A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó ez elméletben.De gyakorlatot nézzük már.

Molnibalage
Te összekevered az adatok hamisítását a statisztikával. A statiszika az adatra épül. Ha jó az adat, akkor a statisztika is jó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BaliBoy
A második bekezdésbe belekötnék. Nemcsak azokat kommunistázzák le. Mindenkit lekommunistáznak aki nem vallja a nézeteiket.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

89
Rá kéne ébrednetek így felnõtt fejjel, hogy kommunizmus NEM LÉTEZIK! megvalósíthatatlan, ugyanúgy mint a teljes demokrácia, soha nem lesz egyenlõség az emberek között itt a Földön

Azért kommunistáznak a "nagymagyarok" mert azok képviselték/képviselik a kommunizmus eszméjét, akik még mindig bársonyszékekben ücsörögnek és keveslik a képviselõi fizetéseket, miközben egyre több a nyomorgó ember

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

viszont ami érdekes ugyanakkor hogy nagy magyarok és büdös komcsizók is egyben,illetve ivászatban verhetetlenek.

BaliBoy
Mégis azért skandálnak sokszor a Kossuth téren. Közben mindenkit lekommunistáznak csak azt nem veszik észre, hogy õk képviselik legjobban a szocializmus eszméit. ('mindent' ingyen, 'mindent' támogatni... stb.)

az egyik most miami-ban él a családjával valami tengerparti lakásban. magyarországon pincér volt. azt nem tudom az usa-ban mit dolgozik

beszéltem magyarokkal akik kiköltöztek, és õk azt mondják hogy jobb.
de te biztos jobban tudod..

bardocz
Hidd el,így fogom,lehet itt bármi:D Kommunizmusról valamiért még csak nagyapám mondott jókat.És valamiért az összes többinek nem tetszik.
Amúgy majd meglátjuk mi lesz késõbb akkor is így fogod gondolni:DDD

Kína már csak nevében kommunista.

bardocz
Akkor az épüljön az igazságra,de én inkább élek olyan hazug kapitalizmusban ami itt van,mint mondjuk az igazságos Észak-koreában,vagy kínában:D
köszönöm<#eplus2>

Kicsikiraly
A spenót olyan mint a sült máj. Nem szeretem.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mert a statisztika szent és sérthetetlen és hamisíthatatlan?<#vigyor><#wilting>

immovable
A statisztika olyan, mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget elrejti. :D
Ezt azért nem jelenteném ki.

Molnibalage
Csak ez hülyeség, a tudatlan ember mondja azt, hogy a statisztika hazugság.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Pont mint a kommunizmus:D
hú kicsit meglepõ ez a tájékozatlanság<#vigyor>.
én inkább Churchill más mondását emelném ki ami jellemzi az általa védett kapitalizmust:"Van a kis hazugság, a közepes hazugság, a nagy hazugság meg a statisztika."
vagy "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam".
Ez jellemzi az egész kapitalizmust,hazugságra épül....

Molnibalage
Nem, az Chamberlain volt.

Nem õ az aki azt mondta h "Megmentettem Európát egy újabb világháborútól" miután területek adott Hitlernek ? (Szudéta vidéket talán)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tigeroo
jah a potsdami konferenciára gondoltam, de benéztem, sorry :Dd
Miféle alternatív történelmet tanulsz?:DDD
1,antant elsõ világháborúba volt elnevezés
2,a szovjetek szabadították fel magyarországot nem a szövetségesek
3,ha a churchill ostoba balkános tervére gondolsz azt hamar feladták

Dzsini
hát, ilyet konkrétan nem hiszem, hogy mondtak - legalábbis a legutóbbi filozófia/államelmélet kurzusokról nem emlékszem rá :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tigeroo
történetesen az õ parancsára engedték át a felszabadító antant csapatok mo-t a szovjeteknek<#idiota>...
Amúgy meg ki ez a Churchill nekünk magyaroknak?nem sok....

Molnibalage
Jó neked. Hogyan csináltad?

Görögök meg azt mondták, h az abszolutizmus a legjobb, nabumm :)

Amcsik úgy átlagban hülyék (bár lehet csak sztereotípia) és ott a hitelek úgy tolják, h ha tõlünk veszed fel, adunk pénzt ingyen a bútoraidra...

Dzsini
úgy hívják, kapitalizmus. nem jó, de egyelõre nem találtak fel jobbat, ami 100 embernél nagyobb csoportra (nem kibuc) hosszú távon jól mûködne.
ugyanez van a demokráciával is
Churchill mondta: "A demokrácia a legrosszabb kormányzási forma - nem számítva az összes többit, amellyel az emberiség idõrõl idõre megpróbálkozik."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Sokkal jobban, ezért kezdõdött a válság. Ott az emberek mindent hitelkártyával intéznek, még a szimpla bevásárlást is. Nem értem, hogy ez miért jó de mindegy. Ész nélkül osztogatták a hiteleket, ezért van az, hogy nem egy embernek annyi addósága van ott, hogy a jelenlegi törlesztõ részlettel 170 év alatt fizetné vissza. Nem tudom, hogy mûködik náluk, a jelek szerint baromi szarul, ha ezek miatt bedõlt néhány bank.

http://goo.gl/gd6Zi5

Az emberek többsége kurvára el van tévedve azt hiszik hogy USA az igéret földje,meg kolbászból van a kerítés.Ott még nagyobb a nyomor az átlag emberre nézve,munkanélküliség óriási és tényleg ott mindenki hitelbõl él szinte,az állam is természetesen el van adósodva nem is tudom miért hiszik hogy ott nincs államadósság?
Könnyen felmerülhet a kérdés hogy miért van mindenki eladósodva?
Egész egyszerû a válasz az egész rendszer az emberek kizsákmányolására épül és az adósságra....

tigeroo
érzed-e az iróniát?
Hát részvétem neked, de én frissen érzem magam jól nem úgy, hogy az áradó csöves szar és pisa szag miatt bámulnak az emberek és össze súgnak a hátam mögött íííí:) További szép napot.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

banok
18 éves korom óta egyedül élek saját lakásban

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ebben a retek országban álmodozni lehet csak arról, hogy egyáltalán egy lakásba beszálljon az ember.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nehogy azt hidd, hogy az usában nem hitelbõl él az emberek 95%-a
az egy dolog, hogy ebbõl több mindent megvesznek, de ugyanannyira adós az átlag polgár mint itt
igazuk van még mindig a szerencsésebbek közé tartozol:D

öhh és azt hogy képzeled????

ez kell a többségnek....

Jól látod,a bankok és a tõkések érdekei az elsõ,Magyarország!

Dzsini
a 0-val szerintem sokkal jobban állsz, mint rengetegen 30 éves korukra... ügyesebbje kellemes mínuszban van :)

Hegi90
<#gonosz1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

poppe
akkor jó neked, v ügyes vagy... én 30 év alatt 0 forintot tudtam összespórolni :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

BaliBoy
Üdv a kapitalista szép világban....

Hegi90
igen. miért?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

poppe
jah, addig meg összeszedsz 10-15 milliót, és nem is kell majd hitelt felvenned? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

A válság miatt kaptak pénzt a bankok ha jól tudom, bár az is más történet h magyar/külföldi bankokról van szó...

[HUN]FaTaL
Nem így mûködik. Az önkormányzat kifizeti a hitelt a banknak és te meg az önkormányzatnak fizeted tovább, gondolom hosszabb futamidõvel. Csak az önkormányzatoknak nincs erre pénze.

http://goo.gl/gd6Zi5