A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a f*szom kivan ezzel a ku*va nappal már az isten b*sszameg." gondoltam félperce.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ezzel én is teljesen igy vagyok.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
www.milcse.hu
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
sajnos <#idiota>#idiota>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
"Hát b*zmeg elég gyakran. 😊, de azért nem minden második szavam egy káromkodás."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Fõleg mikor rohadt ideges de akkor az istent is leátkozom az égrõl.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
csak társaságba,családdal😄
suliba tanárokkal nem amúgy mindíg😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ez a jó, hogy változatosan tudunk káromkodni 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
az a jó a trágár szavakban, hogy rengeteg szófajú szót tudnak helyettesíteni és szinte mindenhova be lehet építeni õket
már annyira belém ivódott, hogy különösebb ok nélkül is bazdmegolva magyarázok el valamit (eléggé kell koncentrálnom, hogy bizonyos személyeknél (pl tanár) ne szóljam el magam)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Társaság függõ^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Az életben annál inkább, de minden második szavam trágár! 😊
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
akkor biztos véletlen van ez a négy elakadásjelzõd...
"Dátum: 2009.05.20. 22:11 Adta: SHADOWEYES7
"kurva anyádat érdekli!
ki beszél hozzád? takarodj innen a jó kurva anyádba" "
u dont have to listen anybody else but me
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Megmondjuk leszerel 2 ember és akk elkezd pattogni a csapattárs akk mondom hogy gyere ide bmeg azt csináld jobban
Meg néha gépezés közben Kb?.:1héten 5-6 darab