A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csoportos beszedési megbízásom nincs, épp azért, mert kiszámíthatatlan, hogy épp mennyi lóvé van a számlámon, ha lusta vagyok elmenni a postára, netbankon teresztül fizetem be a sárga csekkeket (persze ezért vonják a tranzakció díját).
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mi oka lenne igazat mondania bárkinek? Úgyse ismeri senki.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Arról nem beszélve, h az idõsek ezt nem is fogják használni sosem, sõt, sokan kp-ban kapják a nyugdíjt.
távol volt ez attól, hogy felidegeljen bárkit is. vagy nem?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tudok valamit?😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a munkáltatód tegyük fel neked 500 000 Ftot tud adni.
ebbõl 110 00 Ftot munkáltatói költségként vonnak le
utána lejönnek a munkavállalói járulékok 135 000 Ft
így a nettó béred 255 000 Ft rákerül a számládra
Ha elköltöd boltban ebbõl a bolt már csak 200 000 Ftot kap meg, a befizetett ÁFA után
és akkor még nem beszéltem a parkolásról, autópályáról az üzemanyagok élvezeti cikkek extra adótartalmáról, kötelezõ biztosításokról, hitelre vásárolt dolgok kamatairól
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ha valaki hallotta már a "sok kicsi sokra megy"-et,az tudja mirõl van szó (pl.a lenti példából kiindulva,2x900 forintból már lehet egy jót kajálni)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Megvehetném attól is, aki rámtolja a kártyás fizetés árát is, nehogy vesztesége legyen, de nem veszem, mert fillérbaszó vagyok és ez nekem így jó. Õ meg bekaphatja. És megtehetem, mert én vagyok a vásárló.
akarom fizetni a patikapénztáros kártyámmal, amin idõközben már van vagy 80ezer Forint, mert nem költök gyógyszerre és a munkáltatóm minden hónapban ráutal 5000 Forintot, amibõl a kártyára kerül 4500 a levonás után
erre a pénztáros csaj megszólal, mikor megvillantom a patikapénztáros kártyámat, hogy nem fizetnék inkább készpénzzel?
mondom mer?!
hát mer hogy többe kerül nekik a kártya elfogadása, mint maga amit fizetnék vele
mondom bazmeg... aztán oda csaptam neki az aprót
hogy van ez? az állam csinál egy ilyen szervezetet, aki élõsködik mindenkin... tõlem levesz 500 Ftot mert használom, aztán a patikától is levesz fizetésenként több mint 500at
Ha ez ki van írva, akkor meggondolom, hogy fizetek-e a kényelemért (lásd: sms-es parkolás plusz díja)
Kartyas fizetesnel ugyanez a helyzet,fizetsz egy szolgaltatasert. Jelen esetben azert, hogy ne kelljen a keszpenzert jonni-menni es ne kelljen azt a zsebedben tartani, ezaltal gyorsan es konnyeden hozzafersz a penzedhez. 2-3k forint eseten meg megertenem de amikor tobb 10k-s cuccrol van szo....<#nemtudom>#nemtudom>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep