A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Még ha szülõkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre elõre hitelekkel.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
igen? és ehhez miért kell támogatást adni a bankoknak? ez csúszós lejtõ ember... azt a pénzt miért nem azok kapják akik mondjuk ilyen helyzetbe kerültek? ezek az emberek nem tehetnek arról hogy elvesztik a munkájukat és nemtudják fizetni a hiteleket...
ez az egész már megint arról szól hogy lehúzzák a kisembereket

rakd sebességbe az agyad mielõtt írsz valamit
BaliBoy
Igazad van. Sokkal jobb ha kapásból utcára kerülsz.................<#pardon1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

én majd ki szeretnék menni az USA-ba. itt nem tudom elképzelni a jövõmet

tigeroo
ha beüt a crach akkor mindegy...
Valamibõl nekik is meg kell élni... és õk ebbõl élnek. Ha nem tetszik ne vegyél fel.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

poppe
Már nem otthon élek, hanem...(kommentben kifejtem)
tulajdonképpen egy banknál, albérletben...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigeroo
na igen ez megint 1 szánalmas intézkedés.
úgy van hogyha a hitelt nemtudod fizetni, akkor a bank nem rak ki a házból csak nem a hitelt fizeted onnantól fogva hanem a "bérletet"...
az állam ad egy csomó pénzt a banknak ingyen, amit õk aztán hitelként adnak tovább a polgároknak...gratulálok<#eljen>
CopyKing92
talán.. sohase fogok ki repülni ezekben az idõkben.. adósodni meg minek?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Molnibalage
A népességnövekedés már régen nem követi azt a trendet ami 20 milliárdos lakosságot vetít elõre...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ez van 😞
bazmeg D::.

50 év múlva, ha leszünk 20milliárdan, kibaszott kapszulákban kell majd aludni.
szerencsére addigra már vén fasz leszek.
Molnibalage
És ki határozza meg az albérleti díjat? Ma albi kb. = törlesztõrészlet. Adtak a szarnak jóformán egy pofont...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LordVenom
Milyen kedvesek.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

[HUN]FaTaL
Ilyenrõl szó nincs.

Az önkormányzatoknak lenne elõvásárlási joguk és utána tovább fizetnéd a hitelt az önkormányzatnak. Csakhogy az önkormányzatoknak nincsen erre pénze, tehát törvény van, segítség nincs.

http://goo.gl/gd6Zi5

BaliBoy
Ez mostantól változni fog. Most szavazták meg, hogy ha nem tudod fizetni a hitelt akkor a elveszik a ház tulajdonjogát de nem tesznek ki az utcára hanem maradhatsz albérlõként.

clio1616v
11 éve nem lakok a szülõkkel, de azért látogatom õket 2 havonta, nekik ezt muszáj eltûrni... igen mondhatjuk, hogy elég tûrõképesek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
ezlesz a jövõ! kapszulahotel 😄
itten

a magyar ember úgyis elég igénytelen, a munka és a csekkek fizetése mellett csak kis kaja kell neki, meg télen fûtés...
[HUN]FaTaL
Érdekes, hogy nálunk nem terjedt el a bérlakás rendszer, ami nyugaton mûködik (nem albérlet!), pedig nem lenne hülyeség.

szülõk akkor elég tûrõképesek.....

Vicc,de nem tehetsz semmit,szinte már zsarolás,nem fizetsz annyit?Akkor nincs hol aludnod....
És milyen pofátlanul drága ráadásul?minõség sehol,szarnak ránk,de fizetni azt kell rendesen...

bár aggodalomra semmi ok,sokan meg vannak gyõzõdve itt arról hogy jó úton haladunk😄DD....

Végülis nem a lakás drága, csak a fizetés kevés <#zavart2>

clio1616v
pont inkább hogy családi fészekben akarok lenni a párommal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Nem az a baj, hogy drága a lakás, az a baj, hogy az albérlet pofátlanul drága és legtöbbször a nagy bödüs semmire! 100 éves lakás 30 éve nem látott nagyobb felúítást egy gyors festésen kívvûl és ezért kér el 40-70 ropit + rezsit. Mi ez, ha nem vicc a javából?

További gond itthon, hogy sokszor az új házak is olyan minõségban készülnek, hogy legszívesebben agyonverné az ember a vállalkozót aki építette.

Ebben a kapitalista szemét rendszerben egy saját lakás a többségnek csak egy távoli álom én sem vagyok ez alól kivétel.Nézzük csak:
1,Lakás nem gond a társadalom 1-2%-énak akik gazdagnak születtek,apuci megveszi nekik
2,A szerencsésebbek dolgozhatnak egy évtizeden át és meglesz a lakás 30-40 éves korukra addig a szülõknél........
3,A többség hitelt vesz fel a kisebb részük tudja törleszteni 40-50 éves korukra meg is lesz,a nagyobb rész nem tudja kifizetni és szinte földönfutóvá válik
4,Albérlet a fizetés jelentõs része arra így stagnálás,vagy ha szülõk segítenek hosszú évek után összejön a lakásra
stb...

solo
Balfaszvagy, apám csóró geci ^^
Az máskérdés, hogy mutter orvos, de ez nem azt jelenti, hogy én nem dolgozok nyáron..
De te meg megint fölöslegesen ugacc arról amit nemtudsz...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

mivel apád gazdag, úgysem érted meg.
solo
Szerintem 7 most már 8 ból minimum 4-5 ilyen vicces gyerek, a többi, hát, õket lehet sajnálni, de innen mit tudonk tenni?:S

Amúgy meg, nemtudom elképzelni, hogy lenne olyan szülõ, aki 18-9 éves kölkét kiteszi, hogy haggyál a picsába, nagykorúvagy, keress melót, házat-.-2

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

tigeroo
mondjuk akik nem szarják a pénzt otthon, és/vagy emellett a szülõk sem nagyon nézik jó szemmel hogy otthon vakarják a töküket...
solo
"Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek. 7"
Ki volt az a 7 idióta?: D

Amúgy.Még nem tudom, távol vagyok még ettõl a dologtól.
16 vagyok, még van 2-3 évem gondolkodni ezen..

Bulykin
saját lakásra soha a büdös életben nem lesz péntem, szal...
Irány az albérlet, amibõl ugyan nehéz a havi költségek miatt kitörni, de nincs más választás.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek / Fasz tudja mibõl, de egyetem után saját lakásba költözöm
a kettõ között!
Már nem otthon élek,hanem saját tehermentes családi házba.

Molnibalage
A gond az, hogy ha gáz van az albiból kiköltözöl, de ha bukod a házat akkor buksz mindent. Hát nagyon nem mindegy...

Lullaby
Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm.

2 éve nem lakok már otthon (:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Dzsini
a bank visszaveszi a lakást, levonja az általuk meghatározott értékét a kölcsönbõl, amit neked adott, a maradékkal pedig a bíróságra megy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Meg önrész is kell, ami adott esetben nem is kevés.

tigeroo
hát ja..meg úgy tudom a hitelhez is azért felkell mutatni egy bizonyos %-át a lakás árának (ami több millió is lehet, azért nemsok embernek van ennyi megtakarítása dugiban a kanapé alatt)
LordVenom
Szerezz nekem fizethetõ hitelt,és már megyek is,itthagyom az albérletet! 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

N1ggA
Durva erre még nem is gondoltam hogy mi lesz. Elõbb elvégzem az egyetemet (mármint elõbb vegyenek fel), utána meglátjuk. Amíg egyedül vagyok, vagy max. 1 nõvel ketten, addig tuti nem veszek nagyobb lakást, max. egy kisebbet, viszonylag rövid futamidejû törlesztéssel.

Spread De Love!

[HUN]FaTaL
Még ha szülõkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre elõre hitelekkel.

Igazából még nem tudom, még az is lehet hogy hajléktalan leszek, sosem lehet tudni.

Akkor lelépsz külföldre és kész. A bank meg visszaveszi a lakást, ennyi. Baliboynak igaza van.

BlackShadow
én spec nem akarok éveken keresztül hitelt fizetni úgy, h lehet 2 év múlva otthagynám azt a lakást, mert esetleg lelépek külföldre

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BaliBoy
Nem értelek titeket ezzel a nagy albi õrülettel. Nem jobb ha már azt a pénzt amit kifizettek albira, inkább a hitelre törlesztésére fizetitek?? Ráadásul saját lakásba is lehet albérlõt fogadni aki nektek fog fizetni...

BlackShadow
Irány az albérlet, amibõl ugyan nehéz a havi költségek miatt kitörni, de nincs más választás és/vagy egyéb ok.

köv szemesztert külföldön töltöm, utána, ha hazajövök melókeresés, és, ha van vmi egybõl albi haverokkal 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tarti19
Én Monoron lakom😛
Nézd itt 10-12 millától már van kertes ház, bár 15-20 milla körül már lehet kapni szép nagy házakat😛
Mondjuk, inkább hazaadok pénzt, minthogy albérletre költsem aminek sok értelme nincs... esetleg, ha olyan "álommeló" találna be akkor lehetne saját ház felé kacsingatni😛
Bár a legjobb megoldás pénzes csajszival összeállni😄😄:d

MR ME
nem szeretek itthon lenni, de ez van, hitelt nem veszek fel az biztos, ha esetleg olyan melót találnék amibõl megadatik az a lehetõség h elköltözzek albiba akkor már csomagolok is, de eddig erre nem sok esélyt látok, szal döglöm itthon, jól megvagyok így is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
Mi ugy oldjuk meg ,hogy eladjuk a mostanit es abbol faterek siman vesznek egy kertest Pest kornyeken (monor,rackeve,stb..),en meg maradok itt Pesten valami 1,5-2 szobas kecoba. Mas megoldas nincs... Es a seggem a foldhoz verem ,hogy megadatik ez a lehetoseg...

Csak eleg nehez eladni :S mar majdnem egy eve aruljuk...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Picar77

()() (^^)