A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
1,5 hónap hátonfekvésbõl elegem volt <#szomoru1>#szomoru1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
erre mondják hogy megetted a "marketingszart"? :D
.: mobilize.hu :.
DFTBA ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a felkarom a fülem mögött van, az alkarom meg a fülem fölött :D
Eddig minden alkalommal, ha hason feküdtem, 10 perc alatt elnyomtam a fülemet. Ugye hozzányomódik a porc a koponyámhoz, és megfájdul a fülem, de elég rendesen :D
Vagy az én fülem bugos? d:
Amikor úgy fekszek le hogy nem vagyok túl jól, alapból háton és kezeimmel a fejem fölött kinyújtva fekszek, mert olyankor rohadt kényelmes, csak elzsibbad a karom hamar :D
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
BMW Über Alles!
Aztán valamelyikbe elalszok:D
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
pedig könnyû ezzel kísérletezni, kell egy csaj aki elnézi, hogy pár jelenet a romantikus együttlét során röhögéssel fog telni, pár meg nagyon élvezetesen :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyedül háton nem tudok elaludni.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ez a kedvenc pozícióm.
\"Heroes never die. They just reload.\"
BBC ugyanerrõl a tanulmányról
nagyjából:
- hanyattfekve, karok magad mellett (fantázianév: katona) - csöndes, visszahúzódó, magas elvárások mások felé
- hanyattfekve, szétvetett kezek és lábak (tengeri csillag) - könnyen barátkozik, de nem szeret középpontban lenni, figyelmes hallgató
- oldaltfekve, karok magad mellett, nyújtott lábak (farönk) - barátságos, könnyed típus
- oldalt, karok kinyújtva (vágyakozó) - nyitott, ám sokszor cinikus, ha valamit eldöntött ahhoz tartja magát
- magzat-pozíció - érzékeny, kicsit szégyenlõs karakterre utal, aki keménynek mutatja magát a világ felé
- hasonfekve (szabadesés) - nagyhangú, jókedvû a külvilág felé, ám gyakran nehezen bírja a feszültséget és érzékeny a kritikáraBBC ugyanerrõl a tanulmányról
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Pszt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Igazából tökmindegy, csak fal felé legyek :D
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
http://www.tenke.hu
Az a legjobb amikor reggel csorog a telefon es el van zsibbadva a kezem ,mert azon fekudtem :D azt a szenvedest...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
elõször jobb oldalon, aztán bal oldalon, aztán hason és újra kezdem :D
háton sosem alszom...