A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Clio: igen, Efreet a moderátori regisztrációm. (pontosabban ez a nem-moderátori, hiszen az a sokkal régebbi)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.08.16. 10:49:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egyszóval érzelmileg kötődök a Renault Clio típushoz, de ez a Sport RS Cup verzió már azon a határon van, hogy a következő autóm nem biztos, hogy Clio lesz
Lexus IS250 vagy IS-F modellek elég esélyesek
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.08.16. 09:28:05
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
200 lóerős hófehér clioval közlekedek enélkül eléggé tehetetlen lennék, pl gyalog vagy egy bike-kal
mobilom nélkül se nagyon tudnék kommunikálni és a navigálás nélkül is nehezebb lenne a tájékozódás, hozzávehetném még a laptopomat is - ezek manapság minden nap velem vannak és kiegészítik az emberi képességeimet
ha lehetőségem lenne rá, akkor beépíteném őket a testembe, hiszen így is úgy is nálam vannak, mint egy ruhát hordanám őket, egyedül a lakásba nem hordanám állandóan
amúgy nem vagyok képben, de tomszólóra emlékszem abból az időből amikor még nem csak ezt a topikot látogattam összesen az sg fórumról
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szerintem tomsolonak semmi összetűzése sem volt Dzsinijék felé.
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.08.15. 22:39:05
Ahogy elnezem Johnyka is pihentetve van.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egyébként a legjobb moderátor volt, meg sok más témában is jó meglátásai voltak a csajnak.
(szavazás: üres)
★★★★★
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt hiszem valami topik design miatt kezdődött az egész.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szociologiai teszt, aki elkezd ugralni azt bannoljak...szoval:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De ha már törölgetsz, akkor a saját kommenteddel kezdd. 😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
csak és kizárólag otthon vagyok meztelen valómban
egy 200 lóerős Renault Clio RS robottechnika segítségével mozgok, iPhone 5 robot elektronika segítségével tájékozódok és kommunikálok
bár ki tudja, ha szellemileg még ép leszek, és nem butulok tovább akkor jöhetnének a műszervek, de csak ha nem kötik meg a kezem és emberként élhetek tőlük
persze ott van az is, hogy ha 90 évesen még mentálisan ép vagyok és meg tudják valósítani azt, hogy ne romoljanak tovább a szellemi képességeim, akkor már valószínűleg a biológiai tuningra is képesek vagyoun, így feleslegesek lennének a műszervek, szerintem ez a rész rendesen kiesik az embernél és inkább amolyan "biokiborgokra" számítok
Ez is jobb mint a halál, de ez sokkal jobb:
Csak akkor ha élő szövet van a fém vázon.
Egészségesen nem kéne mechanikus tuning, de génmanipulált, az eredetinél sokkal jobb szervek jöhetnének 😄
Szemüveggel meg 1 db gyökér kezelt foggal kiborgnak számítok? Vagy csak high tech protézisoktól számítanék annak?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem igaz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
u dont have to listen anybody else but me
Nem igaz.
Amúgy amióta az új felület van amúgy se volt hozzászólások elrejtése pontszám miatt.
most nem tudom megnézni, hogy ma jófiú voltam-e

Érvelni pedig addig is lehet mindkét irányban, elgondolkodni azon, hogy milyen jelek mutatnak az egyik, és másik állítás alátámasztására, amelyek esetleg elfogadhatóak bizonyítékként is (lásd még: istenérvek a filozófiában).
A realizmus - ha már említed - univerzálékra épít, és foglalkozik morális dolgokkal ("a jó"😉, a szépséggel, és egy csomó olyan dologgal, ami igazából nem "létezik" az ember nélkül, aki ráaggatja bizonyos dolgokra. Ha nincs ember, aki rámondja egy virágra hogy szép, attól még az szép? Ha nincs ember, aki lásson egy szellemet, attól még az szellem? Ha beszélünk róla (ahogy már Clio említette), attól már létezik valami? Vagy ha senki nem beszél valamiről, senki nem tudja bizonyítani, akkor az megszűnik létezni?
Trója városa az emberek számára évszázadokig legenda, mese volt csupán. Aztán Schliemann megtalálta. Előtte "szellem" volt, azóta "valódi", pedig csupán annyi történt, hogy valaki be tudta bizonyítani, hogy létezik. Ha valaki előtte azt állította, hogy valódi város volt, azzal szemben jogos volt a kritika a 19. században, hogy egy nem létező dologban hisz?