A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs, mert nem szeretem

:DDDDDD Én is körbeszarom már a várost ahol élek. <#gonosz1>

89
úúúhhh hallodd...most hogy mondod ezt az elnyelõst áhhh, pedig erre sosem emlékszem, csak a helikopteresre másnap...nagyon szar érzés xD
nameg a dehidratáció, az se vmi kellemes, mennél inni, de annyira kivagy, hogy meg sem bírsz mozdulni az ágyban, másnap meg konkrrétan porzik a szád

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Rockynhooo
gecire örülünk neki!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Dzsini
Mi a kedvenc alkoholos italod?
Abszolút nem fogyasztok alkoholt. 29 13.43%
Csak alkalom adtán ... 49 22.69%
Csak lazítós italokat ... 53 24.54%
Kimondottan ínyenc vagyok ... 8 3.7%
Egyszerûbb alkat vagyok .. 15 6.94%
Csak a rövidek. ... 20 9.26%
Bírom a piát ... 4 1.85%
Nekem tökmindegy ... 38 17.59%

216 szavazat, 13% antialkoholista volt pont 1 hete

most 245 szavazat, és 20,5% - ennyire mások szavaznak egy-egy alkalommal? (a többi arány is érdekes)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Magnumrolcsi
inkább ne is mond.. elõjönnek a régi "szép" emlékek.
most csak öt sört ittam, de húú.. régen ehhez még jött egy üveg pezsgõ, nah az vert kenderbe.. meg a rum és csokilikör, sör meg vodka.
nem bírom már mint régen :| meg nem is kívánom
sok hülyeséget megcsináltunk haverokkal és semmire nem cserélném el azokat az estéket :)

VRSDM
helikopter effektusnál csak a verem effektus a rosszabb...
mikor úgy érzed hogy elnyel az ágy :D

39932.szóval 3-4 sörtõl erõsen ittas vagy?! ha nem akkor nem vagy ittas. ha igen akkor meg hogyhogy nem csinálsz hülyeséget?

u dont have to listen anybody else but me

Magnumrolcsi
nem akarok lefeküdni mert tudom, hogy forogni fog a világ :S

Vaxi
"Erõsen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget."
Ez nálam kb 3-4 sört jelent, ettõl senki nem csinál hülyeséget.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

VRSDM
nekem van egy fogadásom önmagam felé...
errõl csak kevesen tudnak, de itt névtelenül nektek elmondom.
szóval megfogadtam hogy 20éves koromig muszáj lesz Fóton (ahol lakom) precízen rakni egy igazi szép barna magyaros SZART! a fõút közepére.

és a para hogy nov.23án van a szülinapom, szóval szorít az idõ : )

de nemhiszem hogy gondlesz. a rutinból hazafele a fõúton pucérsprintek után szerintem ez nem okoz majd gondot :]

u dont have to listen anybody else but me

jhetedikj
Nem is gondoltam,hogy ennyi antialkoholista van itt.:)

anno 1987

Panzermeyer
Mostmár nem iszom, ebben az évben pl még nem is ittam semmit.

Régebben volt 1 pár emlékezetesebb, még középiskolában. A legjobb az elsõ volt. Az osztályom diszkót csinált, én és néhány cimborám voltunk az öltözõõrök, de hát én inkább elmentem inni a vagány cimborákkal. Volt némi vodka, volt némi vörösbor, és még hozzá egy kis pálinka is. Arra emlékszem, h egyik pillanatban az öltözõben még viszonylag normális vagyok, aztán az egyik cimbora beszólásán röhögõgörcsöt kaptam, és úgy maradtam pár percig. Aztán a következõ az volt, h a táblához hozzávágtam 1 szappant, ami nem tudom minek volt ott, de jó ripityára tört. És utána már nem volt megállás. Minden csajnak udvaroltam aki bejött a kabátjáért. Levetkõztem félmeztelenre és feszítettem. (Ja utána volt 1 csaj akivel, ha találkoztam, mindig úgy nézett, a szeme majd kiesett :D) Emlékszem, h egy sráccal szóban összevitatkoztam, aztán elkergettem. Az osztályfõnökömnek már 2 gyereke van attól a tanárnõtõl, akivel akkor összefogtam a kezüket, h legyen már köztük vmi.
És a legjobb az volt, amikor hétfõn reggel bementem a suliba, akkor az osztályom aki a tanterem elõtt várakozott, kitörõ tapssal fogadott, mert én, az osztály egyik legjobb tanulója jó mûsort csináltam :)

mov ah,4ch int 21h end

chhaya
Nem iszom.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Erõsen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.

azserossz :D:D
Rockynhooo
:DDDDD

haverom: mentünk részegen az utcán , õ tolta a bicoját , bekanyarodnak rendõrök az utcába meglátja õket , bicot eldobja majd beugrik két virágágyás közé , összehuzza magát :D rendõrök oda szaladnak világítanak "megvagy" , haver feláll: "ipi apacs most ti jöttök" <#idiota>

de akkor haverom reszeg beszolasa volt eddig a legnagyobb :D
kb 11 haverommal mentunk tolunk bulizni ejjel 1kor es utkozbe befarol elenk 1 rendor :D termeszetesen pont akkor amikor 1 vascsövet nyomot a haverom a kezembe :D 1bol eldobtam kerdeztek mivolt az mondtam semmi.. aztan kerdezik éjjel 1kor h hova megyünk :D erre haverom full részegen persze "Hát éppen azon gondolkozunk h könyvtárba v szinházba mennyünke" :D:D:D:D annyira sikitás volt :D
Szabi84
bazee:DDD

