A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
megkúrnék minden nõt gec
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi tartana vissza egy piromániást, hogy mondjuk napalmmal felgyújtsa az egész várost? Onnantól kezdve meg nincs miben részt venni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
ha stresszes vagyok közösülök egy kurvával és elásom
vagy plüssálatkákat simogatok
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az úszás dettó így volt, mindig jártunk úszni alsó meg felsõ tagozatban, de hiába akartak a nagyvízbe berakni mindig féltem tõle és kimásztam. Volt egy másik béna gyerek is azzal voltunk mindig ketten a kis medencébe. Aztán mikor kijártam a 8-at utána nyáron elmentünk haverokkal egy tóhoz, ott aztán mindenki átúszott a másik partra csak én maradtam egyedül, de persze a vízbe én is bementem. Próbálkoztam a szélén egyre beljebb menni és kiúszni, aztán a part mellett és pár perc múlva már annyira jól ment, hogy én is átúsztam a tavat és odamentem a haverokhoz.
★★★★★
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ha lennének itt rendes bicikliutak, akkor talán dolgozni is járnék vele. Az útra az autók közé nem merek menni, ahhoz nem vagyok elég magabiztos.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A heavy cost. I pay it gladly.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
már nem emlékszem sajnos mióta...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha azzal nincs gond, akkor a többivel se szokott lenni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kb 3 évesen tanultam meg.
úgy, hogy nem tanult meg, ennyi
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az lenne inkább a kérdés, hogy milyen biciklivel és milyen gyakran és mennyire kényszerbõl
van aki nem engedheti meg magának az autót és azérrt biciklizik, van aki meg kedvbõl az aktív pihenését tölti bikeon
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)