127612
-
hugopareiros #120641 Igen, teljes mértékben.
edit: illetve van egy olyan munkahelyem is ahová be vagyok jelentve, fizetést nem kapok, de a járulékokat fizetik utánam (dolgoznom se kell természetesen)
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.09.28. 10:25:12 -
Fbn Lx #120640 de két turnusban -
Fbn Lx #120639 3,5-4 év között valahol -
4év.Két hete szakítottam vele. -
kamionosjoe #120637 Nekem két barátnőm is van már hosszú ideje. Az egyik amerikai a másik meg görög. Úgy hívják őket Kézi és Marokbatosz. -
4,5 év.
Mostani meg 10 év. -
KaBuTo666 #120635 1 hét. :D -
9. évnél járunk most :) -
2,5-3év -
Freeda Krueger #120632 néhány nap... :(
-
Blum #120631 1-3 hónap
Bőven elég is volt. -
na mostmár van netem szóval rakok be kérdéseket lehetőleg 1-2 naponta -
2 év és pörög -
Olyan 3,5 hónap, de lefele kerekítettem. A leghosszabb kapcsolatom sem tartott 4 hónapnál tovább eddig. Lol... -
Nirz #120627 Nem voltam semmilyen párkapcsolatban és nem is tervezem. -
1.5 év+ volt, aztán még megpróbáltuk pár hétre, de inkább nem erőltettük. jelenleg egy munkehlyen dolgozunk, időnként összefutunk és "szia-szia". -
Blum #120625 Most, hogy így olvasom ezt a HSZ-edet, eszembe jutott, hogy mintha nekem is adtatok volna jogosultságot. Oops, I did it again :D -
hugopareiros #120624 11 hónap
18 hónap
5 hónap
a jelenlegivel pedig holnap lesz 2.5 éve :) -
Az előző kicsit több mint 2,5 év volt.
Most majdnem 4 évnél tartunk. ^_^ -
hg aktív, szokta sűrűn berakosgatni a kérdéseket, sőt, az utóbbi hónapban szinte csak ő frissített, iszonyatos pangás van errefelé is újabban, admin-ok egy része is eltűnt a balfenéken (pl Duke-ot hónapok óta nem láttam), de... a gond elsősorban azzal van, hogy alig van miből szemezgetni.
szóval ha sok-sok új kérdést akartok, küldjetek be párat és ígérem, hajigálni fogok be közülük.
...és könyörgöm, felhasználónevet mellékelve - már egy csomó kurvajó kérdés esett ki nálam mert kidolgozatlan volt, nekem fingom sem a témáról, és nem volt ott felhasználónév hogy rádobhassak egy privit a beküldőre. -
Molni-Kamionos,szerintem ideje lenne tényleg vmit csinálni vele.A házigazda itt van egyáltalán?Őt kéne megkérni,hogy frissítsen vagy ilyesmi. -
kamionosjoe #120620 Ha van rá igény én vállalom, hogy rakok be új kérdéseket, minden nap szokott lenni pár szabad percem. Csak valaki mutassa meg hogyan kell. -
Ötletek gyűjtőhelye. Még pár régi kérdésem nem került be, ami jóvá van hagyva. Ha van rá igény, akkor megint megbombázhatom a listát. -
Miért nincs új kérdés?
Lehet vhova kérdéseket beküldeni? -
Hogy ne számítana... -
Komolyan mondom, hogy egyeseknek baj van a fejében. Kurvára nem számít, hogy milyen az etnikai összetétel, ameddig a vagyok nagyobb része nem azoknál a csóróknál van...
Azon felül a nagy lószart fogják örökölni, ha ők nem értenek semmihez a jövőben... -
Blum #120615 Ha gazdag akar lenni akkor arabul, ha meg életben akar maradni akkor inkább oroszul.
Angolul felesleges, addigra azok odaadják a vagyonukat a bevándorlóknak és csórók lesznek. Mint ahogy mi is a cigányok miatt. Bár mi már most is azok vagyunk. -
EnxTheOne #120614 "London pedig angol-francia dualista fennhatóság alatt volt párszáz éven át,"
Pár évtized múlva meg bushman-muzulmán fennhatóság alatt lesznek amíg ki nem pusztulnak (2 alatt van a születési szám)
Allah meg valami rinocérosz isten áldjon meg titeket.
ui.