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

clio1616v
nem iszok annyit soha semmilyen körülmények között

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hegi90
omg :D:D::DD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
van egy haverom, aki ordítva szokott hányni.
Egyszer balatonon nagyon bebaszott, és egy nyaralóban voltunk kurvasokan. A fiú budi, és a mi szobánk is a földszinten volt (kettõt amúgy csak egy fal választja el egymástól), amúgy még volt 2 emelet. Hát hazaérkezünk olyan éjfél körül, srác meg sem áll a budiig, vagy 5 percen keresztül csend van, közbe mi má kezdtünk "álmosak" lenni, azután egy kurva nagy ordítás/hörgés és aztán csobogott a cucc is rendesen :DDD. A csajok azt mondták, hogy felhallották a másodikig, és teljesen be voltak fosva, mer nem tudták, hogy mi az :D

Ez volt kilencedikben -.-

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rockynhooo
na az már valami ez még rám is rámtesz :D

Hát igen... a zpben sok furcsaság történikXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ahányszor beba.ok mindig fasságokat csinalunk nem tok nagoyn meselni :D
volt olyan ezt ugy meseltek nekunk :D h full bekurva bementunk 1 diszkoba uvoltottunk az 1 lepcsofoknal hassal lecsusztunk a lepcson a tancterre es elkezdtunk breakelni a foldon v is mi azt hittuk :D igy korbe korbe forogtunk a foldon :D es kb 15 perc hemperges utan fogtuk fol h 1 ott dolgozo ember mondogatja h mar reg zarva van a disco es nincs is semmi zene meg 1 lámpa se égett már bent es h huzzunk ki :D:D

meg altba ha van benne pia minden fassagot megcsinalok multkor pl vmi 40 év koruli mature japcsi nõk jottek be 1ik szorakozo helyre aztan mondtak nekem haverok h nem merek alányulni vmeiknek :D en meg oda mentem azt full alácsaptam a csajnak azok meg ott vinnyogtak japánul :D
MR ME
looooooooool :DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
megesik az ilyen akkor :)
fery02
Mióta megtudtam, hogy szar a májam csak annyit iszok, hogy jobban érezzem magam (azt is csak hétvégenként), nem szoktam tajrészeg lenni. Persze voltam már tajrészeg, mikor haversággal egyik haver elvitt minket kocsival egy vidéki mulatóba. Közbe bementünk a Teszkóba venni egy kis fokozót. Mire megérkeztünk, a fõút (mért pont a legnépszerûbb helyen :D) mellett hugyozás közben beledõltem a bokorba. Kicsit magamra is ment, de nem számított, attól még bementünk. Fél órát voltam bent, mert a hangos zene mégjobban felkavarta a tartalmat. Szóval onnantól ordítva (így szoktam) hányás volt pár percig, és kb 4 óra hosszra beültem inkább a kocsiba és vártam, hogy megunja a nép és hazamenjünk...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DJS8
Csak annyit iszok, hogy jól érezzem magam, nem szoktam tajrészeg lenni.

OrioN the S
en egyszer zp-be basztam be rendesen... es orditoztam ,h minden no k..va(nemtom miert pont ezt kiabaltam :D)aztan egy rendorautot tamasztva okadtam a yardok meg rohogtek :D azota okosabban alkotok... volt meg par baleset ,de nem szeretnem leirni :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ja, ráadásul fákkal harcoltam és sárkányokra vadásztam (?)
Picar77

Nálam piálás terén nincs megállás, vannak dolgaim is, de semmi egetrengetõt nem csináltam még.

()() (^^)

egyik sem igaz

kétszer basztam be rendesen, bánom is. Azóta nem nagyon iszok.
egyik alkalommal szaladgáltam és angolul kiáltoztam, állítólag.
SötétBarom
Erõsen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.

Maximum random beszólok embereknek, de semmi extra. Szerencsére elõbb hányom el magam a túl sok piától, mint amennyi idõ alatt elmenne az agyam. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tommygear
Nálam piálás terén nincs megállás, vannak dolgaim is, de semmi egetrengetõt nem csináltam még.
OrioN the S
xD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rockynhooo
jaja. épp töltöm az új gtat <#idiota>

Sickness
de ezek is csak tervek mert még csak 16 vagy <#gonosz1>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Pedig azt hittem alkoholista vagy:DDD

BlackShadow

fiatalság bolondság .. ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

snowkid16
Sosem, csak ilyen különleges ünnepségeken, pl. szülinap, esküvõ. (Egy pohár pezsgõ, abból is a normál adag fele :D)

Rockynhooo
Sosem fogyasztok alkoholt. Minden évben születésnapomon egy pohár bort (de csak mióta elmúltam 18) , meg majd még az eksüvõmön szeretnék de csak is azért mert jeles alkalmakon illik egyet koccintani a jónéppel.

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

jackcsabi
Sosem fogyasztok alkoholt.
<#lama>
<#kocsog>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

[HUN]FaTaL

Nem is értem mi értelme van annak...

http://goo.gl/gd6Zi5

Scottt
Erõsen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.Általában se fogyasztok annyit, hogy ne tudjam merre hány méter viszont csatak részegen is teljesen normális vagyok..
Még nem volt olyan nagy hülyeség amit 1-2 bocsánat kéréssel ne tudtam volna megoldani..^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Helyesbítek, szinte abszolút nem fogyasztok semmiféle alkoholt. Nagyon ritkán alkalomadtán esetleg pár korty...

Molnibalage
Egyszer-kétszer, még nagyon régen.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
csak egyszer rúgtam be annyira, hogy K.O. lett és aközben hülyeséget csináltam, de soha többet

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bardocz
Mi csak meditáltunk az útközepén.Vagyis erre emlékszek.
milk4
Sosem fogyasztok alkoholt.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.