A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
21éves korban megszerzi a tag az A jogsit, vesz egy ezres hayabusát aztán az elsõ villanyfán ottmarad...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
emlékszem nekem úgy kelett könyörögnöm hogy 2 utcán átmenjek jogsi nélkül 😄
csak én már 3,5 éve vezetek forgalomban...emlékszem simsonommal csak a kisutcában lementünk egyenesen a határba rallyzni... nem is mertem forgalomba menni "oktatás" nélkül
az autót pedig megkelett szokni utána nyert ügyem volt
Ha elkapnak nem tudom hány évre eltiltanak a jogsiszerzéstõl.
Úgyhogy ha kocsit akarsz vezetni szerintem várjál amíg meg nem szerzed a jogsidat.
De sok sikert.
Gratulálok.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
jó...nem is mindenki vezet úgy
én is kis szaros korom óta vezetek,de azért mellékutakon kezdtem..félre esõ részeken
azokra haragszok,akik forgalomban,meg autóutakon forgalmasabb szakaszokon nyomják neki
nincs rutinjuk elég ehhez...csak veszélyeztetik a többi embert
ennyi erõvel autóra is lehetne ugyan ilyen korlátozás...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
szoval : még nincs, de szeretnék 😄 és meg is lesz 😄
üdv ...:: petyke ::...
és szeretnék, motoros repülõgépre
u dont have to listen anybody else but me
kismotor jogsija meglett, yamaha tzr 50, megtuningolva, rengeteget borult vele, már idomokat is úgy vette hozzá tartalékba.
idén lett 17, az apjának : mercedes vito, nissan navarra, bmw m5
a navarrával a keresztezõdés közepén fulladt le, a vitoban turbó van és azt is már szerte szét vágta (általában a lökhárítót szakította le mindig), a bmw-t meg megkapta 1 hónap múlva totálkáros lett, 100km/h felett beleszállt egy kifele álló teherautóba. öv persze nem volt bekötve, de mondták hogyha nem bmw-ben ül akkor neki annyi.
az ilyennek minek jogsi pl?😄 mozgó koporsó csak..bár aki szarja a pénzt
Ha lesz valami munkám és megkeresem rá a pénzt, szerintem nem sajnálnám rá. 😄
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Utana nem lesz penzed benzinre 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM