A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
ha beválik akkor nem médiaszar :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Jobb és baloldalon. Néha eldõlök hasra :D
1,5 hónap hátonfekvésbõl elegem volt <#szomoru1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

autoszimulator
hason alvó párna? lol

erre mondják hogy megetted a "marketingszart"? :D

.: mobilize.hu :.

Kicsikiraly
akinek kényelmetlen hason aludni az ne aludjon úgy :D én csak úgy tudok, ikeában lehet kapni kifejezetten hasonalvós puhább párnát, abba belenyomod a fejed, kezek a párna alá és nekem úgy rohadtkényelmes :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zetorg
<#taps><#banplz>

autoszimulator
HAHA, nekem van egy rés ágyam közepén, mert alapból kanapé, és az jó. :DDd

SötétBarom
Hason nem lehet aludni. Mindig erekcióm lesz tõle egy idõ után, és el kell fordulnom valamerre, mert fáj. <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Zetorg
én a párna alá teszem a kezem félig behajlítva
a felkarom a fülem mögött van, az alkarom meg a fülem fölött :D

Folyton máshogy helyezkedek...

Egyébként segítsetek: hogy lehet normálisan hason aludni?
Eddig minden alkalommal, ha hason feküdtem, 10 perc alatt elnyomtam a fülemet. Ugye hozzányomódik a porc a koponyámhoz, és megfájdul a fülem, de elég rendesen :D
Vagy az én fülem bugos? d:
általában háton, vagy balra fordulva. De leginkább háton alszok el mostanában, és a hátamon is ébredek, nem nagyon forgolódok.
Amikor úgy fekszek le hogy nem vagyok túl jól, alapból háton és kezeimmel a fejem fölött kinyújtva fekszek, mert olyankor rohadt kényelmes, csak elzsibbad a karom hamar :D
poppe
hiányzik anyuci, nudli úrfi? :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tommygear
elfojtott gyerekkor<#szomoru1>
autoszimulator
azért el tudom képzelni ahogy egy akkora ember mint te, éjjel magzatpózban, gügyögve, ujjait szopogatva alszik :DSadas

és közben szopkodod az ujjadat?

TheRock18
folyton máshogy helyezkeden,néha hason,néha oldalazva tudok elaludni...

BMW Über Alles!

somdav95
kis szégyenlõs *.* XDDD

Scottt
Folyton máshogy helyezkedek
Aztán valamelyikbe elalszok:D

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tommygear
Pepsi Twist
Magzatpózba

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bulykin
hason

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

autoszimulator
az a gond neveket én sem mindig tudok, csak elmondani, hogy ki milyen pózban van benne.
pedig könnyû ezzel kísérletezni, kell egy csaj aki elnézi, hogy pár jelenet a romantikus együttlét során röhögéssel fog telni, pár meg nagyon élvezetesen :D

Lacee86
Én megnyitnám szívesen, de sajna nem vagyok túl jártas a témában. (Csak kevés pózt ismerek.) De vki tapasztalt róka bedobhatná. :-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

autoszimulator
Ott túl sok a válaszlehetõség, és valszeg ott is mindenki váltogat, legalább 3-4 között :D De mivel ide fiatalok járnak, ez a szám lehet 5-6 is szvsz.

Lacee86
Szólhatna még1 kérdés is a pózokról, csak kicsit más témában. ;-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lullaby

Egyedül háton nem tudok elaludni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

bardocz
Én ha éhes vagyok, de mindenképpen vissza akarok aludni, akkor szoktam a magzatpózot választani<#idiota>
autoszimulator
hát mindig más, elalvásig körülbelül 20-30at fordulok, de elaludni mindig balra fordulva szoktam, de aztán reggelre mindig más pózban kelek. De ha pl fáj a hasam elalváskor, akkor az a magzat póz a legjobb. Albiban új ágyról meg szimplán leestem, szóval tuti nem egy helyben alszok :DD

bardocz
Akkor én külön állatfaj vagyok :C
Dick Riddick
- hasonfekve (szabadesés) - nagyhangú, jókedvû a külvilág felé, ám gyakran nehezen bírja a feszültséget és érzékeny a kritikára.
Ez a kedvenc pozícióm.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zetorg

bal oldalamon vagy hason alszok el és hanyatt ébredek

hason baloldalt jobboldalt magzatpoz kb ez a sorrend is
Lacee
éppen fordítva, a zárkózottabbak hajlamosabbak hanyattfeküdni. Részletesebben: link
BBC ugyanerrõl a tanulmányról

nagyjából:
- hanyattfekve, karok magad mellett (fantázianév: katona) - csöndes, visszahúzódó, magas elvárások mások felé
- hanyattfekve, szétvetett kezek és lábak (tengeri csillag) - könnyen barátkozik, de nem szeret középpontban lenni, figyelmes hallgató
- oldaltfekve, karok magad mellett, nyújtott lábak (farönk) - barátságos, könnyed típus
- oldalt, karok kinyújtva (vágyakozó) - nyitott, ám sokszor cinikus, ha valamit eldöntött ahhoz tartja magát
- magzat-pozíció - érzékeny, kicsit szégyenlõs karakterre utal, aki keménynek mutatja magát a világ felé
- hasonfekve (szabadesés) - nagyhangú, jókedvû a külvilág felé, ám gyakran nehezen bírja a feszültséget és érzékeny a kritikáraBBC ugyanerrõl a tanulmányról

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

bardocz
Én is hallottam már sokmindent, de szerencsére nem hiszem el:D
z99999
úgy hallottam, a nyitottabb szociális életet élõk átlagban inkább a hátán, míg fordítva a hasán alszanak. én hason alszok, de hál' istennek nincsenek fenti jellegû problémáim :)

Pszt.

bardocz
Valamelyik oldalam.
Lacee
háton biztos nem, leginkább hason

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
Hason, fal mellet:D

Bal oldaladon

Igazából tökmindegy, csak fal felé legyek :D

Simaji
Folyton máshogy helyezkedek. :D

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

VRSDM
has :)

u dont have to listen anybody else but me

tenkenorman
folyton más testhelyzetben, de leggyakrabban hason, aztáán bal, jobb oldalon.

http://www.tenke.hu

Ability
Be van rakva várólistára épp elég komoly és vitatéma. El lehet menni az Index polifórumára, ha csak komoly témát akarsz látni.
tigeroo

Háton nemtudok aludni, általában oldalamon fekve
JohnnyNapalm

OrioN the S
Folyton máshogy helyezkedek.

Az a legjobb amikor reggel csorog a telefon es el van zsibbadva a kezem ,mert azon fekudtem :D azt a szenvedest...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

birdo
Mindig máshogy.... hason nem tudok

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

-.-

Benny04

elõször jobb oldalon, aztán bal oldalon, aztán hason és újra kezdem :D
háton sosem alszom...

Az értelmileg visszamaradotoknak van.