A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kuci06
Még ha szülõkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre elõre hitelekkel.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pepsi Twist
Már nem otthon élek, hanem...(kommentben kifejtem)

Fateromék a szomszédaim.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Csuhai G
Ma házat venni, persze. Egyrészt a hitel, ami felemészti az egész életed, másrészt önerõbõl és/vagy családi segítséggel pedig szintén lehetetlen összedobni egy házra. Marad az albérlet, és várni egy jó munkalehetõséget, akár külföldön, akár belföldön. :/

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

jhetedikj
Egyenlõre munka nélkül vagyok,nincs is kilátásba semmi ezért erre nyomtam:

Ha minden így halad, még megeshet, hogy hajléktalan leszek.

Persze bármikor jöhet valami,most is az újságot lesem.😊

anno 1987

VRSDM
a szülõi fészekben mindig van hely számomra, ettõl független majd alakul valahogy. albérletbe semmi pénzért nem megyek. majd a párommal közösen összedobva próbálunk valamit. de ma ... :C lehetetlen kb.

u dont have to listen anybody else but me

NEOreg3
ahogy elnézem életem végéig a szüleimnél fogok lakni

persze az sem kizárt hogy kiraknak, akkor meg egyértelmûen hajléktalan leszek<#smile>

mellesleg kurvára nincs kedvem egy saját házhoz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

milk4
Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Rockynhooo
aug vége szeptember eleje irány Pestre albérlet... egyelõre nicns jobb de úgyis nagy világjáró akarok lenni így nem akarok sátrat verni egyelõre 😊 esetleg ha vkinek kell albérlõ társ szóljon <#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LordVenom
Én több,mint 10 éve lakok albérletben várva az önerõ összeszedésére...de jövõre megpróbálunk hitelt felvenni a menyasszonyommal,mert az önerõre még pár évtizedet várhatnék...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

jackcsabi
Még nem tudom, távol vagyok még ettõl a dologtól.

4-5 múlva felköltözök majd pestre, addig ráérek még ezzel foglalkozni.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Molnibalage
Nem lelkesedem a hitelért, de önerõbõl magyar fizetések mellett még, ha van feleséged / élettársad akkor is nehéz önerõbõl összehozni bármit hitel nélkül. Nem 50 éves koromra szeretnék saját lakást...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Kettõs a válaszom, mert saját ház a cél, de még a szülõkkel lakom.
Mivel hitelellenes vagyok, a család pedig nem éppen vagyonos, marad az önerõ, a családi támogatás pedig nem anyagiakban, hanem segítségben lesz. És jó is ez így.

\"Heroes never die. They just reload.\"

LordVenom
Már nem otthon élek, hanem...albérletben lakom.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

sb1
Még ha szülõkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre elõre hitelekkel.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

tigerbácsi
Már nem otthon élek, hanem ... egyik saját lakásban

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Még van egy évem az egyetembõl, addig itthon maradok. Utána (elméletileg) Pesten MSc, tehát kolesz vagy albérlet. Gyanítom hogy utána is albérletben maradok egy darabig.... hitelek eléggé taszítanak, pénzem / pénzünk nincs, szóval nem tudom hogyan lesz.

LoDMaSt
Családi támogatással, de saját lakásba / házba költözöm. Erre nyomtam, mert valszeg ez lesz, de mostmég jó itthon, van 2.5 szobám, meghát elég drága fenntartani egy lakást.

@ Hellomarci

DJ Skyline
gyorsan beraktam egy már nem otthon élek lehetõséget. ezt valamiért elfelejtettem hozzáadni mikor beraktam a kérdést. akik már nem otthon élnek, azoktól elnézést.

immovable
Ide tényleg nagyon kéne egy egyéb, meg egy, csak a szavazás állására vagyok kíváncsi gomb.
BaliBoy
Épp aktuális a dolog. Hó végén dönteni kell, hogy mi legyen.
Valszeg albi lesz, közben pedig saját lakás keresés szülõi támogatással+önerõ+hitelbõl.
Szóval nem igazán van megfelelõ válasz. Ráadásul ez nem menekülés a szülõi házból mivel másik városba költözök.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz
Nem szavaztam: amikor Pestre költöztem 10 évvel ezelõtt, évekig albérletben laktam, elõször társultam lányokkal, majd a párommal kettesben. Tavaly májusban vettünk egy lakást, részben hitelbõl.

A szüleimmel nem volt gondom, nem menekültem otthonról.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

immovable
Nem szavaztam, nincs megfelelõ opció nekem, kifejteni meg lusta vagyok.
szjuca
Túl vagyok már mindenen, elõször albérlet volt, majd Anyukám segítségével vettem meg az elsõ lakásom, amit azóta már kertes házra lecseréltünk. Hitelbõl. Most nyögjük. Nem szavaztam.

Molnibalage
Valahol az elsõ két válasz között. Nem akarom iszonyatos adósságokba vernui megam, de viszont mennék már otthonról el, de nagyon...

9 hónapja kezdtem dolgozni, ennyi idõ alatt nem lehet elég pénzt összeszedni. Az albérlet egyedül iszonyatosan drága sajnos.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
egy kislány egyszer elsütötte a buszon az anyjának, hogy "látod, a bácsi is összefilcezte magát" 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SimaSuna
még nincs de szeretnék...

1 kis szolidat vagy a vádlimra vagy a karomra
LordVenom
"inkább tarka koszfoltoknak látom õket"

Na,ilyen szemszögbõl sem hallottam még véleményezni a tetkókat. <#zavart2>

ne vedd sértésnek, meg tudom hogy nem érdekel, de szerintem alapból szebb lennél, ha nem lenne ott a hátadon az a fekete cucc.
valahogy nem illik oda 😞
<#bohoc>
Doddy a düdő
"tetoválások amúgy sem tetszenek, inkább tarka koszfoltoknak látom õket"

mert nem hordod a szemüvegedet =(

egyébként nem tetováltatnék magamra, ahogy körülmetélést sem vállalnék be.
semmit, ami örök érvényû, és visszavonhatatlanul elbassza a testemet.
tetoválások amúgy sem tetszenek, inkább tarka koszfoltoknak látom õket, persze ez lehet, hogy az én "mûvészi érzékemet" minõsíti, de akkor is. még soha nem láttam olyan tetoválást, amire azt mondtam, hogy ne ez egy emberi testen szép.
amúgy tetováltasson, aki ezt szereti, nem nézek le senkit emiatt.
na, mirõl szól.
Najó az nem rossz, de csak azt is könnyedén eltávolítható módszerrel 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
ilyen se volt még hogy valamelyikre senkise szavazzon 😄
SHADOWEYES7
Nem izgat a téma.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jackcsabi
Hát mappából választott tetkó nem valami jó. Persze azok között is lehetnek jók, de ha saját maga találhatja ki az ember, az azért mégis csak más 😊

(Most ahogy feljött ez a tetkó téma már még jobban megjött hozzá a kedvem hogy csináltassak, de várok még azért :S...)

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Van, szeretem, szerintem jó dolog

z99999
nem is tudom, talán egyszer, de saját elképzelésbõl, nem vmi mappából...

Pszt.

BB7
"Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem."

Hát, nem bejövõsek a tetoválások, fosok is a tûtõl gyerekkorom óta, de manapság olyan jó is kocka tetkókat látok!
LordVenom
Piros-zöld-csíkos. 😊

bardocz
Majd ha lesz egy bubum,és úgy érzem fel tudom tartani,akkor valahova az arcképét,vagy egy emblémát:-)
piros piros piros! 😊)

dartonita
Akartam,de tul kommersz lett.Most mar a legcsirabb balfasz is befesti magat.Persze vannak kimondottan izgato noi valtozatok.

Trisztin
Azért a szavazás eddig eredményét megnézve....
0 (ejtsd nulla) szavazat, a "Van, de már nagyon megbántam, mert..." ... ez nem hóbort,mondjuk nem is 14évesen kell az embernek magára tetováltatni valamit/bármit..
Én büszke vagyok a tetoválásomra,mert nem egy mappából választottam ki,és ez lesz mindenidõk kedvenc karácsonyi ajándéka... (én szeretem,másokra meg teszek...)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

jackcsabi
Kékes zöldes zóna lesz 😛

somdav95
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)

Humcsiból:

Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)
[HUN]FaTaL
Én legalább nem flamelek a moditopicban. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

CopyKing92
3 Büntetõ pont <#ejnye1>

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD