A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
lehetõleg egy csinos kis 20as alattD😄😄😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
de sokkal szabadabbnak érzem magam, amikor éppen nincs nálam...
tökéletes megoldás: 6 db ébresztõóra a szobában és a szobán kívül szétszórva, plusz 1 óra egy magas szekrényen, amihez oda kell tenned a létrát, hogy elérd 😄D
Mondjuk ez azért van, mert ott az msn, ahol mindenkivel meg tudok beszélni mindent😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
BMW Über Alles!
DFTBA ಠ_ಠ
1ik munkaeszközöm
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Aki lefekszik velem,az ribanc.
Aki lefekszik velem is,meg mindenki mással is az kurva.
Aki mindenkivel lefekszik,csak velem nem,az büdös kurva." 😄
Nem gondolok ilyet rólad,ne vedd magadra 😉 😊
BMW Über Alles!