A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a szaunák be vannak kamerázva?
Kicsikiraly
belerakod valamibe.

DFTBA ಠ_ಠ

hogy takarod az erekciódat
cicai
Nem tudom, nem szaunáztam még soha. De rendszeresen lenne rá lehetõségem.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Bruk
Na az úgy mindjárt más. Mondjuk az osztályba idén már nem lesz csaj. :D:D
De csajokkal kipróbálnám. De nem szeretem a nagyon meleget, a fejem is érzékeny, könnyen megfájdul.

z99999
szeretek, de csak ritkán tudok

Pszt.

Próbáld ki osztálytársnõkkel, hidd el jó lesz:D

#48130: hát mondjuk akkor amúgy is ki vagy melegedve... most az a plusz 40 fok már nem számítXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Aquir
a 100 fokosba mondjuk én sem tudnék sokáig lenni
szerencsére egy edzõterem ahol szoktam lenni biztosít ingyen 80 fokos szaunát, azt használtam olykor téli hónapokban, edzés után jól esett

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bruk
"Hogy olvasol?"

Jajj ezek a kérdések. Mondjuk fejen állva. Egy szakadék felett kifeszített kötélen egyensúlyozva. Vadállatok közt. Meg még lehetne sorolni... <#idiota>

Bruk
"Nem tudom, nem szaunáztam még soha."

Nem is fogok. Biztosan nem élvezném hogy 1 kis helyiségben pár emberrel majd megrohadjak a melegtõl.

OrioN the S
:D mindegy.. en valahogy nem erzem ezt a szaunas mokat :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Aquir
azért nem kaptál levegõt :) ilyen egyszerû

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

OrioN the S
en nem birtam ott maradni :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tomi890125
áztáku.va!!!!! nemrég keltem fel, és mondom megnézem a napi szavazást, és azt olvastam, hogy szeretsz sunázni? :DDD

The Only One!

Aquir
csak ott kell maradni és levegõt kapsz :)

OrioN the S
ha kapnek levegot a szaunaba ,akkor biztos szeretnem ,de nem kapok :\ezert nem szeretem.

birdo
Alkalmanként...és nem hiszek az infraszaunában

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

nem tudjátok h mit hagyítok ki :D:P

Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)

John Cena
Nem tudom, nem szaunáztam még soha.(nem is szeretnék:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

bujcsik555
Szeretek, de ritkán van rá lehetõségem.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

"Nem tudom, nem szaunáztam még soha."
És nem is fogok!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
igen szaunában csak 1x
a sunázást?
zsutyesz
alkalmanként jólesik

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Legnagyobb: Fél óra szauna után becsobbani a kabin mellet lévõ kb. 15 fokos vízzel töltött kismedencébe.
Amúgy alkalmanként jól esik pl. ha náthás vagyok. Amúgy nincs sok értelme szerintem, különösebben nem szeretem.

Lyukasbogrács
Nem tudom, nem szaunáztam még soha. Majd talán egyszer...

annyi a lényege h bent igaz izzadsz mint a barom az annyira nem is jo... de valamilyen szinten mégis... viszont mikor kijösz az valami kegyetlen jo igy hirtelen mintha az egész izzadság elmulna és utána h ha bemész egy medencébe az meg maga az álom :D:d szerintem jo érzés naah min1d ...
üdv ...:: Petyke ::...

tommygear
azt hittem szeretsz sunázni a kérdés<#nevetes1>
ám 1x próbáltam eddig az jó volt
tigeroo
ezt viszont kipróbálnám
van rá lehetõség mer van itthon de attol még "Alkalmanként jól esik." fõleg csajjal
poppe
futni? az mi? :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Rockynhooo
de amúgy milyen ? jó érzés ? :D bemész és izzadsz mint a ló abban mi a jo ? nem probáltam még így nem tudom de kiváncsi vagyok :) mert azt hogy izzadjak 60 fokba azt el tudom érni a paprika ültetvényen is<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

a szaunázás olyan mintha futnál pár kilométert és szexelnél utána
fáradt vagy és kielégült
aki nem csinálja rendszeresen az nem tudja mit hagy ki

poppe
nem szeretek... nem azért veszem magamhoz a sok mérget, h minél hamarabb kiürüljön a szervezetembõl :DD
igazából csak azt nem szeretem, ha melegem van, izzadok, és alig kapok levegõt... szaunát max 3 percig bírom, a gõzt addig, amíg levegõt nem kell vennem...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

fery02
Nem tudom, nem szaunáztam még soha.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Váááááááááá tényleg:D:D:D:D:D Sorry:D

Nah a szauna igen... szóval most hogy tisztázódott, így már azt mondom, ezt bírom... csak nagyon ritkán van rá lehetõségem, de jópofa dolog, szenvedsz utána meg a külsõ hideg nagyon jól esik... hát még a medence:D

jackcsabi

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

NEOreg3
utálok izzadni, szóval nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
Nem szeretek.

Izzadni utálok a legjobban, így szaunázni se szeretek.

(elõször basszátok meg azt olvastam hogy SUNÁZNI :D:DDDD)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem rossz ötlet, küldd be ha gondolod

DJ RX7
Szeretek, de ritkán vagy soha nincs rá lehetõségem.

:3

LordVenom
Alkalmanként jól esik.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

BB7
"Szeretek és rendszeresen van is rá lehetõségem."

hetente minimum 3× eljárok edzeni, majd szauna és végül zuhany! :)
tigeroo

1x régen de annyira nem jött be
holnapi kérdés :
Mi a véleményed a szolirol? :D:D

ezzel eggyet értek.. bár aki csak mit tom én egy honapba elmegy 1x 2x ( azt is nyáron teszi ) az még oké de aki minden héten megy kb kétszer az már nagy baromság...de amugy most a szaunárol van szo és nem a szolirol szoval ennek most nem sok köze van ehez :D:D
üdv ...:: Petyke ::...

Lacee86
Hát kb. Tiszta hülyeség a szolárium amúgy: télen minek barnának lenni, nyáron meg napozz vazze. Szoli legalább olyan káros, mint az erõs napsugárzás, múltkor olvastam. Ráadásul fizetsz is érte. Sztem csak egy kib*szott divatmajomkodás az egész.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tigerbácsi
Nem szeretek

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Alkalmanként jól esik. Jó barát lakásán mikor sok ember összegyûl,jéghideg sör mellett,beszélgetve... idegen helyen viszont már nem annyira vonz.