A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De csajokkal kipróbálnám. De nem szeretem a nagyon meleget, a fejem is érzékeny, könnyen megfájdul.
#48130: hát mondjuk akkor amúgy is ki vagy melegedve... most az a plusz 40 fok már nem számítXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
szerencsére egy edzõterem ahol szoktam lenni biztosít ingyen 80 fokos szaunát, azt használtam olykor téli hónapokban, edzés után jól esett
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Jajj ezek a kérdések. Mondjuk fejen állva. Egy szakadék felett kifeszített kötélen egyensúlyozva. Vadállatok közt. Meg még lehetne sorolni... <#idiota>#idiota>
Nem is fogok. Biztosan nem élvezném hogy 1 kis helyiségben pár emberrel majd megrohadjak a melegtõl.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
The Only One!
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Ahova ti mentek, én onnan már rég vissza fele jövök ;)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
És nem is fogok!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amúgy alkalmanként jól esik pl. ha náthás vagyok. Amúgy nincs sok értelme szerintem, különösebben nem szeretem.
üdv ...:: Petyke ::...
ám 1x próbáltam eddig az jó volt
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
fáradt vagy és kielégült
aki nem csinálja rendszeresen az nem tudja mit hagy ki
igazából csak azt nem szeretem, ha melegem van, izzadok, és alig kapok levegõt... szaunát max 3 percig bírom, a gõzt addig, amíg levegõt nem kell vennem...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nah a szauna igen... szóval most hogy tisztázódott, így már azt mondom, ezt bírom... csak nagyon ritkán van rá lehetõségem, de jópofa dolog, szenvedsz utána meg a külsõ hideg nagyon jól esik... hát még a medence:D
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Izzadni utálok a legjobban, így szaunázni se szeretek.
(elõször basszátok meg azt olvastam hogy SUNÁZNI :D:DDDD)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
hetente minimum 3× eljárok edzeni, majd szauna és végül zuhany! :)
Mi a véleményed a szolirol? :D:D
üdv ...:: Petyke ::...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!