127612
-
Minél provokatívabb társadalmi problémákat szívesen látnék...vagyis inkább a véleményeket azokról. :) -

-
Szavazzuk meg, hogy vasárnap legyen zárva a szavazó topik, mert hát mindenki töltse a vasárnapot a családdal! 
Utoljára szerkesztette: stationx, 2014.11.06. 08:58:01 -
ManoNegra #121402 Úgy látom, hogy a "nem lesz egyik sem" opció nyer... -
Köszönöm, hogy befejezted a mondanivalómat. -
Ja igen, tudod itt errefelé nekünk elveink vannak és mind buták vagyunk. Evvan, én sem szeretnék egy ilyen "közösségbe tartozni", neked meg különösen javasolnám a távolmaradást! A magadfajta sokadikreges géniuszoknak biztos fizikai fájdalmat okoznak a magunkfajta lealacsonyodott, egyreges korcsok... szegény...
-
A kamuregemmel én meg csöndben lennék. -
Inkább nevezzük át "szegény Lacira" -
Nem ismertem az extrapolálás szót, hirtelen másnak olvastam. Tudom, baromi műveletlen vagyok, biztos rajtam kívül mindenki ismeri, akárkit megkérdeznénk. Istenem... Nevezzétek át a topikot Lacee-t baszogató topikká. -
Jogos a feltevésed, de el kéne dönteni, hogy ez egy fórum, vagy Kis Jóska és barátai.hu. Nincs bajom azzal, hogy moderálás van, az elvekkel van bajom, meg az emberi butasággal. -
Hát, szerintem vicces. :D Ezt elírni meg ciki, de nem baj, mindenki csinál bohócot magából. :D -
Elnézést, nem vagyok akkora professzor doktor tévedhetetlen zseni, mint ti. -
mindegy -
Hát immo. Jöhet bármi, míg a hasam tele a tár meg üres. :D -
Blum #121391 Szerintem buzis. Én nem megyek...majd küldjetek palackpostát, hogy hol vagytok és küldök nektek internetet.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.11.05. 02:28:25 -
Fbn Lx #121390 amiért popeye, a tengerész
mert hajózni menő -
Akkor legyen légiszerencsétlenség vagy globális katasztrófa túlélői. :) -
Blum #121388 De a faszért hajókázna az egész topik? -
Fbn Lx #121387 kíváncsi vagyok mi történne, ha a szavazótopik lakói hajótörést szenvednének és egy lakatlan szigeten kötnének ki -
Fbn Lx #121386 jó, ezen most nevettem
észre sem vettem -
Fbn Lx #121385 elegánsan zártad a vitát egy ad hominemmel látom -
én?! 
de amúgy tényleg nem emlékszem ilyenre, max arra, hogy valamelyik kérdéshez bekommentáltam egy elég lesz ambruska vagy hasonlót, de az kétlem hogy te voltál
-
ON: igazából Immo, mert ami érdekel, arra szavazok, esetleg még írok is pár szót, ami nem, azt meg figyelmen kívül hagyom. Így nekem hót mindegy milyen jellegűek a kérdések, én inkább nem skatulyáznám be.
De egy cipős kérdésért már odaadnám a fél karom. :D -
mivoltaz? tegyük be! -
Bármi azért nem, engem simán le-elmebetegezett Calver mikor kérdést küldtem be. :D -
Bármi jöhet. Fő a változatosság! -
Renegade #121379 én is így értettem, csak nem jól fogalmaztam meg a kérdést, nyilván nem csak egy fajta kérdéskör lenne, de az igények, arányok felmérésére jónak tűnt. Arra jó volt, hogy lássuk, más is szeret vitázni érdekes témákról. -
Szerintem az lenne az optimális, ha vegyesen jönnének a kérdések. Így pár napig el lehet rugózni egy provokatív témán, mindenki kifejtheti szépen (vagy kevésbé szépen) a véleményét, a következő 'hány pár zoknid van' típusú kérdésnél pedig ki lehet pihenni az indulatokat. :D A változatosság jó dolog, nem kell leragadni egy dolognál.
