A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nameg a dehidratáció, az se vmi kellemes, mennél inni, de annyira kivagy, hogy meg sem bírsz mozdulni az ágyban, másnap meg konkrrétan porzik a szád
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Abszolút nem fogyasztok alkoholt. 29 13.43%
Csak alkalom adtán ... 49 22.69%
Csak lazítós italokat ... 53 24.54%
Kimondottan ínyenc vagyok ... 8 3.7%
Egyszerûbb alkat vagyok .. 15 6.94%
Csak a rövidek. ... 20 9.26%
Bírom a piát ... 4 1.85%
Nekem tökmindegy ... 38 17.59%
216 szavazat, 13% antialkoholista volt pont 1 hete
most 245 szavazat, és 20,5% - ennyire mások szavaznak egy-egy alkalommal? (a többi arány is érdekes)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
most csak öt sört ittam, de húú.. régen ehhez még jött egy üveg pezsgõ, nah az vert kenderbe.. meg a rum és csokilikör, sör meg vodka.
nem bírom már mint régen :| meg nem is kívánom
sok hülyeséget megcsináltunk haverokkal és semmire nem cserélném el azokat az estéket :)
mikor úgy érzed hogy elnyel az ágy :D
39932.szóval 3-4 sörtõl erõsen ittas vagy?! ha nem akkor nem vagy ittas. ha igen akkor meg hogyhogy nem csinálsz hülyeséget?
u dont have to listen anybody else but me
Ez nálam kb 3-4 sört jelent, ettõl senki nem csinál hülyeséget.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
errõl csak kevesen tudnak, de itt névtelenül nektek elmondom.
szóval megfogadtam hogy 20éves koromig muszáj lesz Fóton (ahol lakom) precízen rakni egy igazi szép barna magyaros SZART! a fõút közepére.
és a para hogy nov.23án van a szülinapom, szóval szorít az idõ : )
de nemhiszem hogy gondlesz. a rutinból hazafele a fõúton pucérsprintek után szerintem ez nem okoz majd gondot :]
u dont have to listen anybody else but me
Régebben volt 1 pár emlékezetesebb, még középiskolában. A legjobb az elsõ volt. Az osztályom diszkót csinált, én és néhány cimborám voltunk az öltözõõrök, de hát én inkább elmentem inni a vagány cimborákkal. Volt némi vodka, volt némi vörösbor, és még hozzá egy kis pálinka is. Arra emlékszem, h egyik pillanatban az öltözõben még viszonylag normális vagyok, aztán az egyik cimbora beszólásán röhögõgörcsöt kaptam, és úgy maradtam pár percig. Aztán a következõ az volt, h a táblához hozzávágtam 1 szappant, ami nem tudom minek volt ott, de jó ripityára tört. És utána már nem volt megállás. Minden csajnak udvaroltam aki bejött a kabátjáért. Levetkõztem félmeztelenre és feszítettem. (Ja utána volt 1 csaj akivel, ha találkoztam, mindig úgy nézett, a szeme majd kiesett :D) Emlékszem, h egy sráccal szóban összevitatkoztam, aztán elkergettem. Az osztályfõnökömnek már 2 gyereke van attól a tanárnõtõl, akivel akkor összefogtam a kezüket, h legyen már köztük vmi.
És a legjobb az volt, amikor hétfõn reggel bementem a suliba, akkor az osztályom aki a tanterem elõtt várakozott, kitörõ tapssal fogadott, mert én, az osztály egyik legjobb tanulója jó mûsort csináltam :)
mov ah,4ch int 21h end
haverom: mentünk részegen az utcán , õ tolta a bicoját , bekanyarodnak rendõrök az utcába meglátja õket , bicot eldobja majd beugrik két virágágyás közé , összehuzza magát :D rendõrök oda szaladnak világítanak "megvagy" , haver feláll: "ipi apacs most ti jöttök" <#idiota>#idiota>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kb 11 haverommal mentunk tolunk bulizni ejjel 1kor es utkozbe befarol elenk 1 rendor :D termeszetesen pont akkor amikor 1 vascsövet nyomot a haverom a kezembe :D 1bol eldobtam kerdeztek mivolt az mondtam semmi.. aztan kerdezik éjjel 1kor h hova megyünk :D erre haverom full részegen persze "Hát éppen azon gondolkozunk h könyvtárba v szinházba mennyünke" :D:D:D:D annyira sikitás volt :D
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyszer balatonon nagyon bebaszott, és egy nyaralóban voltunk kurvasokan. A fiú budi, és a mi szobánk is a földszinten volt (kettõt amúgy csak egy fal választja el egymástól), amúgy még volt 2 emelet. Hát hazaérkezünk olyan éjfél körül, srác meg sem áll a budiig, vagy 5 percen keresztül csend van, közbe mi má kezdtünk "álmosak" lenni, azután egy kurva nagy ordítás/hörgés és aztán csobogott a cucc is rendesen :DDD. A csajok azt mondták, hogy felhallották a másodikig, és teljesen be voltak fosva, mer nem tudták, hogy mi az :D
Ez volt kilencedikben -.-
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
volt olyan ezt ugy meseltek nekunk :D h full bekurva bementunk 1 diszkoba uvoltottunk az 1 lepcsofoknal hassal lecsusztunk a lepcson a tancterre es elkezdtunk breakelni a foldon v is mi azt hittuk :D igy korbe korbe forogtunk a foldon :D es kb 15 perc hemperges utan fogtuk fol h 1 ott dolgozo ember mondogatja h mar reg zarva van a disco es nincs is semmi zene meg 1 lámpa se égett már bent es h huzzunk ki :D:D
meg altba ha van benne pia minden fassagot megcsinalok multkor pl vmi 40 év koruli mature japcsi nõk jottek be 1ik szorakozo helyre aztan mondtak nekem haverok h nem merek alányulni vmeiknek :D en meg oda mentem azt full alácsaptam a csajnak azok meg ott vinnyogtak japánul :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nálam piálás terén nincs megállás, vannak dolgaim is, de semmi egetrengetõt nem csináltam még.
()() (^^)
kétszer basztam be rendesen, bánom is. Azóta nem nagyon iszok.
egyik alkalommal szaladgáltam és angolul kiáltoztam, állítólag.
Maximum random beszólok embereknek, de semmi extra. Szerencsére elõbb hányom el magam a túl sok piától, mint amennyi idõ alatt elmenne az agyam. :D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
fiatalság bolondság .. ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Nem is értem mi értelme van annak...
http://goo.gl/gd6Zi5
Még nem volt olyan nagy hülyeség amit 1-2 bocsánat kéréssel ne tudtam volna megoldani..^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Helyesbítek, szinte abszolút nem fogyasztok semmiféle alkoholt. Nagyon ritkán alkalomadtán esetleg pár korty...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.