A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am a kérdésre:
Láttam már. (kommentben, hogy mit és hol)
Van 1-2 haverom aki sztem UFO. Ja majd elfelejtettem ez a Cseh Csaba gyerek is UFO meg sztem MAMA2 is 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
egyáltalán nem biztos, hogy másik civilizációk is elindulnak a technológiai civilizáció irányába, illetve elképzelhetõ, hogy a technológiai civilizáció, mint fejlõdési lehetõség végén mindig azon civilizáció teljes pusztulása (vagy másféle civilizációvá változása) áll. így aztán elképzelhetõ, hogy többmillió civilizáció létezik, de egyik sem olyan fejlett technológiailag, hogy fel tudja fedezni a többieket. (mint ahogy a Földön sokmillió faj van, de csak az emberi nevezhetõ bolygó-léptékben is technológiai civilizációnak.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
http://www.tenke.hu
és abban is biztos vagyok, ha egy civilizáció olyan fejlett lesz, hogy képes akár a fénysebességgel is haladni, és netán meglátogatja a bolygónkat, akkor BIZTOSAN nem leigázni akarnak minket 😄DDDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
regen azt sem tudtak elkepzelni az emberek, hogy lovak nelkul mozog a kocsi, es hogy az ember repulhet is. boszorkanysagnak tartottak...ma meg tok egyertelmu az egesz 😉
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Anno lefektették az okos emberek a fizika alaptételeit melyek mind a mai napig érvényesek, de mi van ha ezeken túl vannak olyan tételek melyeket a mi fejlettségi szintünkön nem lehet épp ésszel felfogni, -ahogyan ezt Greg is írta - de ez nem jelenti azt hogy nem létez(het)nek.
Az meg hogy emberi léptékkel rohadt gyors és rohadt távol van abban igazat adok neked, de a mi állításaink/feltételezéseink nem emberi léptékkel számolnak.
Greg: Ki mondta hogy földszerû bolygó kell? Ha elvonatkoztatunk a mi létünktõl nem elképzelhetõ hogy vannak nem szén alapú értelmes létformák, akiknek mondjuk nem oxigént lélegeznek be?
Nah nagyon elrugaszkodtunk a témától 😊 I want to beleive ^^
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
volt a natgeo-n hogy ha felmegyünk egy nagyon magas felhõkarcoló tetejére és ott állunk vagy 100 évig (vagy több már nemtudom) akkor az oránk késni vagy sietni fog egy nagyon nagyon keveset.
a jelenség oka hogy a bolygók is görbítik a teret és és ha ezt nem vették volna a GPS ek készítésekor figyelembe akkor nagyon pontatlanok lennének.
elvégre mi is ittvagyunk valahogy nemdebár?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Az a szomorú hogy ennek ellenére,mégis sokan hisznek benne,pedig egyértelmû fénysebesség elérhetetlen,elméletben és gyakorlatilag is nem is beszélve élettanilag.....
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Hiszek benne hogy létezhetnek. Jó érveket hoztok fel, úgylátom érdekes lesz a topik ma.
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Legjobb tudomásom szerint a legközelebbi földszerû bolygó, amit ismerünk 20 fényévnyire van tõlünk. Azaz a fény 20 év alatt ér oda. A fény sebessége az ûrben durván 300 millió m/sec. Azaz kb 18 millió km óránként. Ezt a számot szorozd be 175200-al (25x365x20), és megkapod hány kilóméterre van ez a bolygó. Ép ésszel felfoghatatlan.
Mi jelenleg még az 55 millió km-re lévõ Marsra sem tudunk eljutni, mert évekig tartanaa az utazás.
Józan paraszti ésszel is be lehet látni tehát, hogy ha létezik olyan civilizáció, ami ezt a távolságot meg tudja tenni csak azért, hogy "kísérletezzenek velünk", meg jól megnézzenek maguknak, akkor kb olyan szinten lehetnek hogy mi azt fel sem tudjuk fogni. Lehet nem is látjuk õket a mi dimenziónkban 😄 (ez már kezd nagyon elvont lenni, le is állok 😛)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
(viccesre akartam venni a figurát kicsit...)
inkább ez, mint holmi isten vagy evolúció
és ha tényleg így lenne, simán érthetõ lenne, miért járkálnak ide nézelõdni

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azt elhiszem ,hogy az UFO jelenségek nagyrészének eredete nem való,de ha feltételezzük,hogy a megszámlálhatatlan sok csillagrendszerben van rajtunk kívül élet,akkor miért ne találhatnának ránk egy sokkal fejlettebb civilizáció képviselõi? És ha igen,akkor miért ne figyelhetnének minket? Miért ne tanulmányozhatnának egy nekik "õscivilizációt"?
Tipikus emberi gondolkodás: leigáztak volna minket...persze,mert ha mi akadnánk egy bolygóra,ahol a neandervölgyi emberig jutott az élet,mi biztos ezt tennénk. Tipikus...de nem kellene minden idegen életformát az emberi gondolkodáshoz hasonlatossá tenni,ameddig nem is tudunk semmit bizonyítani...
Teóriák ezrei vannak pro és kontra. Én azok mellett vagyok,akik nem tartját kizártnak az UFO észleléseket...<#rolleyes>#rolleyes>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
HunnernesKonge: már mért ne jöhetnének ide? ha te fedeznél fel egy másik civilizációt nem látogatnál el oda, csak egyszerûen elfelejtenéd?
Remelem nem bombaval akarjak megnezni ,hogy valaszolunk-e 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Persze csak távoli megfigyelõként szeretnék látni,mert nem biztos,hogy egy személyes találkánál nem fosnám össze a bokám...
<#idiota>#idiota>
Egyébként meg #41241 +1. Ha létezne olyan idegen életforma, ami el tudna hozzánk utazni az ûrben, az olyan elképzelhetetlenül magasabb szintû technikai fejlettségre utalna az emberiség szintjéhez képest, hogy kb már rég le tudnák volna igázni a Földet. 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mellesleg UFO = Unidentified Flying Object, egy leírás nem ártott volna..
SZVSZ az "UFO észlelések" 99%-a ilyeneknek tudható be 😛
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.