A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez az egész már megint arról szól hogy lehúzzák a kisembereket
rakd sebességbe az agyad mielõtt írsz valamit
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tulajdonképpen egy banknál, albérletben...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
úgy van hogyha a hitelt nemtudod fizetni, akkor a bank nem rak ki a házból csak nem a hitelt fizeted onnantól fogva hanem a "bérletet"...
az állam ad egy csomó pénzt a banknak ingyen, amit õk aztán hitelként adnak tovább a polgároknak...gratulálok<#eljen>#eljen>
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
50 év múlva, ha leszünk 20milliárdan, kibaszott kapszulákban kell majd aludni.
szerencsére addigra már vén fasz leszek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az önkormányzatoknak lenne elõvásárlási joguk és utána tovább fizetnéd a hitelt az önkormányzatnak. Csakhogy az önkormányzatoknak nincsen erre pénze, tehát törvény van, segítség nincs.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
itten
a magyar ember úgyis elég igénytelen, a munka és a csekkek fizetése mellett csak kis kaja kell neki, meg télen fûtés...
És milyen pofátlanul drága ráadásul?minõség sehol,szarnak ránk,de fizetni azt kell rendesen...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
További gond itthon, hogy sokszor az új házak is olyan minõségban készülnek, hogy legszívesebben agyonverné az ember a vállalkozót aki építette.
1,Lakás nem gond a társadalom 1-2%-énak akik gazdagnak születtek,apuci megveszi nekik
2,A szerencsésebbek dolgozhatnak egy évtizeden át és meglesz a lakás 30-40 éves korukra addig a szülõknél........
3,A többség hitelt vesz fel a kisebb részük tudja törleszteni 40-50 éves korukra meg is lesz,a nagyobb rész nem tudja kifizetni és szinte földönfutóvá válik
4,Albérlet a fizetés jelentõs része arra így stagnálás,vagy ha szülõk segítenek hosszú évek után összejön a lakásra
stb...
Az máskérdés, hogy mutter orvos, de ez nem azt jelenti, hogy én nem dolgozok nyáron..
De te meg megint fölöslegesen ugacc arról amit nemtudsz...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amúgy meg, nemtudom elképzelni, hogy lenne olyan szülõ, aki 18-9 éves kölkét kiteszi, hogy haggyál a picsába, nagykorúvagy, keress melót, házat-.-2
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ki volt az a 7 idióta?: D
Amúgy.Még nem tudom, távol vagyok még ettõl a dologtól.
16 vagyok, még van 2-3 évem gondolkodni ezen..
Irány az albérlet, amibõl ugyan nehéz a havi költségek miatt kitörni, de nincs más választás.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a kettõ között!
2 éve nem lakok már otthon (:
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Spread De Love!
Igazából még nem tudom, még az is lehet hogy hajléktalan leszek, sosem lehet tudni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
köv szemesztert külföldön töltöm, utána, ha hazajövök melókeresés, és, ha van vmi egybõl albi haverokkal 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nézd itt 10-12 millától már van kertes ház, bár 15-20 milla körül már lehet kapni szép nagy házakat😛
Mondjuk, inkább hazaadok pénzt, minthogy albérletre költsem aminek sok értelme nincs... esetleg, ha olyan "álommeló" találna be akkor lehetne saját ház felé kacsingatni😛
Bár a legjobb megoldás pénzes csajszival összeállni😄😄:d
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak eleg nehez eladni :S mar majdnem egy eve aruljuk...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.