A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

néhány folt van az arcomon ahol még mindig nem nõ :|
89
úgy olvastam, hogy áLszakáll<#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

jhetedikj
Lány vagyok,de van! Most mit csináljak??:D

anno 1987

Dick Riddick
Igen, mégpedig a következõ típusú:
Állszakállam van, még középsuli negyedikben növesztettem. Szerintem jól is áll nekem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

somdav95
Nincs, mert nem szeretem / nem áll jól nekem

MR ME
lány vagyok, szóval nincs

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chhaya
Lányból vagyok, szóval...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

...
Kecske.
Hegi90

késõbb lehet lesz valami kis szakállféle, de most még kevés hozzá :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BB7
Nincs, mert nem szeretem!

Néha borostás vagyok... de csak a kómás korszakaimban! :D
tommygear
borosta 1 hétig utána leborotválom <#nevetes1>
BaliBoy
Igen, mégpedig a következõ típusú...

Volt már rendes körszakállam, akkor olyan amikor csak 1 csíkban van körbe, most pedig 3 csík van. (bajusz meghosszabbítása + az állon 1 csík) :P

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nincs, mert nem szeretem.

daeemoon
De van ám! Kecske szakáll :P

Nincs, mert nem szeretem...
Bár lehet hogy egyszer kipróbálom a kecske szakállat... :D:D
Vagy csak simán barkót növesztek.
Doddy a düdõ
jackcsabi
De jó neked <#vigyor2>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Sickness
nincs mert nem is nõ

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Matt07

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Benny04
Nincs, mert nem szeretem

Photoman
nekem nincs szakálam

http://mylink.mindenkilapja.hu/

Sickness
<#szomoru1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

LasDen
nekem is van.....teljes...mindenhol....december óta van....azóta volt lehúzva kisebbre.... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

clio1616v
borosta és ha igény van rá finom sima...

felelõtlenül nem irritálom a bõröm

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[HUN]FaTaL
Nincs, mert nem szeretem/nem áll jól nekem.

http://goo.gl/gd6Zi5

Aquir
4-esre szoktam, amikor sietek és nem borotválom le az egészet, és inkább tél felé ez a forma erõsödik xD nyárra valahogy mindig leborotválom, a meleg miatt, akkor jobb szeretem simán
pár éve direkt nekiálltam növeszteni nagyobb szakállat (azt is tél felé) hogy az milyen, ameddig jó volt (nyáron ugyanúgy a hõségben nem lett volna jó + nagy bajusz már lelóg az ajkakig, rárakódik a kaja, kell szalvéta xD), nagy dzsumbuj volt akkor <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

oO VinyuS Oo
2 nappal ezelõtt még volt az államon de reggeli kómás állapotomban belevágtam és inkább lehúztam az egészet. majd csak visszanõ:D

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

N1ggA
Van, csak az államon.

Spread De Love!

kecskeee + ált. borosta mer lusta vagyok x)
tigeroo
dettó.

ha hidegebb idõ lesz (október-novemberben), akkor jön a körszakáll
tigeroo
és, mekkora köcsögség már, amikor valamelyik spanod kér vizet temeg töltesz neki vodkát :DDddd

vágod, jól meghúzza mert szomjas és nemis szagolja se semmi :D
NEOreg3
jelenleg borostás vagyok mert hetente csak egyszer van kedvem borotválkozni, de amúgy mindig simára borotválom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

HUN Fittikém
Nincs, mert nem szeretem.

Molnibalage
Nekem jóformán naponta kellene borotválkozni, mert olyan gyorsan nõ és baromi erõs szálú.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

jackcsabi

Soha nem is akartam, nem is akarok...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

DJKonya
Igen, mégpedig a következõ típusú...

Kecskeszakáll, de még elég kezdeti stádiumban van:D

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Na kb. olyan volt nekem is, mint a te fekete-fehér képeden, annál hosszabbat nem akarok :D De az full jól néz ki. Ezek szerint hajnyíróval érdemes az ilyet szinten tartani?

szucsy89
nincs mert nem szeretem, nem áll jól

lány vagyok és van opció is kellett volna<#nevetes1>
Molnibalage
Naná, hogy van. Szinte már családi hagyomány. :)

Az elmúlt 12 évben egyszer szedtem le, mert véletlenül elbambultam és belevágtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

HöfEE
A 3as verzióval rendelkezem :)

Dzsini
Van távtartós arcborotva, de azt a hosszt már hajvágóval is lehet szintentartani, az jóval olcsóbb (fõleg ha van otthon) :)
A hosszabb szakállat már aktívan karban kell tartani, ahogy a hajat is - mosni, tisztítani, fésülni és akár krémezni is, különben nagyon hamar töredezik és rendkívül igénytelenül néz ki (plusz beleragad az ebéd :D )
Az meg, hogy elkezd viszketni természetes, mert alatta a bõr nem szokott hozzá, hogy ilyen izék állnak ki belõle, és nem kap annyi levegõt - ezért kell ápolni. Pár nap és elmúlik, késõbb pedig már nem fog viszketni mikor megnõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Épp mostanában "kísérletezgetem" a témával. Meghagytam egy hétig, tök jól áll mindenki szerint, és nekem is tetszett. Csak a bajszomnál vágtam le. Viszont egy hét után már egyrészt nagyon szúr és viszket, másrészt megnõnek a szálak, és a jól kinézõbõl igénytelenbe megy át. Mivel lehetne azt megoldani, hogy tartsa a kb négynapos szintet? Villanyborotvához van ilyen "távtartó"? Most tudom hogy faszságot kérdezek, de eddig mindig hagyományos borotvát használtam.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

max egy hétig lusta vok borotválkozni de az még csak nem nevezhetõ szakállnak

nincs

VRSDM
alapjába véve 1es mert lusta vagyok borotválkozni.
néha meg mókából 3-as.
de amúgy a hétköznapokon csumpira nyírom.

u dont have to listen anybody else but me

Dzsini

nagyjából 4-es

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DJ Skyline
nem szeretem

Lány vagyok, szóval nincs