Ha lesz gyerekem és nyugatra szeretne menni akkor arabul vagy valamilyen afrikai nyelvet tanuljon majd? -
Jockey Ewing for president! -
Nekem meg ez:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A 45% (ami volt több is az utolsó hetekben) komoly eredményeket ért el, a Downing Street igen komoly dolgokat vállalt fel azért, hogy meggyőzze az embereket: maradjanak az Egyesült Királyságban. Azzal kezdve, hogy elismerte a népszavazás iránti jogukat (amire pl. Spanyolország azonnal reagált, hogy hátizé...), nem nyomta el az egész mozgalmat, amivel a skót parlament(! - alapból létezik ilyen, és például saját fontot nyomtatnak országon belül) győztes pártját megválasztották.
Nagyon pozitív példa szerintem az egész elmúlt pár év ilyen szempontból, és inkább példát érdemes venni róla a többi országnak, hogy milyen módon érdemes a közös életet felépíteni anélkül, hogy a szélsőségeknek durva dolgokhoz kelljen nyúlni (pl. baszkok). De erre se lehet kényszeríteni egyetlen országot se. Talán nagyobb méretben is működhet. -
ManoNegra #120610 Ebben az esetben viszont nem arról van szó, hogy háborús helyzet vagy gazdasági válság hatására van egy elhanyagolható számú függetlenség párti szavazó. 45% mindenképpen figyelemre méltó. És ugyanez a helyzet Baszkföldön, Katalóniában és Székelyföldön is. Hiába ágálnak ellene, az nem járja, hogy ezeknek van lehetősége, de amazoknak nincs. Ha nem találnak ki ezekre az esetekre valami megnyugtató megoldást, akkor a probléma megmarad, és akkor fog robbanni, ha a nemzetközi helyzet megágyaz neki...
Ezzel egyébként egyetértek:a status quo ellen a legjobban mindig azok mozdulnak a leginkább, akik számára az átlagnál rosszabb a helyzet (pl. a túlságosan szétnyíló ollónak az alsó szárán vannak, akár saját maguknak köszönhetően, akár azért, mert rosszkor voltak rossz helyen), és azok, akiknek nincs rálátásuk a helyzetre (pl. túl fiatalok, tanulatlanok, könnyen befolyásolhatók, stb.)
Ők a forradalmak hasznos hülyéi, de egy demokratikus referendumot nem tudom hogy szigorúan ebbe a sorba lehetne-e illeszteni. -
ManoNegra #120609 Ha már támadásról van szó, rád jellemző az, hogy örömmel támadod a másikat. Én csak beszélgetek.
Már ez is, hogy "NWO-s bohóc" meg "csoda, hogy még itt megtűrt" vagyok, egy személyeskedő támadás, de jó hogy éppen te kéred ki magadnak.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2014.09.22. 14:25:20 -
Először is: nem vagyok se moderátor, se házigazda, tehát nem tudok semmit törölni.
Másodszor: miért kellene törölni bármit? Mit érnék azzal el? Egy beszélgetésnek nem része az, hogy "ezt te nem mondtad".
Harmadszor: nem kompenzációs túlmozgásról van szó, nem erre utaltam. Arra utaltam, hogy nagyon jól felismerhető általános tendencia a történelem során, hogy a status quo ellen a legjobban mindig azok mozdulnak a leginkább, akik számára az átlagnál rosszabb a helyzet (pl. a túlságosan szétnyíló ollónak az alsó szárán vannak, akár saját maguknak köszönhetően, akár azért, mert rosszkor voltak rossz helyen), és azok, akiknek nincs rálátásuk a helyzetre (pl. túl fiatalok, tanulatlanok, könnyen befolyásolhatók, stb.). Ezek pedig általában a válságok, háborúk, és problémás időszakok alatt fordulnak elő leginkább, hiszen akkor sokkal inkább előfordul, hogy "járni jár, de nem jut". Főleg, ha előtte (pl. gyermekkor és fiatalkor alatt) huzamosabb ideig érezhetően jobban ment.
