A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Komolyan már én szégyellem, hogy jogsi nélkül motorozok😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A másik oldal pedig, ha tényleg elkapnak, nem csak te, hanem az egész családod megüti a bokáját.
És nincs de! Ugyanazt mondod el milliószor, mintha saját magadat akarnád meggyõzni. Gondold már át egy kicsit. Kösz...
s azt is megmondod, hogy vannak a pedálok az ajtó felõl nézve? mert ahhoz sincs közöm :-DDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ezen beszarok ezen az elköszönésen 😄
u dont have to listen anybody else but me
B, C, E van meg.
üdv ...:: Petyke ::...
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
akár az én kutyám is futkorászhatott volna ott sétáltatás közben, ahol te elhagyatott területen vezettél.
de ha elcsaptad volna és megtudom hogy nincs jogsid, tuti én is átmegyek rajtad párszor, a saját pénzen megkeresett kocsiddal.
szóval most szidod a nem jogsival vezetõket, de közben te is híve vagy a témának 😄
amúgy meg sok idióta fasz. tényleg vannak, de épp errõl szól az egész, gyors reagálás, pillanatok alatt mérlegelés majd döntés úgy hogy ne történjen semmi, mindenki anyázott már az elõtte vészfékezõtõl de hát ilyenek vannak.
nem vagyok meglõve mert van jogosítványom, és heti szinten vezetek kb. 100km-t ami nem sok, de ha tehetem inkább megyek mindenhova bmx-el 😉
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mert nem tudsz vezetni? 😄
69-es csapdája van haver...
aki vezetett egyszer az apjával valahol.
vagy valami haverja megengedte neki és most vered a nyálad.
épp te mondtad hogy elhagyatott utakon vezetsz a halál faszán.
hát ott aztán rohattul nem is érdekel. ott mindenki tud.
gyere be a körútra 3x3sáv és fordulj már el valamerre.
és még azt mondod hogy tudsz vezetni...
a vezetés nem abból áll hogy el tudok indulni, sebességet váltani és kormányozni egy autót.
hanem hogy figyelve a körülöttem lévõket, egységes egészként több száz autó között nagy sebességgnél, olykor csak 10 centikre egymástól, biztonságosan tudunk haladni.
na ez neked nem megy, ergó nem tudsz vezetni.
de kérdeznék egyet. honnan van autó 16évesen?
és ne gyere nekem hogy így törvény meg úgy törvény.
bevallom énis irdatlan nagy fasz voltam mikor 16évesen ittasan vezettünk az ósön parkolóban.
nem volt semmi de lehetett volna.
rá egy hétre mikor nem voltam ott természetesen nekicsúsztak egy fa padkájának, felni felütés, defekt, féltengely sérült, a sofõrnek adtak 250.000ft pénzbírságot, és eltiltották 3évre a jogosítványtól.
de játszál csak nyugodtan 😊
Nekem is egy jo haverem aki csak 16 eves nagyon tudo vezetni, minden elismeresem. Telen bazz rallyzni szoktunk 😄DD es soha nem csusztunk ki. Preciz es pontos....az ilyeneknek nem lesz gondjuk a vizsgan.
illetve nem szeretnék de kell, hogy találjak jobb munkát, mert azért nem kaptam meg álmaim munkáját mert nem volt s nincs jogsim. a normál 4kerekû kocsira kell :-D azt sem tom hogy melyik kategória az :-)
amugy meg erröl a bmw audi stb annyi a véleményem h aki olyan autot vesz az meg is érdemli... nem értem h minek ilyen helyekre ahol maximum 130-al lehet menni oda minek ilyen 200-300 LE-s autok.. az azoknak valo akik csak tolják neki... és amugy meg most nem mind1 h ahol 80-al lehet menni ott betartod a 80-at vagy pedig mész 110-el és vagy trafi vagy szanaszét töröd magad...? most istenem fél orával késöbb érsz oda ahova mész nagy dolog.. de akkor tudod h nem fog jönni semmi papir h te gyorsan hajtottál meg stb...
üdv ...:: Petyke ::...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
(..undorító egy autó)
szóval nemtudom mire ez a nagy motoros szigor, de autón is lehetne simán ilyen
vagy mikor a friss jogsis gyerek beül az apja audi q7-es autójába aztán az elsõ keresztezõdésben totálkárosra töri
de akkor is mindenki vezett szerintem ugy h nem volt jogija és ebbe meg nekem kell igazat adnotok...és szerintem jobb is h ha apád / anyád oda adja esettleg akár föld uton h itt van fiam vezess és gyakorolj mert elmész gyakorlatra és holt hülyén nézed majd h most mkelyik a gáz meg melyik a kuplunk és meik a fék de h ha azért kicsit is vezettél már akkor nem segg hülyén ülsz majd be ...
temeg kicsit pimasz vagy hogy "nemtudnak mit kezdeni velem", ez a szöveg eléggé felelõtlen. ha lesz valami cici majd (és hiába nem te leszel a hibás) tuti hogy téged fognak elõvenni...
motorral úgy vagyok, hogy nekem mindegy ha kell akkor megdöglök rajta egyedül is de pl. amikor autóval vagyok és esetleg utasokat is viszek és gyalogosokat is "effektívebben" gázolnék el, akkor azért nem csak magamra gondolok, óvatosabb is vagyok.
vállald a felelõsséget, szerintem a szombat estéket kibírod kocsikázás nélkül még pár hónapig...