A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Fateromék a szomszédaim.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek.
Persze bármikor jöhet valami,most is az újságot lesem.😊
anno 1987
u dont have to listen anybody else but me
persze az sem kizárt hogy kiraknak, akkor meg egyértelmûen hajléktalan leszek<#smile>#smile>
mellesleg kurvára nincs kedvem egy saját házhoz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
4-5 múlva felköltözök majd pestre, addig ráérek még ezzel foglalkozni.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mivel hitelellenes vagyok, a család pedig nem éppen vagyonos, marad az önerõ, a családi támogatás pedig nem anyagiakban, hanem segítségben lesz. És jó is ez így.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
@ Hellomarci
Valszeg albi lesz, közben pedig saját lakás keresés szülõi támogatással+önerõ+hitelbõl.
Szóval nem igazán van megfelelõ válasz. Ráadásul ez nem menekülés a szülõi házból mivel másik városba költözök.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A szüleimmel nem volt gondom, nem menekültem otthonról.
Ale Alonso! poppe fan club™
9 hónapja kezdtem dolgozni, ennyi idõ alatt nem lehet elég pénzt összeszedni. Az albérlet egyedül iszonyatosan drága sajnos.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Na,ilyen szemszögbõl sem hallottam még véleményezni a tetkókat. <#zavart2>#zavart2>
valahogy nem illik oda 😞
mert nem hordod a szemüvegedet =(
semmit, ami örök érvényû, és visszavonhatatlanul elbassza a testemet.
tetoválások amúgy sem tetszenek, inkább tarka koszfoltoknak látom õket, persze ez lehet, hogy az én "mûvészi érzékemet" minõsíti, de akkor is. még soha nem láttam olyan tetoválást, amire azt mondtam, hogy ne ez egy emberi testen szép.
amúgy tetováltasson, aki ezt szereti, nem nézek le senkit emiatt.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(Most ahogy feljött ez a tetkó téma már még jobban megjött hozzá a kedvem hogy csináltassak, de várok még azért :S...)
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Hát, nem bejövõsek a tetoválások, fosok is a tûtõl gyerekkorom óta, de manapság olyan jó is kocka tetkókat látok!
0 (ejtsd nulla) szavazat, a "Van, de már nagyon megbántam, mert..." ... ez nem hóbort,mondjuk nem is 14évesen kell az embernek magára tetováltatni valamit/bármit..
Én büszke vagyok a tetoválásomra,mert nem egy mappából választottam ki,és ez lesz mindenidõk kedvenc karácsonyi ajándéka... (én szeretem,másokra meg teszek...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören