A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint egy meteor, elég gyorsan, hasonló pályán mint egy villám jelkép.
Nem vagyok UFO hívõ, egyszerûen egy érdekes jelenség volt. Egészen biztosan van tudományos magyarázat rá.
\"Heroes never die. They just reload.\"
és nem....nem szívok
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
uncsitesómmal nyáron éjszaka nézelõdtünk a nyitott ablaknál, és akkor. Elég durva látvány volt. Egy fényes korong mászkált az égen cikk cakkban össze vissza 😄.
Faterom is látott ilyesmit, de õ közelebbrõl is látta azt mondja (nem, nem vitték el, nem kell a szar poén 😛)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
a másik meg a mélyhûtõben van,hétvégén gulyás lesz belõle
BMW Über Alles!
Szóval 3-an már láttak ufot? <#idiota>#idiota>
33%, jó arány 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
ott még azért is kapsz havonta vagy 300-500 ezret, mert férfi vagy. Több feleséged lehet, és a benzin olcsóbb mint a víz. Jó kis hely.
vettem lakást a pénzemen... ki van fejtve
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A túlsópart és hát más volt, csak fehér házak és ápolt kertek, sok rózsaszín állat. Mindegyiken fehér szárnyak...
Van ahol alanyi jogon jár a lakás😊...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
pedig csak egy igényes, kétszintes vidéki házat szeretnék egy domb/hegy oldalán, szép japán stílusú kerttel, és három gyerekkel 😞(
http://goo.gl/gd6Zi5
Szüleimmel maximálisan jól kijövök, amit tudnak megadnak, de igyekszem magam anyagilag függetleníteni. Így is sokat költöttek már rám. Hála istennek van fix munkám is (családi vállalkozás, itt-ott kis fusi meló is bejön).
Lakás ügyben még nincsenek konkrét célok, de 25 éves koromig jó lenne már egy saját kis fészek is...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
És 10 év múlva az a kocsi / motor, nem azt mondom, hogy roncshalmaz lesz... de viseletes.
Egy ingatlan esetében más (még a 10 éves is) - ennek ellenére, ameddig lehet, kerülném -, de ingóságra, ráadásul, ha a szerzõdés olyan, akkor hiába van meg az anyagi keret, akkor sem fizetheted ki hamarabb a hátralevõséget. Szerintem meredek.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
10 éves futamidõvel soha nem vennék autót, maximum 5 év. Mire letelik a hitel semmit sem ér a verda, 5 éves korában még talán át lehet ülni minimális ráfordítással egy másikba.
Sajnos láttam épp elég olyan embert, akinek vissza kellett költöznie szülõkhöz, mert az albérletet nem bírta anyagilag (a költség nõtt, de a fizetése nem)...
Kicsit off
A hitelekkel kapcsolatban kérdeztem egy autókereskedést 2 éve, hogy mégis a vásárlók kb. hány százaléka vásárol hitelre.
Lehet csak számomra, de kiábrándító volt: ~70%.
És ezek 10 éves futamidejûek.
Ezek kapcsán kíváncsi lennék, hogy lakáshitelt vajon mennyien vehetnek fel.
on
nincs "de még" és nincs "csak még". bármilyen, a témában ezentúl elkövetett hozzászólás büntetést kap. ha anyázni akarjátok egymást, ott a privát üzenet.
(az értetetlenkedõk ugyanúgy megkapják)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
most körülbelül 1000 fõrõl beszélünk, akik valami miatt törtek-zúztak (fránya memóriám...valami 4 évnyi semmittevés volt a téma)
Egyébként meglátásom szerint az az egyik nagy baj itthon, hogy a vad kapitalizmus keveredik a szocializmus maradványaival/örökségével. A lehetõ legrosszabb párosítás.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
valóban ?érdekes tekintettel arra hogy állami tulajdon már lassan nem is lesz,és ne mondd hogy ne adják el mert az büdös kommunista dolog😄