+1 szavazat Calvernek házigazdaságra (ha számít) -
ahogy most elfigyeltem, jöhet ide bármi téma, nem attól függ, hanem 1-2 személytől, hogy mivé fajul a kommentek légköre.
részemről passz/ immovable a szavazat. -
Mielőtt komoly ideológiai vitába keverednétek: igen, a fórum diktatúra. Minden fórum az. Az oldal (fórum) tulajdonosának és főszerkesztőjének a diktatúrája, amit a megbízottain (moderátorok) keresztül gyakorol. Neki van egy elképzelése, hogy mit szeretne látni a fórumon, és a moderátorok dolga az, hogy ezt az elképzelést betartassák, mert neki nincs lehetősége minden apróságra odafigyelni.
Körülbelül olyan diktatúra ez, mint egy házibuli, ami a szervező diktatúrájára épül. Ő tudja, hogy mit szeretne azon a bulin (milyen zene szóljon, milyen emberek jöjjenek el, stb.), és ezt megpróbálja a résztvevőkkel megértetni, és a renitens elemeket távol tartani (akár néhány izmos kidobóember útján), különben kihívják a rendőrséget, és akkor nem biztos, hogy több bulit tud szervezni. Ez is "diktatúra", a bulira látogatók pedig ezt elfogadják, mert erre van szükség ahhoz, hogy most, és következő alkalommal is jól szórakozhassanak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.11.04. 17:58:59 -
De ha felhoztad a kritériumot, ami szerint banolni lehet valakit, kifejtenéd, hogy mit is jelent valójában ez a kifejezés egy fórumon (a balszerszámra gondolok)? -
Ki kell hogy ábrándítsalak, sőt számtalan példát lehet felhozni a történelemből is, hogy hány értelmileg alulmaradt diktátor nem bírta a kritikát, és hallgattatta el az emberkéket, de ez nem azokat minősíti, akik kifejtik a véleményüket. Mindenkinek alanyi joga hülyének lenni és nem érteni meg a másikat. -
Ja, ha így nézzük, én is csak egyszerűen kérdezni meg válaszolni szoktam. :D
Rátérve a feldobott témádra, hajlok feltételezni, hogy te valami régi kibannolt arc új regje lehetsz, ezért szól belőled a sértettség. A moderátor dolga az, ha balfasz vagy akkor kibannoljon. A balfaszság pedig nem összekeverendő a szólásszabadsággal. -
egy egyszerű kérdés volt, plusz térjünk vissza a témára, nyilván azok nem szeretik a mélyebb vitát, akiknek nincs véleményük, többek között ilyen emberek lettek anno moderátorok és tiltottak ki olyanokat, akik csak a szólásszabadsággal éltek -
Ugye és megint én flémelek?... -
szereted a diktatúrát? -
Társadalmi problémák, akár provokatívak is.
Megértem, hogy a fórum közösségének lelki nyugalmát ezekkel a témákkal igencsak meglehet piszkálni, de mégis csak izgalmasabb és élettel telibb egy fórum, ha vitázunk rajta, nézzetek utána a fórum szó jelentésének. -
Ismerd be csak egyszer, ha már legalább 4 ember leírta, hogy te *is* személyeskedsz és nincs igazad.
Calver kapott 2 szavazatot, többen nem igazán szavaztak, többségi döntéssek indíthatod a házigazdaságot, leírta, elfogadja.
A kérdésre: Részemről jöhet bármi, de a flame elkerülhetetlen itt, szerintem nem is feltétlen kéne osztogatni az itteni "gyengébb" flameért elakadásjelzőt, bár igaz ami igaz a comment amire válaszolok, ilyenre Molni pl 3-5 pontot kapott és már többen is. Bár őszintén szólva engem nem érdekel, ha lehülyéz egy diplomás kereskedelmi ügyintéző, csak a hisztit ne olvassam. Inkább olvasom a flamet. -

Lehetsz a szárnysegédem.
(mondjuk érdekes, ha valaki betámad, mindig én vagyok a flémer, a másik nem :D )
Utoljára szerkesztette: Kata, 2014.11.04. 17:03:41 -
Egyébként volt idő, amikor szívesen csináltam a topikot. Nem csináltam volna, ha nem így lett volna. De valami nagyon elromlott vele... Mindegy, engem már nem érdekel, majd valaki fellendíti ha akarja.