A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Állszakállam van, még középsuli negyedikben növesztettem. Szerintem jól is áll nekem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kecske.
késõbb lehet lesz valami kis szakállféle, de most még kevés hozzá :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Volt már rendes körszakállam, akkor olyan amikor csak 1 csíkban van körbe, most pedig 3 csík van. (bajusz meghosszabbítása + az állon 1 csík) :P
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Bár lehet hogy egyszer kipróbálom a kecske szakállat... :D:D
Vagy csak simán barkót növesztek.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
felelõtlenül nem irritálom a bõröm
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pár éve direkt nekiálltam növeszteni nagyobb szakállat (azt is tél felé) hogy az milyen, ameddig jó volt (nyáron ugyanúgy a hõségben nem lett volna jó + nagy bajusz már lelóg az ajkakig, rárakódik a kaja, kell szalvéta xD), nagy dzsumbuj volt akkor <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
vágod, jól meghúzza mert szomjas és nemis szagolja se semmi :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Soha nem is akartam, nem is akarok...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Kecskeszakáll, de még elég kezdeti stádiumban van:D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
lány vagyok és van opció is kellett volna<#nevetes1>#nevetes1>
Az elmúlt 12 évben egyszer szedtem le, mert véletlenül elbambultam és belevágtam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hosszabb szakállat már aktívan karban kell tartani, ahogy a hajat is - mosni, tisztítani, fésülni és akár krémezni is, különben nagyon hamar töredezik és rendkívül igénytelenül néz ki (plusz beleragad az ebéd :D )
Az meg, hogy elkezd viszketni természetes, mert alatta a bõr nem szokott hozzá, hogy ilyen izék állnak ki belõle, és nem kap annyi levegõt - ezért kell ápolni. Pár nap és elmúlik, késõbb pedig már nem fog viszketni mikor megnõl.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
néha meg mókából 3-as.
de amúgy a hétköznapokon csumpira nyírom.
u dont have to listen anybody else but me
nagyjából 4-es
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.