kitárgyalt kérdéseket?
a holnapi is ismétlés és az utáni is.........

LordVenom
Csak akkor, ha ideges vagyok. De akkor szórom rendesen sajnos...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...