Ahol és amikor jól mennek a dolgok, ott a szélsőség is jelentősen visszaszorul, mert a többség részére nem vonzó az ilyen fajta szélsőségesség - amire pedig szükség van, mint valamilyen szintű felügyeleti jelenlét.
Lásd a linkelt bajor párt választási eredményeit - 0,5 százalékról 2,1 százalékra ugrott a támogatottságuk mióta Európának elég vacakul megy - megnégyszerezték a támogatottságukat, de ugyanez látható bármilyen szélsőséges, szeparatista mozgalomnál (euroszkeptikusok, nemzeti függetlenségi mozgalmak, vicc/kalóz/stb. pártok, stb.)
Esettanulmány: Jón Gnarr humorista az izlandi Legjobb Párt jelöltjeként 2010-ben Reykjavík polgármestere lett, reakcióként a 2008-ban kezdődő gazdasági válsághelyzetre. 35 százalékot kapott, a második helyezett a Függetlenség Párt jelöltje lett 33 százalékkal - a szavazók kétharmada(!) protestszavazatot adott le. 2014-ben már a szociáldemokraták nyertek 31 százalékkal, a Függetlenség párt 25 százalékot kapott. Kezd helyrerázódni a helyzet arrafele. -
Van amelyiknek bejött, de van ahol alig jobb az élet. Tudtam, hogy ezt fogod felhozni. Soroljam a kis országokat, akiknek annyira nem jó? Több cseh és szlováktól is hallottam azt, hogy baromság volt szétválni...
Egyébként meg egy jól működő EU-ban kurvára nem kellene, hogy ez számítson, mert a lábaddal szavazol. Sajnos még nem annyira föderalista az EU, mint a USA pedig nem ártana... -
Ezeket is írhattam volna. -
ManoNegra #120605 Persze, a balti államok függetlenségi törekvése is érthetetlen, hiszen egy olyan szép nagy országból akartak kiválni mint a Szovjetunió. Persze, tudom hogy összehasonlíthatatlan a skót üggyel, de a balti országoknak sincsenek világverő gazdasági erejük, mégis boldogulnak. -
ManoNegra #120604 New York alatt bevallom, a városra gondoltam, nem az államra. Azt mondják, azé az állam, aki teleszüli. Hát hajrá Oranje...
Az támadás, ha megkérdezem hogy miért zavar?
Aztán ha eljut odáig a dolog, hogy kicsit utána számolnak, hogy mennyi pénz is jut nekik a közös kasszából (ahova a fejlettebb részek rengeteget fizetnek), akkor nagyon elhallgatnak. Feltűnő, hogy szinte mindig, mindenhol a szegényebb, problémásabb részek - emberek azok, akik úgy gondolják, hogy nekik jobb lenne külön (a skót szavazásnál is a munkanélküliek, a szegény családok és ezen belül is a fiatalok között volt többségben az "igen" - mert a "most nem jó, úgy csak jobb lehet" érzés elnyomja a tartózkodást a változással szemben).
Lehet ugyan, hogy ezzel nem azt akartad mondani hogy zavar, de olyan, mintha úgy látnád, hogy ez a vesztesek klubjának kompenzációs túlmozgása lenne, akik a jó dolgukban nem tudnak mit csinálni.
Ha esetleg úgy érzed, hogy ezt is a szádba adtam, akkor bocsánatot kérek, töröld nyugodtan. -
Jól látszik Montenegro és Koszovó jelenlegi állapotán - ha nem vezették volna be egyoldalúan az Eurot fizetőeszközként, még a mostaninál is vacakabb lenne arrafele. És most se túl jó.
Dél-Szudán a függetlenedés óta polgárháborúval szenved. -
Texas volt önálló köztársaság is, majd 10 éven át :) (utána egy szavazáson nagy többséggel elfogadták az állammá válást, és az Egyesült Államok annektálta őket)